Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Под Сините камъни
Скрит текст:

Един от най-тъжните моменти,водещ е в моята класация,за най-много рев на сцена,другия е когато Зехра се сбогуваше Cry Cry
Ох на тая сцена кви сълзи бяха  ooooh! ред сълзи ред сополи направо.Ирка и на мен тая сцена е една от любимите ми нищо,че е от 3 сезон

# 331
Включвам се за последно днес и чак на 6 май вечерта ще съм пак  сред вас.Да се изкажа по темата.
Емир след като Фериха изгони девойката от блока и му каза някой неща в асансьора тъй като видя че не му се отразява добре да и отмъщава с други жени той започна да я удря с думи,но през това време той осъзна че колкото я мрази толкова я обича. И вече се осъзна когато влезна в апартамента скришом и видя как живее. Трудно е да премахнеш някой от сърцето си да кажа че е не възможно.
В 66 епизод Емир се опита отново да я удари с лъжите и но не успя тъй като тя вече не беше същата тя беше различна тя беше онова момиче за което се представи в началото богато момиче тоест жена.Жена знаеща какво иска и как да го постигне.
Това е от мен за тази седмица пожелавам ви приятно прекарване на великден и гергьов ден.
И да не прекалявате много с яденето. Hug Hug Hug
Ще ми липсвате съфорумки. Hug Hug

# 332
# 333
# 334
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Благодаря за интересните снимки, колажи, статии, клипчета и мисли, които споделяте.

Рени,  HugСнежи, Hug Маги, Hug Наде, Hug  Ирка, Hug  Рая Hug , Галя х 2 Hug, Пепи, Hug Жеси Hug и всички от балкона, ако съм пропуснала някого.

Кали, Hug Flowers Four Leaf Clover  love001 честит юбилей! Да си жива, здрава и щастлива, другато можеш да си го купиш с пари.

# 335
# 336
КЛОДИИИ... newsm51

# 337
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Благодаря за интересните снимки, колажи, статии, клипчета и мисли, които споделяте.

Рени,  HugСнежи, Hug Маги, Hug Наде, Hug  Ирка, Hug  Рая Hug , Галя х 2 Hug, Пепи, Hug Жеси Hug и всички от балкона, ако съм пропуснала някого.

Кали, Hug Flowers Four Leaf Clover  love001 честит юбилей! Да си жива, здрава и щастлива, другато можеш да си го купиш с пари.

Petrova  Hug Hug

# 338
Петрова,мен пропусна санкция искам тортата която Фери прави на Емир за годишнината им  Peace

# 339
  • в подножието на планината
Кали, Hug честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и късмет!  bouquet

Скрит текст:

И ФЕмир... Heart Eyes

# 340
Ренка,Петрова!  Hug Май вече можем да си "говорим" и с колажи  newsm10  hahaha hahaha hahaha
Евита!  wavey
Ето ви още анкети за гласуване http://www.oyuncularsitesi.com/anketler/3-en-fazla-fan-olan-erkek-oyuncu-hangisidir.html Тук Ча е 2ри, а тук http://magazimedya.com/turkiyede-en-cok-sevilen-sanatci-kim е 3ти  newsm10
Момичета
Скрит текст:
Коя е Пелин Карахан  newsm78
[/b]

# 341
# 342
  • София
Здравейте на всичкиии  Hug Hug Hug Hug Вкъщи вече започна пролетното почистване, добре че сме 3  Mr. Green

Кали честит рожден ден!!! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и заобиколена само от хора,които те обичат!!!! Hug Hug Hug Hug

Гледам подреждате любимите си сериали, при мен върха на класацията разбира се оглавява АФК, след това ЗП, Малки тайни,Листопад също ми харесваше /сюжета беше много истински/, Времето лети / въпреки,че е много тежък/, напоследък загледах и Малки жени по нова, но го хванах баш накрая и ми допадна и мисля,че е това, а и Пепе от рози ставаше....

Вярче не се ядосвай ще ти ги пратим  Hug Hug Hug Hug

# 343
Петрова,мен пропусна санкция искам тортата която Фери прави на Емир за годишнината им  Peace
Мда и аз ще си чопна от нея Laughing

Илда  bouquet Снежи smile3521

# 344
Черпя всички с Фемирско кафе.
Скрит текст:
]
И тортата за тези, които съм пропуснала.
Скрит текст:
За годишнината от сватбата, нали всеки се ежеше и не отстъпваше.

Общи условия

Активация на акаунт