Вънка жега е голяма, ЯНУАРЧЕ мира няма!

• 28 099
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честит празник на всички!
Люба, да ви е жива и здрава каката!

# 121
  • Пазарджик
,

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 08:50 от tuty1

# 122
Честито Воскресение!Нека възкръснат вярата,мечтите и надеждата!
Лия,здраве и усмивки за именичката!
Ние бяхме в Търновския район-е,страхотно е-атмосфера,дух,културно наследство,личи си че е кипял възрожденски живот.
Елч,и аз не бях мноо впечатлена от "Любов",просто не си падам по комерсиална литература,въпреки че я чета често.Сега съм на Калин Терзийски....
За Чочо Попйорданов....боли ме..../имали сме няколко срещи и винаги се е държал страхотно/.....Мир на праха му и светлина по Пътя на душата му!

# 123
  • София
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави и много щастливи! Hug
Люба, да ви е жива и здрава прекрасната Ирен! Hug

# 124
  • Пазарджик
Честит имен ден на всички които празнуват днес,желая им много здраве и усмивки и нека св.Георги ги закриля от всичко лошо!  Hug
Днес празнувам и аз,искам да ви почерпя с една торта ,направена с много любов за най близките ми хора,ще ми се да мога да дам парченца на всяка от вас  Hug

# 125
  • София
Честит празник на всички, празнуващи днес!

# 126
Честит празник на всички Герита и Гошковци! Да са живи и здрави! Моят татко и снаха ми също празнуват, така че и за нашето семейство си е голям празник...  Wink

Тути, браво на теб! Пак си надминала себе си! Да си жива и здрава и още сто години все такива вкусотии да твориш!  Hug

Тук времето е юлско тези дни, вчера без климатик в колата не се траеше хич. Днес ще ходим малко на разходка и ще си чакаме голямото човече да ни го докарат вкъщи следобед, а довечера сме на имен ден на снаха ми. Изобщо празничната програма се оказа много тежка...  Laughing

# 127
Eeeee, чак сега найдох време.

Честито Възкресение Христово! Живи, здрави и много усмихнати!

Честит Гергьовден! На всички празнуващи много късмет и с радост да си носят името!

Ние вчера се събрахме една голяма тайфа роднини на нашата къща на село и си отпразнувахме подобаващо празника. Обаче цялата седмица ми дойде малко множко - двете деца болни(естествено пак през почивни дни), бабата със схванат кръст, ММ си работи нонстоп....С нетърпение чакам утре Петър да иде на ясла, че напоследък се държи ужасноооо. Аз досега си мислех, че сме почнали бебешкия пубертет, ама май съм се лъгала. Ето сега го почнахме. Мрънкане и реване абсолютно за всяко нещо,а понякога и той не знае за какво реве и какво иска. Онзи ден сме на разходка, вървим в една посока, той почва да реве, не искал натам. Накъде да вървим? Сочи. Тръгваме в указаната посока, след 10 крачки пак рев, не щял натам. Няколко пъти се въртяхме насам-натам докато най сетне потеглим. Какво ли си казаха хората, дето ни гледаха - не знам.

# 128
Честито Воскресение Христово! Здраве, любов и топлина!

Люба,  Hugда ти е жива и здрава, все така мила и добричка Ирен!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Да сте здрави, горди и щастливи с хубавите си български имена!

Тути, Hug тортата ти е прелестна!

Димара, Hug и Сами се тръшколеви напоследък мнооооооого! Прави бели постоянно, на всичкото отгоре съм изподрана по лицето. Както си стои и изведнъж започва да скубе, драска по лицето, да щипе...и се смее. Плаче за щяло и нещяло. Викам на баща му - да порастват тия зъби, да видим зъби ли са, рога ли са....Всичко отдаваме на зъбите, ама май не е само от тях!
Той милият пак е с някаква хрема и кашлица. Постоянно сме навън, често обаче подухва и може би настива.

# 129
  • В две тъмни очички
Честит имен ден, на всички празнуващи днес! ДА сте живи и здрави и Св. Георги да ви закриля във всяко начинание, което поемете!  bouquet

Аз да се пооплача вече:
Скрит текст:
Тези дни в къщи беше пълна лудница. Роднини колкото искаш. И вместо да се радваме и забавляваме, аз излязох лошата и кривата, т.к. казах някой истини, а никой не ме защити. Трябва да ви разкажа историята , за да ме разберете. Както знаете (казвала съм), зълвами се разведе. Дъщеря й е при нея. Явно тя като майка се чувства виновна , че са се развели и буквално изкупува греховете се с милиони подаръци и какво ли още не постоянно! Като разбирайте, изкупува- става въпрос за всичко. Дори като я изпрати тук и замине за командировка , тя като вземе да хленчи по телефона и зълвата веднага успокоява нещата с уговорки като "Не плачи пиленце, кажи на мама какво да ти донесе",а тя това само чака и се започват едни исканици и едни бройки....ужас ви казвам. Та тогава всичко й минава и вече не е кисела. Вчера например, като се чукахме с яйца и на Влади се падна бореца, племенницата , разбира се, се нацупи и отиде оттатък. Когато майка й отиде при нея тя е казала, че не се е нацупила, а е отишла в другата стая "За да не се натрапва". При което на детето му се накупиха куп играчки, за да му се оправи настроението. Нали се сещате, че когато има полза да е в стаята не се сеща, че би могла да се натрапва или каквото и да е друго. Аз казах своето мнение, че детето се възползва от ситуацията, както се възползва от това, че са разведени , защото като й се скара майка й тя винаги започва да хленчи, че се държала така, защото й било притеснено заради развода (вече 3 години). Та с последното всички са съгласни с мен, но с "натрапването" не било така. Издразних се, защото ми се каза "Ти не знаеш какво е, не може детето да страда заради моите грешки". Седмица преди това говорихме със свеки, която застана зад моите думи и се съгласи , че е прекалено глезено детето, а сега като дадох примери, по които може да се действа, чак ми скочи, че тя е просто дете и не може да изискваме от нея да мисли като възрастен. (тя е на 7) Обаче може да се възползва, нали...... Главният проблем, от което всичко произлезе беше, че преди седмица, когато племенницата имаше РД беше при баща си и се е държала грубо с майка си по телефона и не е зачитала мнението й. Зълвата беше много разстроена и думите й бяха, че тя не оценява какво прави за нея. Че не е лишена от нищо, ще се задоволяват всички й желания и т.н. А баща й като и подари 1 нещо на 2-3 месеца тя си умирала от щастие. Дадох идея или да намали подаръците или 1 месец да не купува нищо и после постепенно, за да оцени какво количество боклуци й се купуват постоянно. Познайте........ "Ти много лесно го казваш, нали след това ще се радва на първите 3 неща и пак ще спре" - търси се всякакво отрицание, само и само , за да не се закача детето. После ми обясняват, че страда.... Не искам да кажа, че й е лесно, напротив, но така както продължават нещата ще става още по-трудно , а тя не стига, че е същото ла*но като баща си (ужасен характер) , ами и те го влошават.
Дадох няколко идеи още - те разбира се бяха отхвърлени с реплики от типа на "Така не става", "Аз да съм мислила на времето, тя няма да страда заради моите грешки", "Ти не си минала по този път" и т.н. Най-много се издразних на това, че свекърва ми, седмица по-рано ми обясняваше същите неща (които подкрепяха думите ми), а сега пред дъщеря си обясняваше, че не можем да изискваме такива неща от детето и че не съм права....
Сигурно ви се струва глупаво всичко това, но на мен ми е много криво. Първо, защото свеки е свикнала с този тип отглеждане и на моменти се държи и с Влади така, второ, защото се правят на слепи, трето, защото това дете се възползва от всички и е ужасно лигава и четвъртото и най-важното, Владимира вижда всичко това.
Няма да пиша и останалото, че вече ще се олея от писане, само ще кажа, че свекърва ми беше адски изнервена, както обикновено по празниците, изнерви и Боби, а той се вкисна тотално и му се скапа цялата почивка, а от това и моята.
Извинявам се за дългия пост , ама ми беше много криво и исках да го споделя с вас  Embarassed

# 130
Не съм ви чела, влизам само да кажа:
Честит празник на всички с поводи през тези няколко дни!
Няма да изброявам поотделно, че все ще пропусна някой. Целувам ви и ще чета по-късно.

# 131
Бубенце, това са рисковете на празниците. Като се съберат много роднини и все става някой проблем... Разбирам те, аз също не понасям лигави деца и смятам, че за да могат децата да ценят жестовете и усилията на родители и близки, трябва да не ги зариваме с боклуци ежедневно. На моята свекърва това също не й е ясно, нищо, че ничия вина не изкупваме... Но нека гледаме собствените си деца. Ти си родител и ще положиш всички усилия това да не се случи с твоето дете. Аз също. За чуждите деца нещата не стоят така, много често добронамерените съвети се приемат с обида и после иди обяснявай, че го казваш от добри чувства. Това е по повод на много неща, не само по повод на конкретната случка. Нали имаше една приказка, че няма ненаказано добро... Та така.. Не се ядосвай, безсмислено е. Голямо гуш от мен!  Hug

# 132
Бубе,  Hug Hug Hug да му се не види много са сложни тези човешки взаимоотношения...но дано като споделяш да ти стане по-добре   action032 Какво стана с търсенето на работа?

# 133
Здравейте момичета Hug

Честито Възкресение Христово!

Честит Имен Ден на всички Герганки и Гошковци Hug Бъдете живи и здрави!!!
Тути - страхотна тортичка си направила Hug Peace

Люба - да ти е жива и здрава Ирен и много да Ви радва!  bouquet /аз не смея да ги оставям още сами, а и тя мойта голямата е бъзла и въобще не мога и да си представя дори двете да се гледат Crazy Whistling Браво на вас!/

Емили - бързо да оздравява Сами Praynig Видях снимчица в ФБ - голям е сладур Peace Heart Eyes А пък за Маринка - просто нямам думи - голяма чаровница е!!! Heart Eyes

Лека вечер Hug

# 134
  • София
Христос воскресе!

Честит празник на днешните именици!

Общи условия

Активация на акаунт