Re: Причини за закъснение на цикъла?

• 67 826
  • 259
  •   1
Отговори
# 15
Казах ти не ме интересува кога ти е свършила менструацията ( не цикъла!), това няма абсолютно никакво значение колко дена ти е била менструацията!
И не си бременна! на 27 април ти е била овулацията. Забременява се по време на овулация!

Цикъл се нарича времето от първия ден на менструацията до следващата менструация!

# 16
4 дни ми беше цикъла ,добре смятате че не съм бременна а имам всички симптоми на такава.досега не съм забременявала и знам какви са симптомите на пмс.не тези които описвам аз са доста по-различни.след като ги имам вече от две седмици не мислите ли че е нормално да мисля че има нещо нередно!

# 17
Не можеш да четеш или не разбираш български?Казах ти вече не знам колко пъти няма никакво значение колко дена ти е била менструацията! И цикъл се нарича от първия ден на менструацията до следващия месец когато пак ти дойде - в твоя случай цикъла ти е 28 дена! Чети и мисли малко!
Ще те посъветвам да не правиш никаквъ секс, докато не се ограмотиш малко!

# 18
Славена, трой е права, много е малка вероятността, но ако много се съмняваш и няма да мирясаш и да си спокойна, докато не си сигурна, единственият начин е кръвен тест....предложих ти дате насоча, но трябва да знам от къде си , за да ти предложа лаборатория. Ако ли не...чакай цикъл до ден два, ако не дойде, пак тест, друг начин няма, ние само предполагаме на база стандртното и общото.

Трой те пита колко ти е дължината на цикъла от 1 вият ден на менструацията до 1 ден на следващата/ брои се първи ден само истинско кървене, не зацапване, стандртно е 28 дни...но понякога е различно/ имаш ли закъснение вече?

# 19
искам да
Славена, трой е права, много е малка вероятността, но ако много се съмняваш и няма да мирясаш и да си спокойна, докато не си сигурна, единственият начин е кръвен тест....предложих ти дате насоча, но трябва да знам от къде си , за да ти предложа лаборатория. Ако ли не...чакай цикъл до ден два, ако не дойде, пак тест, друг начин няма, ние само предполагаме на база стандртното и общото.

Трой те пита колко ти е дължината на цикъла от 1 вият ден на менструацията до 1 ден на следващата/ брои се първи ден само истинско кървене, не зацапване, стандртно е 28 дни...но понякога е различно/ имаш ли закъснение вече?
бихте ли ме насочили за кръвен тест?

# 20
Търся сега лаборатории и намирам две в Казанлък, но трябва да се обадиш и да попиташ дали правят кръвен тест за бременост или БЕТА ЧХГ- едно и също е с две наименования. Обикновено цената не надвишава 20 лева. В случай , че няма май най близо ти е Стара Загора, там има със сигурност!

Звънни до Севтополис и питай директно, гледам правят изследвания хормонални, предполагам , че предлагат.  Peace

# 21
благодаря ти много за информацията.а ако отида утре на гинелог дали би ми казал за забавяне на цикъл илипък евентуална бременност.смятам че би трябвало да може ,дори и да не потвърди бременност поне да ми каже на какво се дължи закъснението!

# 22
Имаш ло закъснение на цикъла? С колко дни?

Ако отидеш утре на гинеколог трудно ще ти каже от какво е закъснението...ако има такова. Според мен няма смисъл да ходиш, по -добре още един тест/ с първа сутрешна урина/  и най-добре кръвен, за да е сигурно. Ако е отрицателен теста, чакаш още 4-5 дни и ако няма цикъл пак повтаряш теста, ако пак е отрицателен- гинеколог.

Нали все пак те интересува дали си бременна, според мен все още нямап закъснение на цикъла. Ако последно ти е дошко на 14.04 и средно ти е 28 дни цикъла, то би трябвало до 1-2 дни да ти дойде. А толкова рано, без да има сериозно закъснение, дори и да има бременност, плода е много малък , за да може да се види и от най добрата ехографска машина. За това при съмнение се прави кръвен тест, на този етап само той може да е показател и нищо друго.

# 23
съжалявам че те занимавам с мойте глупости досега съм направила 5 ,един  с една бледа втора черта ,ноаз не изчаках до1 минута и хвърлих теста малко след това отидох да погледна и видях втората бледа черта ?дали може да е изпарителна,четох че изпарителните линий са сиви а тази си беше розова.другите 2 са правени с първа урина и 1 след обяд.това ме смущава тази бледа втора черта която си останажалко че го изхвърлих и не можах да го снимам.според теб?

# 24
С първа урина ли бяха ??Сутрин, с първото пишкане?

Отиваш сега и си взимаш от най евтините тестове или ИЗИ тест или Клиър. Стуват не повече от 2 лева, никви шуърчекове или престо/има много кофти партифи и както не малко пъти съм казвала това са ония същите лентички но с пласмаска отгоре и струват повече, а при поставянето фабрично на пластмасата често прецакват реактива/

ей така изглеждат оникновенните тестове

Скрит текст:

Утре ставаш рано и го правиш с първата урина. изчакваш 4-5 минути и ще ни кажеш какъв е резултата.

# 25
1 с бледа черта беше с първа урина както и другите 3 отрицателни също с първа урина

# 26
Утре правиш сутринта теста, ако е отрицателен, не си бременна= чакаш цикъл. Виж какво съм ти написала и в по-горният пост. Успех  Peace

# 27
1 с бледа черта беше с първа урина както и другите 3 отрицателни също с първа урина
Утре правиш сутринта теста, ако е отрицателен, не си бременна= чакаш цикъл. Виж какво съм ти написала и в по-горният пост. Успех  Peace
смяташ че шуърчек не са качествени ,така ли?а тези който ми препоръча какво мислиш за тях ?

# 28
Те са нормални тестове за бременност с чувствителност 20-25 единици. Което означава, че в деня на закъснението би трябвало да отчетата. Другите тестове са почти същите но с шарени пласмаси......понякога и не са толкова точни има доста некачествени партиди и доста често при поставянето на пласмасата върху лентичката се прецаква реактива. Така, че най простичкото си е най сигирно.  Peace  Тествай се утре и това е...няма какво да се гадае повече дели, ако или....вариантите ти в момента са кръвен тест за най-сигурно или уринарен . Няма как да знаем иначе и да предполагаме и то ако е уринарен само с първа урина. Това сме го казвали винаги и го има в информацията на 1ва страница.

# 29
тези който ти ми препоръча по чуствителни ли са?чувам съм много негативни мнение за шуърчек.а тези обикновенните който ми ги препоръча като са лента къде се гледа резулата излиза контролна линия и до би трябвало да е тестовата или те са тип писалка?

Общи условия

Активация на акаунт