Вънка жега е голяма, ЯНУАРЧЕ мира няма!

• 28 090
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
Бубиииии, жива и здрава! Много щастлива с прекрасното ти семейство.

# 76
  • София
Тути, супер новина! Много се радвам  за вас!

Честито на новоприетите ясленчета! Много здравички да са и да им е забавно там.

Наистина ли не може с рокля на ясла?

Оп, забравих да честитя рождения ден на Роси.
Честит празник, бъди обичана, щастлива и заобиколена от прекрасни хора!

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 11:13 от Мелона

# 77
Тути много се радвам за Таня. Предполагам, че и Нелката е добре вече (нали беше с висока Т, а не помня дали си писала за нея по-късно  newsm78)

Буби честит рожден ден. Да си жива и здрава и малките мишоци много да те слушат.  bouquet

# 78
  • ул. "Мечтание"
Благодаря на всички за положенията!

Люба, сигурна съм. Мислено и премисляно е многократно. Знам, че си е отговорно и разходно, но това не ме плаши.  Peace Hug
Честита колица на теб!  Hug С кеф да си я караш и безаварийно.

Тути, много се радвам, че изследванията на Тая са добри.  Hug

Дейзи, моите имат такива пантофки на Беко и съм много доволна.  Peace Ползвам ги и за навън, като обувчици.

Буби, честит рожден ден!   bouquet

Днес пак имам повод за черпня. Хехе! (дето се вика като сме най-зле така да сме  Wink Sunglasses Mr. Green)
С моя прекрасен съпруг правим 7 години съвместен живот.  Heart Eyes

# 79
Привет, как сте днес  Hug

Елч и всички останали - дано да имаме повече успех на второто класиране  Praynig  fingerscrossed

Рал  Hug благодаря.

Тути браво на вас - нека това да е последния притеснителен случай - от сега нататък само здраве и позитивизъм Hug. И при нас искаха да са облечени по този начин , за да ги приучат по-лесно да се обличат сами.

Люба честито - със здраве и безаварийно да се возите.

Буби честит рожден ден - бъди здрава и много обичана и щастлива.  Hug   bouquet

Нощни честито - още много пъти по 7 щастливи и незабравими години.  Hug

Хубав ден и здраве от нас.

# 80
рал, ние с 8,3 не успяхме да се класираме Sad
а я ми каже, при положение, че не сме приети на ясла имаме ли изобщо шанс за детска градина? че нали има някаква точка за приетите...

тути, много се радвам за добрия резултат! пише ли доброкачествено всичко е наред според мен.

люба, не знам дали са нагли ромите в пазарджик, но само там съм виждала нормално облечени роми, които живеят в блокове и си ходят на работа, говорят на български и ако не е по-тъмната им кожа по нищо не се различават от другите хора. а в софия циганите са...цялата циганска измет на страната събрана на куп...

нощни, честит празник! дано 7-мата година не е критична!
я да кажат мацките с повече опит дали е така, че все четем как 7-матаи 11-тата година от брака били критични.

абе, мацки, някоя от вас да има драма с обличането на детето си?
аз вече съм полуоткачила. дара си намисля какво иска да си облече, знае кои обувки иска, кое яке, коя шнола, кое ластиче и промяната е абсолютно невъзможна, ама абсолютно невъзможна. стигнала съм до там, че съм скрила всички дрехи и обувки, и вадя само тези, които мисля да й обличам и пак понякога не ги иска. голяма драма ви казвам!

# 81
Елч ние сме 13 год заедно  и според мен няма нищо такова - просто не си го мисли. Не знам дали вярваш в силата на мислите - мисли само позитивно  Hug Съчувствам ти за капризите на малката ти принцеса - при нас няма такива драми. Дано е период и бързо да отмине.

# 82
  • ул. "Мечтание"
Елч, аз хващам декиш само на положителни суеверия, ако мога така да се изразя.  Mr. Green
Мен ако питате, критична е първата година след като се роди детето!  Peace Laughing

Елч, притеснява ли те нещо в това, че се облича сама? Thinking

# 83
 Shocked Елч - вие в коя градина кандидатствахте? С 8.3 точки не познавам друго дете, което не е прието Rolling Eyes Освен ако не сте кандидатствали в някое ОДЗ което е обявило примерно 5 бройки за набор 2011 и са приели само деца с 10 т. Подреди си правилно желанията за следващото класиране Peace Нас например ни приеха в по-неудобната ясла,но заложих на сигурното, защото в другата щяхме да сме на жребий Wink Успех Peace

Тути - радвам се за добрия резултат Hug Ох,абе все да има по нещо за което човек да се притеснява Crazy

Буби Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива с всички около теб Hug

# 84
  • София
Привет момичета!
Тути, много се радвам, че няма нищо притеснително!
На всички с поводи за празнуване - честито! Май са доста хубавите новини - рождени дни, бременности, придобивки, класиране в ясла Simple Smile
Елч, Боян с 8.4 беше на ръба да не влезе. Дано имате шанс на 2-ро класиране!
Ние сме в Русе при бабите на мм. Много харесвам парка тук - има супер заведения на сянка и в повечето има надуваеми замъци, пързалки, батути и т.н. безплатни за клиентите, а почти няма хора. Голям кеф за моите деца, които са свикнали да се бутат по софийските замъци и за нас, че можем да ядем и пием на спокойствие. Минусът са мнооогото комари. Михаела кашля много и има Т, много се надявам да минава бързо, че в почивните дни в Русе не знам къде да търся лекар.

# 85
Буби, честит рожден ден! Все така позитивно да звучиш и много сили за бубенцата!

Аз също мисля, че това за седемте години не е точно така. По-скоро като се появи второто дете. Иначе като сте си двамата още си е песен. Правите си каквото ви кефне....

# 86
  • в Надежда-та
Тути у тук не дават с дънки и панталони с копчета. Аз затова и избирам да са с ласик и връзки и ми е супер трудно ooooh!  Даже и на Ники по навик си му търся такива. То като погледнеш Некста толкова малко модели са с ластик Tired

Ааа, Елч тук Несебърските цигани са по-прилични и от Пазарджишките, месните де не просяците за сезона. Аз нали имам поглед  и над двете общини Mr. Green
Иначе за обличането, съм чувала от приятелки с момиченца за подобни "проблеми". Ние нямаме  Sunglasses

Аз след празниците почвам да готвя изследванията за ДЯ Whistling Васермана на родителя месец предварително ли беше newsm78

# 87
  • в Надежда-та
Ей това като те хване каръщината край няма #2gunfire понеделник ни се счупи колата, вчера пералнята, а току що Мартин смля дисплея на техния тел. ooooh!

# 88
нощни, с дрехите ме притеснява, че не винаги си избира неща, които си отиват цветово, да не говорим, че вчера искаше да излезе навън със зимното си яке... а от 2 дни не мога да я накарам да си събуе обувките в къщи, нови са и е навсякъде с тях.

рал, при нас има само 1 ясла, която е само ясла и обявиха 6 места за набор 2011 г., приеха само деца с 10+ точки. не мисля, че имаме шанс и 100 класирания да обявят. затова питах за детските градини, те са малко повече.

# 89
  • ул. "Мечтание"
Ами... аз лично не виждам проблем да си имат собствен стил на обличане и да експериментират.  Wink
Божидар често избира безумни комбинации, безумни дори за мен, макар че съм моден инвалид. Но все пак не виждам проблем да си ходи така.

Това да ги оставям да си избират дрехите го намирам за добър начин да се научат да взимат решения и да носят отговорност за тях.

В интерес на истината веднъж Искрен реши, че ще ходи по долни гащи навън зимата... Прибра се на трийстата секунда... Вчера искаше да излезе и той със зимното яке... Е, излезе и още в колата му стана топло и го свали.  Crazy Mr. Green Слабовероятно е след този опит да поиска пак зимно яке преди да стане нужно да носи.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт