Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 733
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Скрит текст:
Леле Господиииии ама  големи досадници има в тоя ФБ ужас ooooh! ooooh! сещате ли се за тоя където ми пишеше и искаше да се снимам боса, сега пак ми е писал  Shocked  "moje li da se snimash bosa.. molq te ?" е на какво прилича това  #Cussing out ааа блокажа и това е  smile3515

# 346
Скрит текст:
Леле Господиииии ама  големи досадници има в тоя ФБ ужас ooooh! ooooh! сещате ли се за тоя където ми пишеше и искаше да се снимам боса, сега пак ми е писал  Shocked  "moje li da se snimash bosa.. molq te ?" е на какво прилича това  #Cussing out ааа блокажа и това е  smile3515
Ох мен ми е смешно Joy Joy Joy луди хора #Crazy

Петлова  bouquetотмах си чопвам от наежената торта Laughing

Огледален свят е що годе добър филм Mr. Green

# 347
Снежи,
Пелин Карахан
Скрит текст:
е известна млада турска артистка. В България се прочу с ролята ня Аслъ от  младежкия сериал Мечтатели. След това игра във Великолепният век.

# 348
Петрова,благодаря!   bouquet
Скрит текст:
Да..в Мечтатели,играеше добре,ама па чак най-харесвана  #Crazy Еее...във Века,не съм я гледала,ама  newsm78
[/b]
Звезде, ама не бе болница,не бе чудо.Къде ли не лежа Емко,а на края Фери го отнесе от Фатих и компания... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Хубав месец май ти желая   love001

# 349
Не знам дали сте го комнетирали преди, извинете ме, но все искам да ви питам смятате ли, че Мелих изигра добре ролята на Мехмед?
Според мен изборът на актьор е изключително сполучлив. Аз никъде не усетих фалшива игра на актьора. Може би самият образ не предполагаше големи емоционални амплитуди, и затова да е по-лесен за изиграване, не знам, но смятам, че Мелих се справи много добре. И някой гледал ли го е този актьор в друг филм?

# 350
  • София
Надуфче то вярно си е и смешно ама  Shocked Блокнах го и само  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Я сега да видя как ще ми пишеш  Joy

Скрит текст:

Party newsm68 newsm68

# 351
# 352
  • Варненска клюкарка
По повод стайлингът на Фери във втори сезон, така ми липсваше една сцена в която Ем да я заведе на пазар, да я затрупа с дрехи,а тя докато избира,да му извърти едно ревю, той пък да я   гледа  с онзи влюбен и пълен с възхищение поглед от който ни омекват краката   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Напълно се припокрива мнението ми с твоето и за двете неща, за които си писала. В случая мислим напълно еднакво.
То и на мен ли липсваше ама нямаше как да стане.Нали  Емир беше на нула след като се ожениха

А имаше, имаше как Grinning Той първо пари и за едно пежо нямаше, а после се оказа със спестявания за апартамент в елитен район, пък и чак толкова не беше го закъсал...Сенаристите   са за бой!

# 353
КАЛИ
Скрит текст:

# 354
# 355
Скрит текст:
Надуфче то вярно си е и смешно ама  Shocked Блокнах го и само  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Я сега да видя как ще ми пишеш  Joy

Скрит текст:

Party newsm68 newsm68
Скрит текст:
ако не го приемеш може ли да ти пише newsm78не съм запозната много щото не обичам чатенето Laughing

# 356
# 357
тяхното е перко любов  Mr. Green ХалПрансу не могат да се мерят с Фемир  Mr. Green

# 358
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Party newsm68 newsm68
Скрит текст:
ако не го приемеш може ли да ти пише newsm78не съм запозната много щото не обичам чатенето Laughing

Еми може  ooooh! ама вече неможе  newsm48  Joy

# 359
OMG...Ча продължава да спортува и е взел със себе си Хазалчето,за да й покаже добрата си форма...
Скрит текст:

Еее...във форма е  Hug
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт