СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 39 912
  • 973
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Ами аз това питам, как сега след като сме приети и записани по първо желание, мога да продължа да кандидатствам през системата с цел, ако някога бъде приет на друго място, което ми е по-удобно, близко и т.н. да го преместя. Всички знаем, че кандидатстваме не за там, където искаме, а там където евентуално имаме някакъв шанс. 

# 586
  • София
Ами аз това питам, как сега след като сме приети и записани по първо желание, мога да продължа да кандидатствам през системата с цел, ако някога бъде приет на друго място, което ми е по-удобно, близко и т.н. да го преместя. Всички знаем, че кандидатстваме не за там, където искаме, а там където евентуално имаме някакъв шанс. 
Наново добавяш ДЗ, както си го направила за първото класиране, подреждаш си ги както желаеш, с единствената разлика, че за първо желание ти се начисляват 2 т.

# 587
  • София
Егати смотаната работа е тва второ класиране!  #Cussing out #2gunfire

Аз сега на врачка ли да се правя къде може би, евентуално ще има свободно място?

Чудя се, ако на 17 май в 17 часа в дадена ДГ има например 10 текущо незаписани, това дали означава, че може би, евентуално  Rolling Eyes ще има поне 5 свободни места, които ще се заемат от чакащите на опашката в момента за 0 свободни места!

Правилно ли разсъждавам? Ако бъркам, поправете ме!

# 588
  • UK
Наново добавяш ДЗ, както си го направила за първото класиране, подреждаш си ги както желаеш, с единствената разлика, че за първо желание ти се начисляват 2 т.
Благодаря ти, толкова гледах и не видях бутона Добави градина. Не, че е важно и спешно или имаме шанс на второ класиране. 

# 589
Благодаря ти, толкова гледах и не видях бутона Добави градина. Не, че е важно и спешно или имаме шанс на второ класиране. 

Аз не можах да разбера как искате да участвате в следващите класирания, след като детето е вече записано? Може да не съм разбрала правилно, но според мен това не би трябвало да е възможно. В профила на детето не пише ли "записано в градина Х"?

# 590
  • Beyond the Frontiers
Аз доколкото разбирам местата ще се видят в края на работния ден - в смисъл, които са незаписани след 17 часа няма как да запишат. И остава 1 час до заключване на системата и за нагласяне на кандидатурите.

# 591
  • UK
Anathema, пише, но защо да не може? Всеки има право, когато иска, да кандидатства наново и да се надява на втори шанс в любимата градина. Разликата е, че в рамките на тази кампания съм използвала 3-те си точки си за първо място и сега кандидатствам с 2 за първо желание. Той ще ходи там, където е приет и записан, защото нямаме друг избор, но все пак се надявам по някое време да мога да го преместя там където аз искам. Въпреки че всички знаем, че за момента с тези точки, това е невъзможно.  Confused

# 592
  • София

Нали го видя? Под името на детето е Simple Smile

Anathema, можеш да продължиш да кандидатстваш и на текущите класирания, само че ползваш по-малко точки.

# 593
Егати смотаната работа е тва второ класиране!  #Cussing out #2gunfire

Аз сега на врачка ли да се правя къде може би, евентуално ще има свободно място?

Чудя се, ако на 17 май в 17 часа в дадена ДГ има например 10 текущо незаписани, това дали означава, че може би, евентуално  Rolling Eyes ще има поне 5 свободни места, които ще се заемат от чакащите на опашката в момента за 0 свободни места!

предполагам, че до 15-16 ч. на 17ти ще може да се добие представа за реално оставащите свободни места. Едва ли някой, който е с акъла си, ще чака последните минути, за да си запише детето. Така че може да се ориентираш горе-долу по това време как вървят нещата и след 17 ч. само да провериш колко са сигурно останалите свободни места. Въпросът е, че пренареждането на кандидатурите между 17 и 18 ще ни скъса много сериозно нервите.

# 594
  • София
Благодаря на Galactic Voyager и Мартеа!  bouquet Не се бях сетила за края на работното време.

Уф, все ме е страх, че директорките могат да направят някаква шмекерия и при текущо незаписани например 5 места, да решат, че така им е добре и да не пуснат нито едно  Thinking

А нервите, вече не са ми същите от март месец насам. И със сигурност имам повече бели коси след първото класиране  Crazy

# 595
  • София
Еди н бърз въпрос, от какво най-често се получава сбор 8,3? 8,2 го разбирам, но виждам доста с 8,3 и се чудя какво пък толкова често дава 0,1 точица.

# 596
Месторабота в района+живеене в района+брат/сестра в същата градина (или родител в общинско училище)

# 597
  • Beyond the Frontiers
Еди н бърз въпрос, от какво най-често се получава сбор 8,3? 8,2 го разбирам, но виждам доста с 8,3 и се чудя какво пък толкова често дава 0,1 точица.

Брат, сестра в същото заведение.

# 598

от братче/сестриче в градината.

ей, че сте бързи....докато напиша и вече има отговор.

# 599
Егати смотаната работа е тва второ класиране!  #Cussing out #2gunfire

Чудя се, ако на 17 май в 17 часа в дадена ДГ има например 10 текущо незаписани, това дали означава, че може би, евентуално  Rolling Eyes ще има поне 5 свободни места, които ще се заемат от чакащите на опашката в момента за 0 свободни места!

Някои детски заведения там където са си написали приетите критерии са писали и работно време или време за записване. Така може също да се ориентираш. Но в повечето случаи директорката затваря до 5 и дотогава ще трябва да са актуализирани записванията. Така че във времето между 17 и 18 можеш най-добре да се ориентираш в местата и шансовете  Peace

От опит мога да ти кажа че ако в последния ден преди класиране някъде висят по 7-10 незаписани (обикновено в ЦДГ, където приемат по цели групи) почти сигурно остават свободни няколко места.

Общи условия

Активация на акаунт