Scrapbooking & Cardmaking - 18

• 153 382
  • 701
  •   1
Отговори
# 165
  • Попово
Да подбутнем малко темата, че доста сме поизпаднали от предните редици.
Аз за първи път правих комплектче за кръщене - кутия за подарък и картичка и ето какво се получи:

http://borianaalex.blogspot.com/2013/07/blog-post.html

ХОХО

# 166
Съжалявам, че ще задам въпрос, който предполагам е задаван и преди, но няма да имам време да се ровя, а и може мненията ви вече да са различни. Та въпросът ми е следният - от кое лепило / тиксо сте най-доволни при лепенето на хартии/картони/елементи върху картичките? Повечето картички, които съм правила са с двойно залепващо тиксо, но установих, че повечето, които са от преди година или две, са се разлепили. Sad Иска ми се нещо наистина качествено, изпробвано, и евентуално от къде мога да си го взема и на каква цена.

# 167
C200 (и сходните му бели лепила) държи много здраво, но ако хартията е тънка се набръчква. За някои елементи е удачно да се ползват горещ силикон и самозалепващи повдигащи квадратчета.

# 168
  • София
Течното на Dоvecraft ми харесва много как лепи

# 169
  • Попово
Една много мечтана картичка - с дигитален печат.

http://borianaalex.blogspot.com/2013/07/blog-post_30.html

# 170
Здравейте дами,
дълго време не съм влизала тук, но сега разгледах много от нещата, които сте направили - несекващо вдъхновение Simple Smile
borianayordanova много нежни цветове на мечтаната картичка!

# 171
  • Варна
Здравейте, за мен Юли месец беше много ползотворен  Laughing Сина ми навърши 2 години, а заедно с него още 10-тина дечица на мои приятелки  Party Да са ни живи и здрави!
И ето една от картичките по случай втория рожден ден рожден на една малка дама:

Ето и линк към картичките от целия Юлски месец: http://diamondshandmate.blogspot.com/2013/08/blog-post.html

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 10:50 от tigyrcho

# 172
Отдавна не съм идвала насам, ама май и темичката е в лятна почивка Simple SmileSimple SmileSimple Smile
borianayordanova  - много са хубави картичките - особено тази с мечо, страшно много ми хареса Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Нямам много време да творя, но трябваше да направя една картичка за кръщенето на 2 момченца и дори снощи успях да напиша и публикациика Simple Smile

Напоследък доста ми харесва да опитвам нови сгъвки и да правя движещи се картички - е тази е такава. При дръпване на хартията в синьото полукръгче на частта с момченцата се изваждат едновременно две части и там по-късно сложих пожелание Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Включвам се до допиша и да ви покажа и картичката, която направих за мен Simple Smile Толкова много ми хареса тази балерина, че още докато я принтирам, я оцветих и направих картичката Simple Smile

Пожелавам ви едно страхотно лято и мъничко време и за творене Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 09:43 от butterfly :)

# 173
Привет творящи момичета  Simple Smile Hug,от много време не съм навестявала нашата чудна темичка ,също така и моя блог ,но тази вечер седнах точно с тази идея -да напиша публикация и да видя какво сте измайсторили ,а също така да ви покажа и какво съм направила аз .За повече снимки -цък на снимката  Simple Smile

Hug

# 174
Здравейте!  Записвам се да следя вашите теми.
Покрай раждането на детето ми и запечатването на миговете попаднах на скрапбоокинга и съм се зарибила по албумите. Нищо не съм сътворила още, чакам да ми дойдат поръчките.

Имам един въпрос как се казват тези метални клипсчета, който се слагат за дупка в/у картона? Peace

# 175
Шаварче, добре дошла! eylets се казват  Peace

# 176
http://elispassion.blogspot.com/2013/08/a.html
Ето ме и мен, с малко морски АТС-та. Много вдъхновяващо това море Simple Smile
Шаварче, добре дошла  bouquet

# 177
  • София
Здравейте, момичета! И аз отдавна не съм наминавала насам, но пък сега ще се отчета с няколко неща накуп. Wink

# 178
Аууу, Дашик, прекрасни неща... Heart Eyes

# 179
  • Vaudreuil Canada
Дашик чудесни са!

legeo много сладурски АТС

addii страхотна е картичката.

butterfly Simple Smile и твоите картички са разкошни.

tigyrcho много игрива детска картичка.

borianayordanova много ми харесва твоя стил на картички - изчистен и много прецизен.

Общи условия

Активация на акаунт