Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 786
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Въййй тия фенки направо ще отнесът Ча и Баръш като глудница кучета са  Mr. Green Тия първите отпред направо ще припаднат от кеф  Joy

# 601
Здравейте!

Спокойна празнична вечер! Grinning

Манка,  Hug
Скрит текст:
Така е-очарованието и разочарованието понякога бързо сменят местата си. newsm78
Но...приемаме и продължаваме-напред! Peace
Благодаря, че бе открита, оценявам това!   bouquet

Весели празници! Hug

Цитат от пост 408/ стр. 28 на Дени
Цитат
и винаги когато я повтарях изникваше все един и същи въпрос в мен относно сцената с Емир и Мехмет, добре Фери седеше и гледаше отстрани, изгониха Мехмет, Емир отиде до нея а тя продължаваше да гледа след брат си, а кажете ми за кого и стана жал в този момент и за кого повече се притесни?  

Дени,  Hug
Много интересен въпрос-благодаря, че го сподели!    bouquet

Ще си позволя да изкажа моето мнение в случая. Peace

Кого съжаляваше? Thinking

Мисля, че най-вече сама себе си, защото бе в позиция на невъзможност да отреагира както й се искаше. От една страна да даде съчувствието си за брат си-независимо какъв бе понякога към нея, все пак й беше брат и нямам съмнение, че тя го обичаше.
Защото дори и да видя и да разбираше, че вината и причината за сблъсъка да бе у него, тя не би го оставила, ако можеше би го подкрепила дори и виновен, не би го оставила.
От друга страна Емир-любовта в сърцето и в живота й, как да го подкрепи с отношение при това искрено като виновникът за това което му се случи бе собственият й брат?!?
Та тя бе между двамата, нямаше как да вземе страна, дори и да искаше.
Притесни се и за дамата-за кого повече, нямам идея, а и не е толкова важно в случая/според мен/
Съжаляваше се навярно за пореден път за това, че няма шанса да обича без да избира-между Емир и близките си.
За това, че й липсваше сила и увереност, че може да се изправи лице в лице с истината и с действителността която предполагаше, че няма да й хареса. Действителност която я плашеше.
Действителност която нямаше да й позволи да бъде такава каквато искаше самата тя.

А аз в този момент съжалявах най-вече нея, че за пореден път пропусна възможност да сподели с Емир. Rolling Eyes
Да, случая изглеждаше неподходящ, но не мисля, че беше. Независимо от емоциите на Емир, ако в този момент тя му бе разказала всичко нямам съмнения, че той би намерил начин да я разбере, дори да разбере и приеме защо е мълчала до сега.
Защото в момента той не само я обичаше, но и й вярваше, все още имаше доверие в нея. Да, малко поставено под въпрос заради случката на рож. ден, но въпреки това.

И наред с това и й се ядосвам/ей така както ми е любимка  Mr. Green / защото сама правеше трудното още по-трудно, а сложното-почти невъзможно на по-късен етап. ooooh! Crossing Arms
Продължавайки да мълчи и страхувайки се от реакцията на Емир, от това да не го загуби, правеше скритата истина все по-опасна за себе си, за него, за връзката и любовта им. Защото тази скрита истина с всеки изминал ден придобиваше по-разрушителна и пагубна сила. Акумулираше и предполагаше след себе си следствия и последствия които самите те/ и Фериха и Емир/ не биха могли да управляват с които да се справят приемайки ги. Rolling Eyes

Всеки един момент с него имаше своя знак за нея, че трябва да каже истината, самата му любов към нея, бе повече от достатъчен за нея-за миг да не мисли за нищо и да каже спокойно всичко.
Но тя се страхуваше, страх който донякъде бе и логичен, но страх който я стисна като в юмрук и вместо да я накара да направи дори рискувайки крачка напред, я връщаше назад, назад където все още я имаше сигурността й-да, но там беше и неизяснената истина и вината й за това.

