Re: Причини за закъснение на цикъла?

• 67 826
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Теста се прави сутрин без да си пишкала дълго време. Направи пак утре сутрин и ако няма цикъл, на лекар

# 211
  • 2860 км северно от Екватора
Predi 3 dni si napravih testa i e otricatelen vse oshte nqa cikul
Какво очакваш от форума?Докато не отидеш на преглед, няма да  ти се изяснят нещата...

# 212
Момичета златни сте   mrstraetz много благодаря за бързите отговори.Значи аз ходих на лекар 5 дни преди да ми дойде ,защото имах леки болки ,но все пак се притесних да не е нещо сериозно.Прегледа ме докторката ,даже каза нямаш бяло течение ,което лекувахме с нея при предишните прегледи ,имах малка раничка,която я изгори и каза ,че всичко е заздравяло и че отвътре всичко ми е наред.После ме гледа на ултразвук и каза ,че с яйчниците всичко е наред нямам кисти,тумори и.т.н
С тези лекарства ,които ми изписа болките(които са съвсем леки,но дразнещи)спряха.И ние с мъжът ми съвсем спокойни ,че всичко е ок започнахме да работим по-въпроса за бебе ....На 15 когато трябваше да ми дойде така и не дойде до днес . newsm78

# 213
От 15-ти до сега тест, нещо?

# 214
От 15-ти до сега тест, нещо?

Един домашен и един кръвен и двата отрицателни.

# 215
Странно колко много потребителки имат този проблем...закъснение,чисти яйчници няма бременност.
Аз бих сменила лекаря.

Да не говорим,как наскоро чух за горене на несъществуваща раничка,само с цел да вземат едни пари. Rolling Eyes

# 216
Странно колко много потребителки имат този проблем...закъснение,чисти яйчници няма бременност.
Аз бих сменила лекаря.

Да не говорим,как наскоро чух за горене на несъществуваща раничка,само с цел да вземат едни пари. Rolling Eyes

Rolling Eyes So Lucky след празниците ще ида пак на преглед ,ако трябва и при друг доктор,но да разбера какво става с мен.Честно казано на мен за първи път ми се случва още повече без никакви симптоми на идващ цикъл.

# 217
Аз ти пожелавам весели празници и да ти дойде междувременно.

# 218
Аз ти пожелавам весели празници и да ти дойде междувременно.

Весели празници и на теб. Wink

# 219
Здравейте, момичета! Весели празници на всички и много успехи ви желая. Аз отново имам въпрос. След неуспешните опити за бебе от миналия месец и закъснението от 6 дни, за което ви споделих, този месец реших да пробвам тест за овулация, с който да определя кога е. Не толкова заради опити за бебе, ами да знам просто кога е. То и моят приятел е в чужбина сега,, така че правихме нялко пъти секс само след края на цикъла ми до 13 ден включително и без предпазване. Въпроът е реших да правя тестове за овулация и ги правя от 12 ден, днес е 18 ден от цикъла ми, последната менструция ми беше на 9.12, и все покавват отрицателен резултат само с една лека бледа чертичка. Каква мислие,че е причината за това? Трябва ли да се притеснявам? Ще отшда на лекар след празниците, но има доста време до тогава. А междувременно ми се появи едно гадно парене, мисля, че са гъбички и слагам клотримазол от вчера, дано се оправя скоро.

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 01:45 от esmeralda23

# 220
За тестовете за овулация ли говориш, че имат бледа втора чертичка?

# 221
  • София
Здравейте, момичета! Весели празници на всички и много успехи ви желая. Аз отново имам въпрос. След неуспешните опити за бебе от миналия месец и закъснението от 6 дни, за което ви споделих, този месец реших да пробвам тест за овулация, с който да определя кога е. Не толкова заради опити за бебе, ами да знам просто кога е. То и моят приятел е в чужбина сега,, така че правихме нялко пъти секс само след края на цикъла ми до 13 ден включително и без предпазване. Въпроът е реших да правя тестове за овулация и ги правя от 12 ден, днес е 18 ден от цикъла ми, последната менструция ми беше на 9.12, и все покавват отрицателен резултат само с една лека бледа чертичка. Каква мислие,че е причината за това? Трябва ли да се притеснявам? Ще отшда на лекар след празниците, но има доста време до тогава. А междувременно ми се появи едно гадно парене, мисля, че са гъбички и слагам клотримазол от вчера, дано се оправя скоро.
Moже О. да е била по-рано и да си я изпуснала или да е по-късна.
Спазваш ли правилата за тестване?:
-  в един и същ час - от 15 до 18.00 часа
- 2-3 часа да не си пила вода и да не си пишкала

За паренето - пусни МБ

# 222
Да, lucky, тестовете за овулация.
Денис, за жалост не спазвам точно правилото за непиене на вода, просто не издържам, защото по принцип пия много вода. Иначе и аз се замислих дали овулацията не ми е била по-рано от 12 ден и дали не е възможно да съм бременна, защото опитвахме до 14 ден, но после приятелят ми замина в чужбина. Притеснява ме малко паренето, четох във формите, че клотримазол не е вреден при бременност и се мажа от 2 дни с него, вече съм по-добре, сложих и 2 овули гинексид, но няма да слагам други. Дано не навредят нещо. Иначе последният опит за бебе беше този понеделник, на 13 ден от цикъла, няма как да разбера дали се е получило нещо в близките седмици. А и с тия празници и неработещи доктори ... Благодаря ви много за отговорите и ви желая весело посрещане на новата година! Simple Smile

# 223
  • София
Да, lucky, тестовете за овулация.
Денис, за жалост не спазвам точно правилото за непиене на вода, просто не издържам, защото по принцип пия много вода. Иначе и аз се замислих дали овулацията не ми е била по-рано от 12 ден и дали не е възможно да съм бременна, защото опитвахме до 14 ден, но после приятелят ми замина в чужбина. Притеснява ме малко паренето, четох във формите, че клотримазол не е вреден при бременност и се мажа от 2 дни с него, вече съм по-добре, сложих и 2 овули гинексид, но няма да слагам други. Дано не навредят нещо. Иначе последният опит за бебе беше този понеделник, на 13 ден от цикъла, няма как да разбера дали се е получило нещо в близките седмици. А и с тия празници и неработещи доктори ... Благодаря ви много за отговорите и ви желая весело посрещане на новата година! Simple Smile

Може да направиш тест за бременност най-рано на 30 ден от МЦ
ПП.
 13 ден от МЦ + 5 дни = 18 ден от МЦ + 12 дни =  на 30 ден от МЦ - тест за бременност, най-рано
Дано да е станало  Peace

# 224
Благодаря ти, Денис. Всъщност ситуацията се оказа друга. Вчера, на 19 ден от МЦ тестът за овулация показа две еднакви черти и днес активно бебеправихме. Дано да се е получило, защото в следващите дни няма как да повторим. Стискайте силно палци, момичета. Благодаря за подкрепата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт