Нашите second hand находки - част 18!

• 69 167
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, ще може ли да ми обясните как от Младост 1 (пазара) да стигна до ЗЗ. От Люлин съм и имам работа на пазара малко и мисля след това да намина от там ако разбера как  Mr. Green А цената каква е дали знаете  newsm78

# 61
  • София
Момичета, ще може ли да ми обясните как от Младост 1 (пазара) да стигна до ЗЗ. От Люлин съм и имам работа на пазара малко и мисля след това да намина от там ако разбера как  Mr. Green А цената каква е дали знаете  newsm78
От пазара пресичаш двете платна и тръгваш по Йерусалим по посока на Цариградско шосе /леко по диагонал в ляво/. След 3-4 мин ще го видиш, пада ти се от лявата страна.

# 62
...
Тук искам да благодаря,ако не възразявате на собственичката на Мания плевен,която облече от глава до пети една мама и детенцето й.

....

А аз се чувствам длъжна да ти благодаря и от нейно име, тъй като това е и моята шефка. Не е първата такава кампания, а със сигурност няма и да е и последната.

И, надявам се да не го сметнете за реклама, само искам да ви кажа, че пак си минаваме на килограм (говоря за Мания Варна) в зала А. Няма да я има вече схемата с цените на брой Wink
Лека ви вечер и честит празник! Wink   bouquet

# 63
...
Тук искам да благодаря,ако не възразявате на собственичката на Мания плевен,която облече от глава до пети една мама и детенцето й.

....

А аз се чувствам длъжна да ти благодаря и от нейно име, тъй като това е и моята шефка. Не е първата такава кампания, а със сигурност няма и да е и последната.

И, надявам се да не го сметнете за реклама, само искам да ви кажа, че пак си минаваме на килограм (говоря за Мания Варна) в зала А. Няма да я има вече схемата с цените на брой Wink
Лека ви вечер и честит празник! Wink   bouquet
 Браво  Heart Eyes Ако не е тайна от кога? Сигурно обаче килограма ще е повче от 29 лв.?

# 64
Добро утро,

Благодаря за темата!  bouquet
Като става дума за Мания, и аз имам доста находки от там. Последно, рокля на малката на Томи Филхигер /за 6лева/, дънкова пола на H & M /5лева/, а за мен дънки /около 12лева излязоха/.
Крайно време и аз да кача някоя снимка.

Хубав ден, момичета!

# 65
Luffchy, страхотна новина   Party, ще чакаме още мъничко инфо ако може (откога и калко ще е килограма)  Whistling

# 66
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 67
  • Бургас
И аз да се включа с малко инфо за бургазлийки. Новото зареждане на Краснодар ще е на 18-ти май. Цената я държат още на 13,99 лв - вече втора седмица, а си мислех, че ще я свалят. Тази събота трябва да е вече на 7,99лв, последната цените ще са от 5,99лв до 1 лв ........и на 18.05 се надявам вече да си купя нещо свястно на зареждането, че се нагледах на парцали повече от месец.

# 68
Скоро не съм си взимала нищо, ама като вадя летните дрешки намирам такива, дето не съм показвала и скоро ще насниман и ще споделя.

# 69
Аз още в предната тема като разбрах, че ще е така в Краснодар ви казах. Тъпо е, но ако имаше хубави дрехи нямаше да е проблем. А то от зареждането още се въртят едни и същи неща, само им сменят местата на щендерите. Но тази седмица ще отида, че ми трябват някои неща за селски труд и то поне потници ще взема и панталонки някакви. Laughing
В Братя Миладинови е зареждането тази седмица, та мисля да мина от там. На разпродажбата имаше страшно много парцали, но въпреки това си намерих едно страхотно синьо-лилаво сатенено гащеризонче на BikBok.

# 70
  • вкъщи
Чак на 18 май?Добре де,нали Братя Миладинови и Краснодар имаха еднакви ценови календари и зареждането беше на една и съща дата?Защо сега се получава такава разлика?

# 71
От утре в Мания - 32 лв килограм в зала А, щяло да има намаления до 30% по случай празниците.

# 72
Чак на 18 май?Добре де,нали Братя Миладинови и Краснодар имаха еднакви ценови календари и зареждането беше на една и съща дата?Защо сега се получава такава разлика?

Явно се опитват да ги разменят и да не са по едно и също време. По принцип и в М. Рудник единият ЗЗ е на тази цена, но сега не знам дали и те са на този принцип по 2 седмици.
Минах отново през старият ЗЗ до съда, който сега е Made in London. Не можах да се прежаля Laughing

# 73
Днес от Краснодар само една тениска си взех на НиМ.Нииищо друго.Моля мамите от Бургас да кажат има ли Мания тук??И къде е ако има.
Иначе може да споделите къде има хубав магазина втора употреба.Аз такъв мерак имах за Краснодар,но останах разочарована.Толкова много стока,пък все парцали. Twisted Evil

# 74
От утре в Мания - 32 лв килограм в зала А, щяло да има намаления до 30% по случай празниците.

Ех,пълно щастие няма Simple Smile ,но по-добре на килограм,отколкото фиксираните цени.А и 30% намаление си е хубава цифричка Simple Smile Утре може да намина да видя какво интересно има след предпремиерата,че си харесах едни роклета о от страницата им във Фейсбук ,дано да останат до утре....

Общи условия

Активация на акаунт