Пейпал - помощ - 9-та тема!

• 60 603
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • sliven
Здравейте
Имам следния проблем.
Реших да верифицирам Pay Pal акаунта си. Имам интернет банкиране и ат там си взех авт.код. На извлечението имаше две операции по този повод. Веднъж ми бяха взели 1.44 и веднъж 2.95лв.( 1.50 EUR). Въведох кода на операцията от 2.95лв. и ми изписа грешен код и така на третия път ми изписа че картата е болкирана в смисъл че повече не мога да я ползвам за  Pay Pal.
Изписаха ми телефони да им звъня но аз не звъннах.
Има ли вариант сега тази карта да я ползвам отново?  И каква трябва да направя?
Благодаря

# 721
  • В Европа!!!
Охххх много я оплесках... ooooh!
Моля ви да ми помогнете  Praynig
Както писах преди че ми бяха лимитирали акаунта и сега ми го отвориха пак,но трябва да си отворя нов с немски акаунт.На имейла ми са ми обяснили че имам три дни в които да свърша това и че трябва да си прехвърля или изтегля парите.
Но понеже са много и имам лимит към картата с която съм регистрирана,и ми позволяват само по 500Е на ден.Е то така няма как да успея... ooooh!
Отделно бях направила глупостта да си пратя пари сама на себе си(голяма щуротия) и сега ми стоят висящи-как мога да ги канселирам от ПП акаунта си?
Моля ви ми обяснете как се прави това  Praynig

# 722
  • sliven
Здравейте
Имам следния проблем.
Реших да верифицирам Pay Pal акаунта си. Имам интернет банкиране и ат там си взех авт.код. На извлечението имаше две операции по този повод. Веднъж ми бяха взели 1.44 и веднъж 2.95лв.( 1.50 EUR). Въведох кода на операцията от 2.95лв. и ми изписа грешен код и така на третия път ми изписа че картата е болкирана в смисъл че повече не мога да я ползвам за  Pay Pal.
Изписаха ми телефони да им звъня но аз не звъннах.
Има ли вариант сега тази карта да я ползвам отново?  И каква трябва да направя?
Благодаря
Сега ми отговориха от Pay Pal че ако искам да ползвам отново същата карта да им пратя копие от личната си карта и извлечение от банката на английски.
От ДСК едва ли ще ми дадат такова на английски.
Някой да се включи с подобен проблем  Praynig

# 723
  • В Европа!!!
Ами аз преди два дена им изпратих документи които си бяха на български.... newsm78

# 724
  • на морето
Здравейте, нуждая се от помощ. Въпросът може да е глупав, но не съм веща в Пейпал...
Наскоро синът ми продаде игра в e-bay. Сумата бе преведена, но в акаунта ни в пей-пал няма пари. Написано е това:

PayPal balance: €27.96 EUR
Available balance in EUR (primary): €0.00 EUR
Pending balance:  €27.96 EUR

Не мога да правя плащане, явно сумата не е на разположение. Ако може някакво разяснение, трябва ли да направя нещо , за да активирам сумата или може би купувача не е платил фактически ?

newsm78

Благодаря предварително!  bouquet  bouquet  bouquet

# 725
И аз имам нужда от помощ.От един сайт ми връщат парите за неполучена пратка,но ми искат пейпал-а за да ми ги преведат.Какво точно трябва да им да newsm78-емейла ли от регистрацията в пейпал. newsm78
Благодаря!

# 726
Да, мейлът от регистрацията.

# 727
Да, мейлът от регистрацията.
Благодаря  bouquet  bouquet

# 728
Здравейте,
Имам поръчки от китайски сайт, които се бавят. Днес е 43 ден от плащането. Има ли някакъв срок, в който трябва да пусна кейс? Писах на китайчетата и ме помолиха да чакам. Не ми се пуска кейс, но имам спомен за срок 45 дни от транзакцията, да не взема да го изпусна  Rolling Eyes

# 729
Здравейте,
Имам поръчки от китайски сайт, които се бавят. Днес е 43 ден от плащането. Има ли някакъв срок, в който трябва да пусна кейс? Писах на китайчетата и ме помолиха да чакам. Не ми се пуска кейс, но имам спомен за срок 45 дни от транзакцията, да не взема да го изпусна  Rolling Eyes
Зависи от кой сайт ти е поръчката.Ако е от БИК и си платила през ПП,то пускай диспут-срока е 45 дни от плащането.

# 730
Здравейте,
Зависи от кой сайт ти е поръчката.Ако е от БИК и си платила през ПП,то пускай диспут-срока е 45 дни от плащането.

От същия. Благодаря!   bouquet

# 731
Пускай диспут.Наскоро и аз имах проблем с този сайт за първи път.Реших да не пусна диспут,защото както ме увериха имало забавяния.И три месеца вече се боря със сайта да ми върнат парите.Удължаваха ми срока няколко пъти,уверяваха ме,че ще си получа нещата,връщаха ми някакво коинси,но по-малко от сумата която съм дала.Най-накрая вчера постигнахме споразумение да си ми върнат цяла сума.И съм решила,че дойде ли срок за диспут трябва да си го пускаме,пък после ако си получиш нещата ще им пишеш и ще си ги платиш.Успех Peace

# 732
Здравейте,
Преди време пуснах диспут за дефектна пратка в Пейпал. Изчаквах да ми отговорят, за да се обърна към самия ПейПал за помощ. Оказа се, че по празниците е затворен, защото са изтекли 20 дни от диспута. Продавачът изобщо не отговори.
Какво да правя сега.
Стоката е толкова дефектна, че изобщо не става, а струва 30 паунда.

# 733
Трябвало е да ескалираш навреме... сега вече - нищо не може да се направи, общо взето.
Откъде е стоката - от китайски сайт? Ако е от Ибей може да се пробва и ибей, но... .... теоретично може да се пробва и друг вариант за кейс по същия случай.

# 734
Мислех, че трябва да изчакам и тогава да ескалирам. Много жалко
От британски сайт е - USC.co.uk. Горещо не го препоръчвам. Отвратителен съпорт.

Общи условия

Активация на акаунт