Но си мисля и още нещо, на мен като зрител ми е лесно-виждам всичко за всички от страни, а тя?
Тя не можеше, тя нямаше как. За нея имаше много АКО...а те са голям препъни камък за всяко решение и избор.

petgab, привет!  Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 23:53 от margita9

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥
   Heart Eyes Heart Eyes

# 603
Здравейте, момичета!
Амиии … висях по балконите, ха на втори, ха на първи. Четях ви … да сляза ли, да не сляза ли? Ама пусто … ме тегли!
И взех, че слязох:)
До преди малко си бях самосиндикална ФЕмирска психарка, ама викам – я да взема да се вкарам в психоклиниката „ФЕмир“. Или още повече ще се психирам, или ще си облекча зависимостта (което нещо не го вярвам), ама пък поне ще съм сред себеподобни:)
Ако някой ми беше казал, че от турски сериал за един месец ще стана като разтреперен таласъм (нещо като Джансу в транс), нямаше да му повярвам, ама … нейсе …
И … хей ме на:)
П.С. Малко съм гола и боса, само с едно именце, ама полека лека ще си облека дрешки, надявам се, а и най-вече ще се обуя, че да не ми поискат и на мен снимка на босите крака;)  

Добре призимила се, падна на точното място.  Hug
Ето и лекуващите лекари. Laughing

Скрит текст:

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Евитка,то е от днеска,от както го гледа,и никаква не се е вястнала от радост,място не може да си намери Mr. Green
Тя и Евита неможе да си намери място но за обратното Mr. Green
smile3534 smile3532

# 605
Добре заварила Simple Smile
Драго ми е, тепърва ще налучквам дрешки, постване на клипове (скрити и открити Grinning)
Радвам се, че вече съм сред вас Hug

И аз като лудото Ленче туитвах таз вечер, ама ... май йок Thinking
Нямаше файда Peace

Хахаха тройка до тука го отнася Барса Mr. Green

Аз се отнасям при хулигана Heart Eyes
Тоя сезон са гола вода, трябват промени. Confused

# 606
  • У Диспансера ...♥♥♥

Зверче,това е лекартвото,ама си е предписано само за мен,че съм от по-тежките случаи  Naughty

# 607
Ох чакам да ми се свали филма Heart Eyes

Тц ей туй е лекарството Mr. Green

Дзверче Peace

# 608
# 609
  • в подножието на планината

Какво стана с туитването? newsm78

Много тихо в темата... Rolling Eyes всички заминаха нанякъде... ooooh!

# 610
  • Още у мъглата ...
Мерси за посрещането и за отзивчивостта веднага да ми се предостави лекарството ФЕмир (La Bestia-Дзверо Hug)
Ех, това лекарство ми върти главата известно време #Crazy
Ама нали клин клин избивало, макар че тц ... за сега  Simple Smile

Ох, как искам и аз снимчици и клипове да пускам, ама до утре ще вляза в час, надявам се:)

# 611

Дзверче Peace

Maлеййй...супер си ги докарала...принцесата и принца на психодиспансера  newsm10 newsm44 Шъ хулиганстваш,ами де шЪ вър'ш...то друго неема  tooth

# 612
Илде,  Hug
Дааа, тихичко е наистина. newsm73
Ами, празнично, мързеливо. Градовете поупостяха, хората се изнесоха, че май повечето в чужбина, а ние една по една казваме лека нощ.
Наистина мързеливо върви темата ами добре, че качвате интересни колажи и снимки.  Hug

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥

Какво стана с туитването? newsm78

Много тихо в темата... Rolling Eyes всички заминаха нанякъде... ooooh!
Илде Hug туитване йок успех Mr. Green  Няма серия и затова нямаме за какво да пишем,та това е причината да е тихо Peace

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥

Дзверче Peace

Maлеййй...супер си ги докарала...принцесата и принца на психодиспансера  newsm10 newsm44 Шъ хулиганстваш,ами де шЪ вър'ш...то друго неема  tooth
hahaha hahaha hahaha ние поданиците ли сме Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт