Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора

Joy Joy Joy

Ави  Hug

Съншайн лека

Лека нощ от мен на всички, до утре сабах  Hug Hug

# 196
Замислих се за 36 епизод накрая когато Емир целува Фериха като цяло би трябвало това да не значи и е смешно ами че се дърпа но малко излиза че и е забавно.Момчето ни се пъне да я целува тя и е забавно. Joy Joy Joy

# 197
Добър вечер и от мен, момичета! Hug Hug Hug

Рени, Hug благодаря отново за поредната прекрасна тема!  bouquet
Както винаги е перфектно оформена!  bouquet

Снежи, Hug за колажите!  bouquet Страхотни са! Hug Но ти си знаеш! Hug

Благодаря за всичко, което сте споделили в темата - Фемирските клипчета, снимки на нашите любимци, колажите /най-вече за тях/ - такива красоти сътворявате, поствате Heart Eyes, за стиховете и за информацията, която споделяте!  bouquet

Настроението в темата отново се върна Joy

Романтиче, Hug честити ти дрешки

На всички, които ще пътуват лек път и весели празници! Hug Peace Да си починете и да се заредите с много положителни емоции и с много енергия! Peace

Лека на лягащите

Лека нощ и от мен! Hug За малко Фемирско настроение Heart Eyes Поздрав Hug

http://www.youtube.com/watch?v=DnMaPNuQKjY

http://www.youtube.com/watch?v=Ra5ms3-RVhE

http://www.youtube.com/watch?v=iwl-QJqR2BY

http://www.youtube.com/watch?v=N1m7pzwlO6g

# 198
Леле, какво са пропуснали Фемир:
Скрит текст:

# 199
  • София
Стайлингът на Ръза и Гюндже е покъртителен  Crazy

Хайде, лека и от мен  Peace

# 200
Момичета, привет!  Hug Да кажа и аз за чантите на Ферия. Смятам, че умишлено са толкова големи, тя в началото нали се преобличаше, като излиза заради Чепиков, а и май докато Емир не разбра истината се и преобуваше, така че трябва да ги слага някъде тези дрехи и обувки. След това по време на 2 сезон, когато ходеше като кифла, беше с малки чанти и не беше на високи обувки. Стайлинга и в 2 сезон беше ужасен - вечно рошава, сякаш става току що от сън и някакви прекалено бледи цветове, сякаш са овехтели дрехите, които носеше.
За Гюндже нямам думи - изглеждаше ми нечистоплътна
Хандето беше винаги перфектно облечена.
Замислих се за 36 епизод накрая когато Емир целува Фериха като цяло би трябвало това да не значи и е смешно ами че се дърпа но малко излиза че и е забавно.Момчето ни се пъне да я целува тя и е забавно. Joy Joy Joy
то и аз да бях и на мен щеше да ми е смешно  Joy

# 201
Момичета,
Фереджетата не бяха ли забранени от Ататюрк?
Виждам, че сте подели Мехмедчо. Ами простичко, разглезено и изключително безотговорно си е момчето. Не е в състояние да предвиди резултатите и последиците от необмислените си постъпки. Не обича да учи, няма знанията и уменията, които са му необходими, за да усвои престижна професия или да стартира проспериращ бизнес и да се измъкне от беднотията, която страшно му тежи. Мехмед добре осъзнава, че близначката му е пълна негова противоположност и че го превъзхожда във всяко едно отношение и това не му дава мира. Затова Фериа дълго време е като трън в очите на Мехмед.
Умът е голяма сила, която наш Мехмедчо не притежава. Естествено е, че този, който не  е достатъчно интелигентен разрешава проблемите с юмруци.

# 202
Момичета,
Фереджетата не бяха ли забранени от Ататюрк?
Виждам, че сте подели Мехмедчо. Ами простичко, разглезено и изключително безотговорно си е момчето. Не е в състояние да предвиди резултатите и последиците от необмислените си постъпки. Не обича да учи, няма знанията и уменията, които са му необходими, за да усвои престижна професия или да стартира проспериращ бизнес и да се измъкне от беднотията, която страшно му тежи. Мехмед добре осъзнава, че близначката му е пълна негова противоположност и че го превъзхожда във всяко едно отношение и това не му дава мира. Затова Фериа дълго време е като трън в очите на Мехмед.
Умът е голяма сила, която наш Мехмедчо не притежава. Естествено е, че този, който не  е достатъчно интелигентен разрешава проблемите с юмруци.

Бяха, правилно си се изразила, щото Султан Ердоган и харема му, стягат нова конституция и пак ще ги забулят ханъмите, има-няма след следващите избори в Туркието...

# 203
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей заспахте в тая тема,ама Халидулко ви наблюдава и се разбесня от радост пак Mr. Green

# 204
Дении, Слънчице и всички къзларки.. да вляза в тон и аз с притчите, великите мисли и прочие...

Светът е оцелял, защото се е смял!
Joy Joy Joy Joy Joy

# 205

Ей заспахте в тая тема,ама Халидулко ви наблюдава и се разбесня от радост пак Mr. Green
и какъв ми е игрив  Heart Eyes  newsm68

# 206
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дении, Слънчице и всички къзларки.. да вляза в тон и аз с притчите, великите мисли и прочие...

Светът е оцелял, защото се е смял!
Joy Joy Joy Joy Joy
И аз мисля така,мога и без велики мисли да цитирам,да го кажа,Фериха и Емко се спукваха зад кадър да се забавляват  Joy Joy

# 207
Цитат на: veselat link=topic=717541.msg2506742 9#msg25067429 date=1367357005
Момичета, привет!  Hug Да кажа и аз за чантите на Ферия. Смятам, че умишлено са толкова големи, тя в началото нали се преобличаше, като излиза заради Чепиков, а и май докато Емир не разбра истината се и преобуваше, така че трябва да ги слага някъде тези дрехи и обувки. След това по време на 2 сезон, когато ходеше като кифла, беше с малки чанти и не беше на високи обувки. Стайлинга и в 2 сезон беше ужасен - вечно рошава, сякаш става току що от сън и някакви прекалено бледи цветове, сякаш са овехтели дрехите, които носеше.
За Гюндже нямам думи - изглеждаше ми нечистоплътна
Хандето беше винаги перфектно облечена.

newsm10 Все едно от устата ми си ги взела тия думи. Напълно съгласна.

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 01:08 от Манка

# 208
Лека нощ момичета.Приятни сънища и ако сънувате Чаги го пратете. Hug

# 209
Ренате,  bouquet  bouquet  bouquet
Много ми хареса стил Ханде.

Обувчиците на Мис Съншайн и Ханде също са много изискани.

Естествено е облеклото на Емир, Корай и Ханде да е на ниво, нали са представители на най-богатата прослойка от населението в Истамбул.
Гюндже беше от по-бедното население, а и не беше особено умна.
Чантите и дрехите на Фериа не бяха нейни. Бяха и давани от Джансу, а по-късно и от Лара. Тя веднъж си купи собствени обувки, които никога не обу и заради които ходи да работи в Хилс.
Предполагам, че стилистите я оставиха да носи дрехи, каквито носят момичетата от нейната класа, защото след излизането на лъжите наяве, вече не е нужно Фериа да облича чужди тоалети. Тя трябваше да бъде себе си. С Емир доста дълго бяха скарани и не се налагаше да се облича изискано, а след сватбата, ако се беше контила и киприла, щеше да е вярно, че се е омъжила за Емир и заради парите му, както я обвиняваше Айсун.
В края на втори сезон стайлингът на Фери беше ОК. Мечтите и се бяха превърнали в реалнаст и тя сама можеше да си осигури висок стандарт на живот и съответните тоалети, обувки и аксесоари.

Общи условия

Активация на акаунт