Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 828
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета аз продължавам с чистенето  Mr. Green До довечераа Hug Hug Hug Hug Hug

И малко по темата  Mr. Green
Скрит текст:
голям е чаровники, с Емко се конкурира  Crazy Heart Eyes

# 376
Ооо.. Петрова ,немой с рого...глей к'ва е убавица 'Атиджето  hahaha hahaha hahaha

# 377
Рени,  bouquet  bouquet  bouquet
Снежи  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни колажи!
Според мен всички артисти бяха правилно подбрани с изключение на Айшегюл Чадъмлъ. От улицата да бяха взели някоя, по-добре щеше да изиграе леля Хатидже. Само бучи, не може сълза да пророни, където и когато трябва. Ужас! Скована, безинтересна, за разлика от актрисите, които изпълняваха ролите на Гюлфидан и лелята на Сехер.
Аууу па как се смях кат почна да се въргаля заради Гюлсум Joy Joyпреиграване отвсякъде ooooh!

# 378
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Брех тоя Ча чак пури пуши  Laughing
Ха-ха по още едно нещо прилича на моичкия.И той пуши пури след като остави цигарите

# 379
голям го вади  Mr. Green

Joy  Joy Той може и  нещо друго голямо да извади  Joy Joy

# 380
Скрит текст:

# 381
# 382
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
голям го вади  Mr. Green

Joy  Joy Той може и  нещо друго голямо да извади  Joy Joy
Ааа за туй най добре знае кака ни Ива  Mr. Green

# 383
  • Пловдив
Може ли ПОМОЩ???
Ще ми каже ли някой как си слагате снимки, които Ви излизат отдолу на публикациите? Благодаря предварително!
Скрит текст:
на втория ред иконки втората подред има вмъкни изображение Peaceнатискаш го и на появилото се после между него слагаш адреса на снимката Peace

Благодаря ти и на теб и на Margita, но не разбрах, това ли са снимките, които стоят под черта на всяка Ваша публикация? За тях питах?

# 384
Може ли ПОМОЩ???
Ще ми каже ли някой как си слагате снимки, които Ви излизат отдолу на публикациите? Благодаря предварително!
Скрит текст:
на втория ред иконки втората подред има вмъкни изображение Peaceнатискаш го и на появилото се после между него слагаш адреса на снимката Peace

Благодаря ти и на теб и на Margita, но не разбрах, това ли са снимките, които стоят под черта на всяка Ваша публикация? За тях питах?
Скрит текст:
не това са подписите Peaceте се оправят в профила Peaceизбери си 2 гифчета от някъде и ще те облечем Laughing

# 385
  • Под Сините камъни
Може ли ПОМОЩ???
Скрит текст:

Не това се нарича подпис.Там вече се влиза в настройките на профила

# 386
Здравейте, момичета.  wavey

Честит ден на труда и честит първи ден от май месец.  Laughing  bouquet
Скрит текст:

Благодаря за всички колажи, снимки, клипове, мнения и т.н.  Hug

Икси,  Hug честити дрешки. Супер са.  Heart Eyes

Виждам, че вчера сте коментирали стайлинга на някои от героите.
И на мен стила на Ханде много ми харесва. Винаги стилно облечена, със супер обувки, чанти, прически, грим и т.н. Heart Eyes
Емир също е с много готин стил.. ризки, тениски, супер е момчето.  Heart Eyes
При Корай също имаше добри попадения.  Peace
Фериха по едно време се обличаше хубаво, но в последствие се занемари и тогава не ми харесваше.  Rolling Eyes
А Гюндже беше супер.. готини дрешки и прическа тип- гнездо, с добавени цветни кичури за разкош.  Mr. Green

Аз имам доста любими сериали..  Laughing в момента класацията е оглавена разбира се от АФК, но други много любими са ми "Забранения плод" и "Малки Тайни" Heart Eyes, "Листопад" и "Пепел от рози" също донякъде.

Кали,  Hug
Скрит текст:
Честит рожден ден! Бъди жива, здрава, много щастлива и обичана.   bouquet

За епизода от вчера:
Много лошо впечатление ми направи държанието на Мехмет.  ooooh! Бих го нарекла дори и просташко.  Sick
Не стига, че в случая той сам си е виновен, а на всичкото отгоре налита на бой на Емир. Питам се аз за кого се помисли това момченце, какво си позволява?! Трябва да е благодарен на Емир, защото ако не беше той, ''горилите'' на Юнал отдавна да са разкъсали Мехметчо.
А Емир доказа, че е истински мъж и не падна на нивото му. Peace

Корай ми хареса също.  Peace Тя Ханде явно беше свикнала всички да й прощават бързо, но този път не стана така. Тя сама си го направи.

Heart Eyes

# 387
  • Пловдив
Цитат
Може ли ПОМОЩ???
Скрит текст:

Не това се нарича подпис.Там вече се влиза в настройките на профила

Аз си свалих две снимки, но незнам къде да ги метна. Извинявам се за невежеството, но чак сега ми остана време да се разровя и да ги сложа. Трябва да е като снимка, или линк към нея?  Embarassed

# 388
Аз си свалих две снимки, но незнам къде да ги метна. Извинявам се за невежеството, но чак сега ми остана време да се разровя и да ги сложа. Трябва да е като снимка, или линк към нея?  Embarassed
Скрит текст:
В началото на темата е сложен линк, където ясно е описано как се слагат подпис, аватар и т.н.  Peace
Прочети тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 389
  • Под Сините камъни
Трябва да е като снимка.Дръпни си снимките и ги качи в някой сайт например прикачи и от там копирай само линка на снимката и го постави в полето за подпис  Peace.То не че и аз съм много веща ама

Общи условия

Активация на акаунт