Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
ко туй бе

Ау със Селим от Пепел от рози

# 571
ко туй бе
Скрит текст:
Kaкто казват "Хазал е извадила голям късмет партньорите й все да са красавци.'' Особено с този голям късмет, наистина.  Mr. Green

# 572
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи ми то на туита само ние Grinning

Вай,бе...нерде е народа  newsm78
Народа им писна да ги чака вече ooooh! Те от форума най-активни бре нашия,и то 3 от тях,да не им споменавам имената,че чак са прекалили с туитването Joy Joy

# 573
Адаш, ново парче на Papado21 с Кенан:
Скрит текст:
 love001Ти с тия клипчета ще ме накараш да го загледам пак Laughingтаз що риве Mr. Greenнали ще свърши филма ако се гътне Кенанчо Laughing

Евита това е Ангел пазител филма Peace

# 574

И сиропа за кашлица да предложа. Mr. Green
Скрит текст:
Дзверче  Hug за теб
Скрит текст:

А това за  всички в темата буйрум
Скрит текст:

Петрова Ирка  Hug Ренате  Hug Надуфка   Hug  Снежи  Hug
И трите са много сладки на тази снимка.  Simple Smile  Hug

# 575

Народа им писна да ги чака вече :ooooh: Те от форума най-активни бре нашия,и то 3 от тях,да не им споменавам имената,че чак са прекалили с туитването Joy :35:
hahaha hahaha hahaha

# 576

Народа им писна да ги чака вече ooooh! Те от форума най-активни бре нашия,и то 3 от тях,да не им споменавам имената,че чак са прекалили с туитването Joy Joy
Aз бях много отдадена на мисията по трендването, че чак се увлякох.  Mr. Green A пък накрая то взе, че се оказа "Мисия невъзможна".  Cry Laughing

# 577
# 578
Адаш, ново парче на Papado21 с Кенан:
Скрит текст:

Ейй...мъка и тука мъка...комшиите са царе на това  smile3518 Ама изиграна и тя/мъката/,от ФЕмир е на много по-майсторско ниво!  newsm10 Аз Хулиганствам с кеф сега,ама нищо не може да замени "Огледален свят"  Peace

# 579
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ние сме върхът, останалото е баир!
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 580
  • Под Сините камъни
Момичета пожелавам ви лека нощ.Утре сутринта ще ви изчета с кафето,че както се очертава пак ще е една безсънна нощ
Скрит текст:
Синът ми е с асматичен пристъп вече трети ден.Оф дано мине по бързо,че вече нямам сили

# 581
Момичета пожелавам ви лека нощ.Утре сутринта ще ви изчета с кафето,че както се очертава пак ще е една безсънна нощ(Синът ми е с асматичен пристъп вече трети ден.)

Ау Пепи ужас , стискам палци бързо да ви  мине милото дете  Sad

То май и аз ша се запътвам към леглото , много сте скучни  Wink къде са всички бре умряла работа , че и Верчето я няма Cry

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥
   newsm53 Евитке Hug Влъх е на парти с Бу без мустак,празнуват че го е махнал Mr. Green

# 583
Какъв красив гол вкараха швабите Laughingуйде Барса Mr. Green

Пепи spokoох дано му мине бързо Rolling Eyes

# 584
Пепиту, Hug съжалявам за детенцето ти!  Praynig Praynig Praynig
Удари му една слънчева целувка от мен!  love001  Дано се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт