Вънка жега е голяма, ЯНУАРЧЕ мира няма!

• 28 092
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
адис и при нас в началото имаше такъв момент. Не се е стискал, но постоянно имаше уговорки да му слагам памперс.  Бях му казала, че само като спи тогава има памперс. Като видях, че нощният е вече сух, махнах памперсите  от мястото, което ги държах (понеже той сам ходеше да си взима памперси) и гледах да не му споменавам вече за тях. В последствие ги забрави. Даже сега съм искала да му сложа 1-2 пъти за сън (когато е пил много вода преди да заспи и знам, че ще се напикае), но не иска вече.

# 661
адис, разсмя ме много!  Joy

Дейзи, абе не знам колко е лошо да преносваш, обаче и да се чудиш кога ще го изръсиш от седмия месец нататък не си е работа...  Tired

И захванах последната книга на Хосейни и хем знам, че ще се реве, хем много хубаво пише този човек и не мога да се устискам...

# 662
мерси за линовете, мацки! златни сте! Hug

адис, ние това с пишкането го минахме, но определено имаме проблем с акането. вчера и субев потвърди, че често се случва след преминаване на тоалетна Sad дара ака на 3-4, а онзи ден и на 5 дни Shocked това идвало от смяната на позата и от факта, че тя се изпишква за 10 секунди и става. сега даваме линекс, ако не помогне някакво друго и да видим.

днес се разходихме до мола, че ми се видя голяма жега навън. ами това моето си е чиста проба широки пръсти! трябваше да купувам един подарък и като влязох в х&м си изхарчих парите до стотинка, че дори и от майка ми взех Laughing Laughing Laughing

абе вие откъде взимате гащички за мадамите?
взех сега от х&м, много мекички, ама нещо дълбоки ми се струват, да не говорим, че са й големи на малкото дупе (а се водят 1,5 - 2 г.) Sad

# 663
  • София

Преди малко станах леля Simple Smile Много се вълнувам.

# 664
mrm, да ти е живо и здраво племенничето (момче, момиче?), много да ви радва, а вие да го слушате   bouquet
Аз нали си нямам работа и изчитам цялата бг-мама, та в нейната отчетна още не знаят  Wink

# 665
мрм, честито! да е живо и здраво мъничето!  Hug

Елч, и аз го имам твоя проблем.  Laughing И аз така правя в ХМ.  Blush От там съм взимала много меки и удобни боксерки, много са хубави. Ползвам и като бельо, и като резерва за плажа. Иначе съм купувала от чиполино тук в Плд, зареждат бая дрешки и бельо на разни бг производители. Не знам в Сф как е.  newsm78

П.П. Вече тотално се потресох от реклами на почистващи препарати. Току-що видях един женски микроб как пее и танцува "Touch me, touch me, I wanna feel your body..."  Shocked

# 666
буби, те и тези гащички са много мекички, но едно, че са адски дълбоки и й стигат до половината корем и второ, че са й като шорти, а това са най-малките Sad дано някога по-нататаък да й станат! Sad ще погледна в чиполино, ама пусто нямам наблизо, а ми се щеше с един удар да си реша проблема (тези бяха в пакет 5).

# 667
Елч, май се сещам за кои става дума, мернах ги като комплектче, но не съм ги гледала какво представляват. Тези боксерки, които взех са по 3бр. Ето такива, само че нашите са някакъв друг десен:
http://www.hm.com/bg/product/00156?article=00156-F#article=00156-F

# 668
абе имаше и боксерки, ама аз искам да са гащички и да са по-плитички, защото съм й накупила едни панталонки и тези по-дълбоките се подават отвън (дара нали сама се загащва и е страшно)
иначе мен ме кефят тези боксерчета много Simple Smile)))

# 669
Елч, ти ли беше питала за дермато-венеролог?
Мисля, че някога (ама трябва да е било отдавна) съм препоръчвала д-р Евгения Божикова.
Много компетентна и "обяснителна", каквито ти ги обичаш. Ама трябва да си питаш, де!
Има и частен кабинет (между пл. "Македония" и Руски паметник), а в "Лора" приема и платено, и по здравна каса. Само дето последното е проблемно, че часовете й обикновено са заети за 2-3 месеца  напред.
Много съм доволна, препоръчвам я с две ръце и за възрастни, и за дечица. Ама само като кожен сме я ползвали.
И нещо интересно - мисля, че тя е участвала като момиченце във "Войната на таралежите", помните ли го?

mrm , честито ви бебче!

Дейзи, стига се ослушва! Hug
Ама не се и връзвай - родих синето без никаква намеса след шест дена преносване, сутринта на седмия...

[...П.П. Вече тотално се потресох от реклами на почистващи препарати. Току-що видях един женски микроб как пее и танцува "Touch me, touch me, I wanna feel your body..."  Shocked
Буби, това сигурно е, защото още не си видяла рекламата на О.В.  Joy

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 00:21 от Az i ti

# 670
Привет!
Ние също сме ходили в "Лора"при д-р Божикова.Попаднахме случайно при нея,но впечатленията ми са много добри.Ако пациентът е дете,приема веднага,не връща/въпреки натоварения график/.В "Торакс "също има добра дерматоложка,мисля,че се казва д-р Коцева.В "Токуда"добра е Люси Попова.За д-р Ботев също съм чувала добри отзиви,както и за Ася Данчева.Ели,успех!Дано да съм била полезна! Hug
Мрм,прекрасна новина!Нека бебчо расте здрав и щастлив!
Дейзи,чакаме да ни зарадваш....

# 671
  • В две тъмни очички
Елч, при нас бабата от Пловдив ни зарежда от Ариал. Иначе аз съм купувала миналата година от Джъмбо, много хубави и много плитки гащички.

Дейзи, стискай още малко и заповядайте при раците Simple Smile Малко сме инати, малко все назад вървим, ама пък сме си хубави  Mr. Green

# 672
  • София
Мрм, честит племенник! Да е жив и здрав малкия мъж и да ви носи много радост!

# 673
За широките пръсти, и аз съм така... Laughing

Елч, ние взехме гащички от вис виталис, много са сладки, не са дълбоки, а и щом мис каприз ги хареса... Simple Smile Не са тяхно производство, цената им беше, 2.40лв. има и комплекти с потничета, които също са много симпатични.

мрм, Честито, да е живо и здраво бебето!   bouquet

# 674
Мрм да ви е живо и здраво племенничето и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт