Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Пловдив
Аз се оттеглям момичета. Спокойна нощ!

# 587
ем така е Меси като го няма  #Crazy

# 588
   newsm53 Евитке Hug Влъх е на парти с Бу без мустак,празнуват че го е махнал Mr. Green

E значи  Crossing Arms пукнах се да го търся това шоу ама йок нищо не намирам как съм го изпуснала снощи  smile3511

# 589
ем така е Меси като го няма  #Crazy
Мда гола вода са Mr. Green

tweety лека Hug

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
Евитка,то е от днеска,от както го гледа,и никаква не се е вястнала от радост,място не може да си намери Mr. Green

# 591
  • Още у мъглата ...
Здравейте, момичета!
Амиии … висях по балконите, ха на втори, ха на първи. Четях ви … да сляза ли, да не сляза ли? Ама пусто … ме тегли!
И взех, че слязох:)
До преди малко си бях самосиндикална ФЕмирска психарка, ама викам – я да взема да се вкарам в психоклиниката „ФЕмир“. Или още повече ще се психирам, или ще си облекча зависимостта (което нещо не го вярвам), ама пък поне ще съм сред себеподобни:)
Ако някой ми беше казал, че от турски сериал за един месец ще стана като разтреперен таласъм (нещо като Джансу в транс), нямаше да му повярвам, ама … нейсе …
И … хей ме на:)
П.С. Малко съм гола и боса, само с едно именце, ама полека лека ще си облека дрешки, надявам се, а и най-вече ще се обуя, че да не ми поискат и на мен снимка на босите крака;)  

# 592
Здравейте, момичета!
Амиии … висях по балконите, ха на втори, ха на първи. Четях ви … да сляза ли, да не сляза ли? Ама пусто … ме тегли!
И взех, че слязох:)
До преди малко си бях самосиндикална ФЕмирска психарка, ама викам – я да взема да се вкарам в психоклиниката „ФЕмир“. Или още повече ще се психирам, или ще си облекча зависимостта (което нещо не го вярвам), ама пък поне ще съм сред себеподобни:)
Ако някой ми беше казал, че от турски сериал за един месец ще стана като разтреперен таласъм (нещо като Джансу в транс), нямаше да му повярвам, ама … нейсе …
И … хей ме на:)
П.С. Малко съм гола и боса, само с едно именце, ама полека лека ще си облека дрешки, надявам се,а и най-вече ще се обуя, че да не ми поискат и на мен снимка на босите крака;)  

Joy Joy HugДобре дошла в психодиспансера Hug

# 593
Евитка,то е от днеска,от както го гледа,и никаква не се е вястнала от радост,място не може да си намери Mr. Green
Тя и Евита неможе да си намери място но за обратното Mr. Green

# 594
  • Още у мъглата ...
Добре заварила Simple Smile
Драго ми е, тепърва ще налучквам дрешки, постване на клипове (скрити и открити Grinning)
Радвам се, че вече съм сред вас Hug

И аз като лудото Ленче туитвах таз вечер, ама ... май йок Thinking

# 595
  • на вълнолома
Момичета пожелавам ви лека нощ.Утре сутринта ще ви изчета с кафето,че както се очертава пак ще е една безсънна нощ
Скрит текст:
Синът ми е с асматичен пристъп вече трети ден.Оф дано мине по бързо,че вече нямам сили

Пепи Embarassed
Скрит текст:
и моя син беше така като по малък, в термоканата му слагах лайка, и след като заври му отварях капака пред устата да диша парата, така се успокояваше и заспиваше, познати са ми до болка безсънните нощи по време на пристъп и зловещата кашлица, от която ми се свиваше стомаха
petgab Hug
джанъмки, ама верно сте най- активни на туит Mr. Green, още туитва ли се newsm78

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 23:20 от peikovaaa

# 596
  • Още у мъглата ...
Олеле, явно тази вечер Чаги вика за Байерн, може да са му обещали някой сериал там.  #Crazy
Сигурно шапката на Барса му е за "прикритие"  newsm78

# 597
Добре заварила Simple Smile
Драго ми е, тепърва ще налучквам дрешки, постване на клипове (скрити и открити Grinning)
Радвам се, че вече съм сред вас Hug

И аз като лудото Ленче туитвах таз вечер, ама ... май йок Thinking
Нямаше файда Peace

Хахаха тройка до тука го отнася Барса Mr. Green

Аз се отнасям при хулигана Heart Eyes

# 598
Тя и Евита неможе да си намери място но за обратното Mr. Green
Абсолютно си права Naughty

# 599
Ренате преди малко влязох във форума и видях че искаш да събера сърцата.
-Речено-сторено поднасям ти го с две ръце

Общи условия

Активация на акаунт