Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • в подножието на планината

Звезде, ама не бе болница,не бе чудо.Къде ли не лежа Емко,а на края Фери го отнесе от Фатих и компания... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Хубав месец май ти желая   love001

Снежи,  love001 благодаря! Heart Eyes newsm51  Напълно съм съгласна, че Фери го отнесе...то не бяха побоища, не беше чудо и накрая ГОЛЯМА МЪКА... Cry Фатих заслужава да го... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 362

невероятен синхрон има между тези двамцата във всичко - визия, лудост, ................... Joy

# 363
OMG...Ча продължава да спортува и е взел със себе си Хазалчето,за да й покаже добрата си форма...
Скрит текст:

Еее...във форма е  Hug
[/b]
Joy Joy Peace

# 364
Рилаксче, Hug
Тебе ли съм пропуснала?
Освен торта на годишнината имаше и

# 365
  • Пловдив
Може ли ПОМОЩ???
Ще ми каже ли някой как си слагате снимки, които Ви излизат отдолу на публикациите? Благодаря предварително!

# 366
То не знам дали избора на Мимед е правилен , ама избора на Халил е точен...толкова да ми е противен пфууу

# 367
То не знам дали избора на Мимед е правилен , ама избора на Халил е точен...толкова да ми е противен пфууу
Да избора на Халил е много точен ,толкова добре играеше ролята си

# 368
Може ли ПОМОЩ???
Ще ми каже ли някой как си слагате снимки, които Ви излизат отдолу на публикациите? Благодаря предварително!
Скрит текст:
на втория ред иконки втората подред има вмъкни изображение Peaceнатискаш го и на появилото се после между него слагаш адреса на снимката Peace

# 369
Здравейте на всички и честит ви празник!

Чак сега се записвам и аз в темата, обаче докато ви изчета...но по-добре късно, отколкото никога.
 Hug за Снежи и Рени за темата, а    bouquet на Надето за прекрасното творчество!
 Hug За снимките и за страхотните колажчета (момичета много добре ви се получават).
ЧРД, Кали, с пожелание за здраве, щастие и много усмивки!

Весели празници на всички!
(а идната седмица ще гледам да вляза в крак с вас и да се включа с анализи и актуални коментари по темите)  Simple Smile

# 370
Чшшшш #Cussing outкое му е противно ooooh!ааааааа fight

# 371
Брех тоя Ча чак пури пуши  Laughing

# 372
Петя Hugнай вече гледай да е по темата Laughing

Много са хубави Халил и Джансу Peace

# 373
Брех тоя Ча чак пури пуши  Laughing
голям го вади  Mr. Green

# 374
Рени,  bouquet  bouquet  bouquet
Снежи  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни колажи!
Според мен всички артисти бяха правилно подбрани с изключение на Айшегюл Чадъмлъ. От улицата да бяха взели някоя, по-добре щеше да изиграе леля Хатидже. Само бучи, не може сълза да пророни, където и когато трябва. Ужас! Скована, безинтересна, за разлика от актрисите, които изпълняваха ролите на Гюлфидан и лелята на Сехер.

Общи условия

Активация на акаунт