Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните мнения и опит на участниците във форума относно суровоядството?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците при преминаване към суровоядство?
Какви са препоръките за плавен преход към суровоядство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните мнения и опит на участниците във форума относно суровоядството?
Участниците във форума имат различни мнения и опит относно суровоядството. Някои са нови в тази област, споделяйки своите начинания и рецепти, докато други имат по-дълъг опит със суровоядството. Те споделят положителните ефекти върху тяхното здраве и форма. Въпреки това, има някои участници, които изразяват загриженост относно потенциалните отрицателни последици от този начин на хранене.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците при преминаване към суровоядство?
Участниците могат да се сблъскат с различни предизвикателства при преминаване към суровоядство. Те включват подуване на корема, сухота в устата, необходимостта от по-голямо количество плодове, притеснения относно консумацията на фруктоза и несигурност относно оптималното количество и видове храни за постигане на желаните цели.
-
Какви са препоръките за плавен преход към суровоядство?
-
Какви са основните препоръки за хранене при суровоядство?
-
Защо се накисват ядките и как се консумират чия семената?
Толкова се надявах да се появи нещо такова.Значи аз не съм суровоядка,вегетариянка съм,но ежедневното ми меню е 60-70% сурово,даже в някои дни е 80-90%.Понеже тренирам силово единствените ми животински протеини взимам от яйца,като не прекалявам,и то основно белтъка.Опитвам се съвсем да се откажа от млечните,но случва да си направя таратор или да хопна малко домашно козе сирене.От 2 месеца насам откакто преоткрих фурмите,защото преди това имах малко скептично мнение за тях,си правя сурови барове или бонбони с тях.Слагам фурми,микс ядки,какаови зърна,пресен или сушен от мен кокос,чия и годжи.Стават страхотни!Искам да ви попитам дали до 100гр.такива на ден биха ми се отразили на килограмите.Аз нямам проблем с тях,но понеже на моменти си чувствам някои дънки отеснели и се чудя дали е възможно да е от това или пък краката са ми заякнали,но пък мазнините около тях са останали или може би са се увеличили
Иначе съм 168см.висока и 53кг..Отделно напоследък почти всеки ден ям 400гр.ягоди,но знам че скоро няма да има и така
Ще следя темичката и ще се включвам ако може,че ми е изключително приятно и интересно.А видях,че сте споменали за една книжка по горе,аз проявявам интерес
) и вечерта най-вероятно е пак да е сок, тъй като нямам апетит 
И затова точно от 2 седмици вече съм намалила силовото трениране и прявя най-вече кардио и интервални тренировки,дано това да помогне.Иначе аз гледам въглехидартите да са ми възможно най-малко,но напоследък с тези бонбони от фурми и ядки и сурови барове,май не клонят на там,то това си е бомба със закъснител направо-мазнини и въглехидари
Пробвала съм много неща и още не знам кое действа повече