Дискова херния - 7

• 149 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
niksi70, Аз знам за какво става въпрос, точно за това за което говориш. За фалшив Сириус не съм говорила. Сайтовете за които говорих продават истинския СИРИУС, но на много висока цена и с разни измислени истории като доволни хора

Ей с това трябваше да започнеш, точно и ясно както е.
Подобрението ти за сега не е от Сириуса, прекалено каратко време е взимано, аз лично не бих препоръчала нещо от което аз нямам все още резултат на други хора.
Надявам се след 7-9 месеца или повече да имаш вече мнение дали работи или не, въпреки че се учудвам от схемата на Георги Илчев, той препоръчва поне 3 месеца лечебна дозировка и повече дори, и рязко се разграничава от критикуваните ом мен сайтове, които предлагат лечебна доза само първия месец.
Не те съдя че опитваш, грешно си ме разбрал, а че предлагаш нещо от което все още нямаш резултати.

Интересни ще бъдат и образни изследвания след около година-две-три, дали наистина има регенеративни способности на стави Сириус. Това не го пиша към теб не мога да те задължавам за такива неща това си е твоя работа, принципно ще бъде добре.

А между другото можеш да си го купуваш и на 30 лева при 10 и повече бройки на веднъж закупени, от Илчев.

# 376
niksi70, Аз знам за какво става въпрос, точно за това за което говориш. За фалшив Сириус не съм говорила. Сайтовете за които говорих продават истинския СИРИУС, но на много висока цена и с разни измислени истории като доволни хора

Ей с това трябваше да започнеш, точно и ясно както е.
Подобрението ти за сега не е от Сириуса, прекалено каратко време е взимано, аз лично не бих препоръчала нещо от което аз нямам все още резултат на други хора.
Надявам се след 7-9 месеца или повече да имаш вече мнение дали работи или не, въпреки че се учудвам от схемата на Георги Илчев, той препоръчва поне 3 месеца лечебна дозировка и повече дори, и рязко се разграничава от критикуваните ом мен сайтове, които предлагат лечебна доза само първия месец.
Не те съдя че опитваш, грешно си ме разбрал, а че предлагаш нещо от което все още нямаш резултати.

Интересни ще бъдат и образни изследвания след около година-две-три, дали наистина има регенеративни способности на стави Сириус. Това не го пиша към теб не мога да те задължавам за такива неща това си е твоя работа, принципно ще бъде добре.

А между другото можеш да си го купуваш и на 30 лева при 10 и повече бройки на веднъж закупени, от Илчев.

Да така е. Ами то човек все иска да стане пустото чудо белким се оправим! Аз като почнат да ми тръпнат ръце и крака и болки в мускулите вече параноя имам. Ами ще го пия пък ако не става здраве да  е. Поне знам , че съм опитал. Да то е дозозависимо по високи дози по добре. Може би аз не съм много тежък случай , въпреки , че за мен съм си! Tired

Поздрави.

# 377
ники колко време го пиеш този сириус . аз честно казано също ще пробвам .иманяколко сайта в интернет . и честно казано не знам откъде да го поръчам. един произведител няколко сайта .

# 378
Сириуса и аз бях споменала, че го пия. Аз също разбрах за него от кинезитерапевт, който контактува със спортисти. Помогнал е на спортисти със скъсан менискус и ахилес, освен спирането на болката подобрението е доказано и с ЯМР. За случаи с дискови хернии и регенерация на дискове не знам, но го дават че би повлияло и при такива проблеми. Но при проблеми с гръбнака за няколко месеца едва ли ще стане кой знае какво  Rolling Eyes. Друг е въпроса, че наистина е скъпо да се пие продължително в ударната доза от 3 лъжици сутрин и вечер. От друга страна толкова пари се хвърлят по тази гадна болест, че ако не е за Сириуса, ще е за нещо друго...

Аз продължавам, да издирвам ергономични столове. Лошото че тестването на даден стол за няколко минутки, въобще не може да даде представа как ще е да се изкара да речем един работен ден!

