Scrapbooking & Cardmaking - 18

• 154 859
  • 701
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Здравейте, мили момичета. С голямо удоволствие гледам красотите, които показвате. Сега идвам при вас с въпрос, на който вярвам, че ще можете да ми отговорите. Искам да си купя ембосинг машинка. Двоумя се между Sizzix Big Shot и Cuttlebug. От това, което почетох, заключих, че едва ли не размерите им са различни и това е то. Можете ли да ми препоръчате коя да си взема?

# 227
http://marianascards.blogspot.com/2013/12/blog-post_27.html
Последната празнична картичка за тази година. Весели празници на всички!!!  bouquet

# 228
Весела Коледа момичета!Всичко най-хубаво ви пожелавам !
Добре дошли на новите момичета !
Смърфиетка  много ми харесват нещата ,които си правила .Продължавай със същия ентусиазъм  Hug
Относно машинките за рязане ,аз с двете ръце съм за Биг шот!
Когато имаш малка машинка ,винаги ти се иска да имаш после голяма,за това си мисля ,че биг шота е нйй -добрия избор .
Сега ще ви покажа една кутийка,че скоро не съм показвала нищо тук

До скоро  Hug

# 229
Ади, прекрасна е.

Аз също към Биг шота клоня, защото четох, че много от папките и резците, които се продават, били съвместими с него. Иска ми се да може да реже, в този смисъл ще жертвам пространство за сметка на функционалност.

# 230
# 231
Здравейте момичета! До сега само ви четях и гледах с удоволствие красотите които сътворявате. Все още не съм набрала смелост да покажа сътвореното от мен но и това ще стане Embarassed Та имам въпрос към Вас:  Каква подложка трябва да си взема за машинката ми Big Shot Pro e за да ми се получава релеф на изрязаното? Тази например ще стане ли?
SIZZIX,USA - Латексова подложка за ембос  Благодаря!

# 232
За релеф ти трябва това: http://www.sizzix.com/product/655120/sizzix-texturz-accessory-impressions-pad
И това: http://www.sizzix.com/product/655121/sizzix-texturz-accessory-silicone-rubber
Има ги и в бг-ските крафт магазини. Едната е твърда, другата - мека  Peace

# 233
Здравейте момичета ,да раздвижа малко темичката .Една картичка ще ви покажа тук и още много в блога /цък на снимката/

До скоро  Hug

# 234
За релеф ти трябва това: http://www.sizzix.com/product/655120/sizzix-texturz-accessory-impressions-pad
И това: http://www.sizzix.com/product/655121/sizzix-texturz-accessory-silicone-rubber
Има ги и в бг-ските крафт магазини. Едната е твърда, другата - мека  Peace
Акогато купуваш стартов пакет тези две подложки не са ли включени към него или се купуват от делно

# 235
Addi - искам да ти кажа, че правиш прекрасни, прекрасни неща.  Heart Eyes Твоите албуми и на още една, две дами толкова да ми харесват, че ми се иска и аз да опитам да направя такъв. Сега си търся клипчета в нета да видя някой друг трик или урок как се правят. Материалите, които използваш, си ги купуваш от БГ или ги поръчваш по интернет от чужбина? Разпознавам повечето печати и хартии, но не знам дали се намират в БГ. Иска ми се като се върна лятото, да си накупя разни неща и да ги взема с мен наобратно, така че ми излезе най на сметка. При нас първо, че няма нищо кой знае какво, а и са и няколко пъти по-скъпи от щатските. Ако си поръчам от интернет, се минава митница и се заплащат освен ддс, и още доста такси, така че накрая пак стават скъпи.

# 236
Addi - искам да ти кажа, че правиш прекрасни, прекрасни неща.  Heart Eyes Твоите албуми и на още една, две дами толкова да ми харесват, че ми се иска и аз да опитам да направя такъв. Сега си търся клипчета в нета да видя някой друг трик или урок как се правят. Материалите, които използваш, си ги купуваш от БГ или ги поръчваш по интернет от чужбина? Разпознавам повечето печати и хартии, но не знам дали се намират в БГ. Иска ми се като се върна лятото, да си накупя разни неща и да ги взема с мен на обратно, така че ми излезе най на сметка. При нас първо, че няма нищо кой знае какво, а и са и няколко пъти по-скъпи от щатските. Ако си поръчам от интернет, се минава митница и се заплащат освен ддс, и още доста такси, така че накрая пак стават скъпи.
Благодаря ти !Материалите ,които използвам ,повечето са закупени от нашите Бг магазини и по-малка част от чужбина .При изработката на албум според мен няма нищо сложно ,просто се изисква малко повече търпение и ясна идея .Ако срещнеш  трудности ,можеш спокойно да питаш Относно материалите от чужбина ,според мен има някой ,които са доста на сметка ...

# 237
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Здравейте, момичета! Понеже виждам, че темата ту потъва, ту изплува, да дам и аз своя принос към изплуването й.  Hug
Чета ви от известно време, но понеже съм подреден и методичен човек, карам последователно и в момента съм на тема номер 8 ooooh! А колко има още за четенееее Whistling
Прекланям се пред таланта на всяка от вас и ви благодаря за вдъхновението!
Скоро ще покажа и собствени творби, надявам се да има кой да ги оцени Simple Smile
Аз продължавам с четенето, а на вас пожелавам страхотен творчески устрем! Hug

# 238
  • Vaudreuil Canada
Queen, M.D. много добре правиш така се учи много ... на мен ми липсват толкова много неща като знания и умения май трябва да направя същото като теб..

# 239
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

shemet_neveroiaten, здравей! Освен полезно, четенето на предишните теми е и изключително приятно, заради невероятното количество красоти, създадено от момичетата през изминалите години. Ако имаш време и търпение, четенето си струва.
Освен това не виждам смисъл да губя времето на съфорумките и да ги питам - кое от къде и как, както доста често правят новаците като мен .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт