Вънка жега е голяма, ЯНУАРЧЕ мира няма!

• 28 097
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • София
mari_etti, Ди е 12 кг и около 90 см и хич не изглежда слаба. Иначе те разбирам, за всеки родител е неприятно, ако детето не яде. Нямате ли любима храна? Моето може да кара дни наред само на хляб, мляко и месо. Много трудно приема друга храна, а пък нова (то за нея 80% са нови, тъй като не ги иска) въобще. Но поне от любимите си неща хапва добре, с това се успокоявам.

С обличането и при нас е война. #Crazy Изглежда повечето са така. Като се стопли времето, ми трябваха 2-3 дни да й обясня, че вече няма да обличаме панталон, яке, суичър. Но нощем все още се завива само с юрганче, не иска друго Laughing

# 106
  • София
Боян е 98 см/11.700 - категотия глист. Явно малкото, което яде отива само за сантиметри височина.
Ние още сме в Русе, дните минават по площадки и заведения, но утре ще си тръгваме, че не ни се седи сами на празника.
Иначе нали ви се оплаках, че каката кашля - заведох я в единствената частна клиника, че Спешното беше фул и ме стреснаха - пневмония, инжекционно лечение, най-добре болница и т.н. Аз нещо се усъмних и сутринта я заведох за снимка - няма и нищо. Почна си АБ, ама това е положението.

# 107
  • sofia
Мрм, много гадно са ти изкарали акъла. Не се ядосвай за АБ, вероятно има нужда щом не спира кашлицата. Давай пробиотик.
Ние вчера бяхме в зоопарка, днес на лунапарк, а утре на вилата.

# 108
сега дочетох "Любов". кой я беше похвалил? Зън, ти ли беше? тути, ти прочете ли я?
нещо не ме впечатли особено, като поусложнен Паулу Коелю ми се видя. иначе преди това прочетох "Чест" (пак от Елиф Шафак), която ми хареса повече, ама като цяло са ми тежички де. аз нали съм с ведра душа и ми се ще всичко, което мога да избирам да е по-веселко така, лекичко да влиза, без драма и с хепи енд Laughing Laughing Laughing

вие се кахърите, че децата ви са слаби, а аз че дара е дебела. ужким не е много кила (бубе, помня колко тежи и стройното владенце), ама пусто бая бухта си е. много ми е страх да не стане дебела като мен. и не че съм я поставила на диета, ама се радвам, че тези дни яде предимно моркови и плодове.

мрм, шокира ме с тези 98 см.!

а за детските градини вие сигурно знаете, ама днес прочетох това:
 "Детето ми е родено през месец януари 2011 година, ще може ли да кандидатства с набор 2010 за учебната 2013/2014 година?
Децата, родени през месец януари 2011 г. ще имат възможност да кандидатстват с предния набор, но след като класиранията влязат в текущ режим на прием, т.е. след месец септември  2013 година. За целта ще бъдат изпратени съобщения по електронната поща до родителите на тези деца, за да потвърдят това им желание, след като приключат класиранията преди лятната пауза."

а отнетата ни 0,1 т. се оказа, че е заради новото правило да не се дава точка за всички, които работят в ситемата на образованието, а само за учителите. та, преподавателите във вузове го поиздухахме малко, ама пак, 8,2 т. също не е толкова зле. аз тези дни мисля да пусна мм да очарова директорките на детските градини около нас, да видим...

# 109
  • В две тъмни очички
Аз ,т.к. не съм писала от много дни, нека поне да ви поздравя първа:

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, мили момичета (и Захариев). Желая ви много здраве, много уют и нека Господ да ви съпътства винаги по пътя, по който сте поели.

Влади е добре, ние също, имам да разкажа няколко неща, но няма да го направя днес, т.к. не са за празниците, че не искам да си развалям настроението, нито пък вашето  Hug

Утре очаквайте снимков материал от първите ми козунаци! Впрочем чакам в момента втората тавичка да се изпече  Mr. Green Не отидохме на църва, че Боби заспа с малката и не можах да го събудя, ама здраве да е!

Целувам вииииииииии

# 110
  • sofia
Момичета, честит празник! Много любов в семействата ни си пожелавам.

Аз нали си имам голяма щерка  Heart Eyes , та тя гледа Лия снощи ( тоест Лия спеше, а Ирен до нея), ходихме на църква, чукнахме се с приятели.
Чудя се със свещите какво да правя.

Днес Ирен ми празнува Имен ден! Да ми е жива и здрава, винаги така добричка.

Оправям багажа и газ на вилата. Чака ни голяма компания и агънце Simple Smile

# 111
Христос Воскресе!

Люба, имам някакъв спомен, че свещите се пазеха и се палят от време на време за да изгорят до др. Великден. Да ти е жива и здрава именничката   bouquet

# 112
Христос воскресе . Ние също не ходихме на църква - Нати снощи и сутринта беше с Т. Дано не е нищо сериозно.

Люба да ви е честита именничката - здраве и много късмет в живота.

Весели празници и здраве на всички  Hug

# 113
Воистина возкресе, мацки!
да сте живи и здрави всички, останалото ще се нареди!

# 114
Христос Воскресе! Нега Бог винаги е с вас и семействата ви!
Любче, да ти е жива и здрава именничката.
Ние попътувахме малко до с. Българи, Царево и Поморие и вече в Търговище Grinning
Със зор отделихме дребното от лодки и морската вода. Лятото как ще я удържим незнам.
Бубе , надявам се всичко да е наред/ въпреки че не искаш да ни занимаваш по време на празниците/.
Скрит текст:
Много тъжно ми стана днес като разбрах за Чочо Попйорданов.  Sad
В нашата страна по празници все нещо лошо.

# 115
Воистина воскресе, момичета!
Бъдете здрави вие и семействата ви! Бъдете щастливи и се радвайте на живота!  Hug

Люба, честит имен ден на Ирен! Да ти е жива и здрава послушната кака (дай Боже всеки му такава Wink )!

Фея, Зън, да оздравяват децата!  Hug

# 116
  • ул. "Мечтание"
Честито Възкресение Христово!

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 20:21 от Нощни очи

# 117

Нощни, то ще да е възкресение това рождество.  Laughing  Hug

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 20:39 от bubi_barabata

# 118
  • ул. "Мечтание"
Стават грешки. Simple Smile
БЛагодаря, Буби! Hug

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 21:01 от Нощни очи

# 119
  • Пазарджик
Христос Воскресе!  Hug

Любе да ви е жива и здрава именичката,с гордост да носи името си! Hug

Аз днес направих 10ч. на печката  ooooh! ако някога пак съвпаднат Великден и Гергьовден ,ще празнувам само единия,направо се размазах,ще спя като къпана  Grinning

Елч на мен ми хареса "Любов",ще пиша защо обаче утре,че сега не мога да си намеря думите  Embarassed

Лека и спокойна нощ! Hug

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 22:47 от tuty1

Общи условия

Активация на акаунт