Scrapbooking & Cardmaking - 18

• 153 381
  • 701
  •   1
Отговори
# 150
Браво, Тигърчо Simple Smile Много са красиви и напълно подходящи за случая.
И аз този път с картичка Simple Smile
http://elispassion.blogspot.com/2013/06/blog-post_24.html

# 151
legeo, и тук да кажа, че картичката ти с тази парти мадама е страхотна!!!  Heart Eyes
tigyrcho, книгоразделите ти са страхотни! Декупажът хич не ми е сила... При теб се е получило прекрасно! Браво! Сигурна съм, че получателите ще бъдат очаровани!   bouquet
Аз ви показвам една фея и малко вълшебен прашец. А за кого? Цък върху снимката!  Hug

Хубава вечер, момиченца-кокиченца!  bouquet

# 152
  • Vaudreuil Canada
Много красиви неща сте показали - особено ме впечатлиха книгоразделителите на tigyrcho. Страхотни картички, албуми и атс-та видях.

От мен една бърза картичка за колежка. Работата с печати определено не е за мен ...

honey_bunny как закрепи тази панделка на бебешката картичка - на мен панделките много ми се опъват  ooooh!

# 153
Привет момичета!  Hug
От мен една ретро картичка за първата годишнина от сватбата на една чаровна двойка newsm76

# 154
Дани, много е хубава!

И от мен днес малко винтидж:

Цък на снимката за повече.

# 155
  • Попово
Нещо набързо и нещо правено по-отдавна, но отлежавало в фотоапарата:

За картичката Арт Деко, благодаря на Дани за идеята.

http://borianaalex.blogspot.com/2013/06/blog-post_948.html
http://borianaalex.blogspot.com/2013/06/blog-post_30.html

Желая на всички творческо вдъхновение   bouquet

# 156
Здравейте момичета ,прекрасни неща сте показали  Hug Аз да ви покажа едно албумче -за повече снимки -цък на снимката  Simple Smile

До скоро  Hug

# 157
Момичета с един много бърз въпрос съм към оцветяващите с маркери Copic Cioa - преди няколко странички бях написала, че за тях има рефили и те се продавата еди къде си, а днес като отидох до книжарничката и ме "светнаха", че за тях няма рефили, а само за големите Copic - някой може ли да ми каже, коя версия е вярната!!! Да знам какво да правя, преди да започна да си купувам поредните еднократни маркери за по 5лв. бройката!!! Много благодаря предварително за всякаква информация Simple Smile

# 158
  • Русе
butterfly Simple Smile, това са пълни глупости. Разбира се, че рефилите стават и за Copic Ciao. Просто, понеже този м-н предлагат от другите копици искат да си продадат стоката. Преди няколко дни ми се обадиха да ми кажат, че нямали определен цвят рефил, който си бях поръчала, но можели да ми предложат маркер. Whistling По-късно, явно им стана съвестно, че им отказвам 2-ра поръчка, ми се обадиха да ми кажат, че намерили в някой от другите си магазини този цвят. За съжаление много често се случва да нямат цветове и да ми предлагат да изчакам 1 месец докато ги получели, а аз от САЩ ги получих за 2-3 седмици.

# 159
butterfly Simple Smile, това са пълни глупости. Разбира се, че рефилите стават и за Copic Ciao. Просто, понеже този м-н предлагат от другите копици искат да си продадат стоката. Преди няколко дни ми се обадиха да ми кажат, че нямали определен цвят рефил, който си бях поръчала, но можели да ми предложат маркер. Whistling По-късно, явно им стана съвестно, че им отказвам 2-ра поръчка, ми се обадиха да ми кажат, че намерили в някой от другите си магазини този цвят. За съжаление много често се случва да нямат цветове и да ми предлагат да изчакам 1 месец докато ги получели, а аз от САЩ ги получих за 2-3 седмици.
Благодаря ~Magi_TM~ Аз поразгледах в интернет и дори поразпитах и Вили, че бях видяла, че ги има и рефилите стават и за двата вида... явно просто това момиче не е запознато (жалко, че се отказах да си взема 2-3 които си харесах.... нищо и утре е ден Simple SmileSimple SmileSimple Smile Малко са си изчерпали тук маркерите, ама очакват скоро (вече 3-та седмица) да им докарат и ще започна даси купувам малко по-малко Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 160
Привет момичета!
borianayordanova ,радвам се ,че моя картичка те е вдъхновила Hug

Аз влизам с една сватбена картичка в нетипични цветове :hug

# 161
Я да поизтупам праха от темичката ни

# 162
Я да поизтупам праха от темичката ни

Страхотна идея и изпълнение! Прочетох с интерес статията в блога - чудесна хрумка, осъществена по най-добрия начин.
P.S. От известно време чета тази тема - много съм впечатлена и вече почти зарибена по картичкоправенето.

# 163
И аз да сложа една картичка за двама влюбени, дето са доста раздалечени, та един балон да им пренесе любовта реших от Европа към Америка.
http://zarat.snimka.bg/arts/karticki.718931.30996832

# 164
  • Vaudreuil Canada
Аз имам две нови картички и една кутийка

Общи условия

Активация на акаунт