# 379
ники колко време го пиеш този сириус . аз честно казано също ще пробвам .иманяколко сайта в интернет . и честно казано не знам откъде да го поръчам. един произведител няколко сайта .

Ами два месеца го пия, от Георги Илчев го взимам директно има сайт  телефон за контакти от там. Но явно работи бавно, ако въобще работи...абе тая пуста херния няма ли някой от тия дето безкръвно бъркаха едно време по телевизията ги даваха и измъкваха гадостите от хората!!! Hug

# 380
И аз още не съм си решила проблема със столчето.
Четох и аз за Сириуса, но още го обмислям.
Продължавам с инжекциите Дипрофост, утре слагам втората и другата седмица третата и още една седмица Ксефорапид.
Как са Ви изписвали на вас Дипрофоста, през колко време и по колко?

# 381

ако питаш мен ако ще го опитваш го купи от Георги Илчев,  най евтино е и е сигурно че е истински. Както се спомена по напред 300 лева за 10 броя и 33 лева за един брой.
не го познавам нямам нищо общо с него, просто съм проучила всички въсможно места за предлагане.

Според мен недей да си даваш парите на тези сайтове
http://--рекламен спам--/products/sirius-d-healing-foods/    -това незнам защо излиза така но става въпрос за сайта свой избор на Мартина Иванова продаваща го с цената на заблуди.
http://www.sirius-d.com/
Истински им е Сириуса, но не са обективни и честни в много отношения с клиентите си.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 19:32 от Ива_И

# 382
  • София
Благодаря ви за инфото за Сириуса, полезно ми беше да ви чуя мнението и да знам ако реша откъде да го купувам.
Ева, на мен ми биха през декември дипрофост - 2 броя през 1 седмица заедно с 5 броя Мувалис. Острите ужасяващи болки се повлияха, но ми останаха постоянните мъчителни болки, които не зная дали изобщо ще минат някога.
Здраве и късмет ви желая!

# 383
  • София
Как са Ви изписвали на вас Дипрофоста, през колко време и по колко?

На мен са ми изписани 3 - всяка седмица по една, но още не съм си сложила. Имам дискова протрузия на л5-с1 и данни за коренчева увреда на л4-л5. Невроложката не смята, че съм за неврохирург.
От понеделник ходя на физиотерапия, обясниха ми, че щяла да ми облекчи болката. Да ви кажа честно рядко имам болка, основно е тръпненето на стъпалата (основно нощем), понякога на работа (по цял ден на стол) и нагоре към колената тръгва.

Седящите по цял ден имате ли такива проблеми?

# 384
При мен Дипрофос (или друг кортикостероид) е бил през ден по 3-5 инжекции. Гледам, че при повечето е по една инжекция седмично.

# 385
На мен седенето по цял ден в офиса ми е голям проблем, сутрин след сън дори да съм ок без болки, на работата постепенно почва болката в кръста и се засилва с напредването на деня. Ставането на 30-40 минути и раздвижването малко помагат. Затова издирвам столове, сега ще пробвам с един по-евтин който ще ми купят от фирмата, ако не стане с него ще си купя аз нещо от по-висок клас, само да се облекчи кръста от това седене, че съм в един омагьосан кръг направо!

# 386
И при мен стоенето на стола докарва доста болки, не само в кръста но и ужасни в раменете и врата. Моля те, сподели като купите новото столче.

# 387
Никой ли не е пробвал тази анатомична облегалка от първия пост или нещо подобно?
Би трябвало на всеки стол да пасва.

# 388
Аз я имам, но нещо не можах да и свикна. Не чуствам стабилна опора на гръбнака с нея. Но има и доволни  Peace Трябва да се пробва! Поне не е скъпа.

# 389
Никой ли не е пробвал тази анатомична облегалка от първия пост или нещо подобно?
Би трябвало на всеки стол да пасва.

Аз също си купих, но никак не ми е удобна. Имам чувството, че ми прави лордозата още по-изразена.

Общи условия

Активация на акаунт