Scrapbooking & Cardmaking - 18

• 154 856
  • 701
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Отдавна обожавам да права от нищо-нещо, но от скоро съм в света на scrapbooking и много ми харесва! Ще се радвам да разменяме опит и идеи Simple Smile

# 241
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Момичета, вижте. Съвсем нови са. Направо се влюбих в тези десени! Crazy Crazy Crazy
http://www.sherykdesigns.com/shop/all-products/vintage-love-vale … per/prod_292.html

# 242
Сега сигурно ще задам супер блондински въпрос по повод дигиталните хартии: Това са десени за работа с различни обработващи програми или се разпечатват върху хартия? Ако е второто, върху каква хартия се разчечатват и какъв принтер използвате?

# 243
Здравей, Смърфиетке! Simple Smile Това са дизайни, които се използват директно за разпечатване. Схемата е следната - плаща се въпросният 1 долар, след което получаваш един архивен файл с няколко  .pdf  - а ( в случая 10) и директно, без каквато и да е нужда от обработка,  си ги разпечатваш. Аз използвам матов картон 120 г/кв. м. Печатам с мастилено - струен принтер Epson Stylus S22, който използва водоустойчиви мастила. Успех! Simple Smile

# 244
Queen, M.D. - хиляди благодарности за разяснението. Виждам, че пише printable, ама като не съм сигурна. Предполагам, че видът и грамажът на хартията може да варират и зависят от самия принтер?! А консумативите за колко листа ти стигат? Просто искам да си направя сметката, че при нас и принтерът е супер скъп и консумативите към него. Освен това ел.мрежата е на 110 волта и като се върнем след няколко години в БГ или Европа ще трябва да се разделя с него.

# 245
Simple Smile Този наш принтер е направо вълшебен за класа си Simple Smile Може и доста по- тежък картон да мине през него, но не съм го пробвала, честно казано. Черните контури не ми се размазват, ако принтитам картинки, които после оцветявам с акварелните моливи. А иначе - консумативите му са относително евтини - около 10 лв. на мастилница - той е с 4 отделни мастилници. Консумацията зависи от това какви цветове печатам и колко е плътна оцветката, но във всички случаи е по на сметка в сравнение с 11 лв.  за едно блокче дизайнерска хартия от 24 листчета 15х15 см.  Hug

# 246
Да, ще трябва да погледна какво се предлага при нас. Много ти благодаря за съвета.

Момичетата, които разпечатват дигитални печати за оцветяване с копикс, каква хартия и с какво мастило разпечатват?

# 247
  • София
Да се запиша и аз в хубавата ви темичка....

Голяма страст са ми тези неща,и колко красоти могат да се направят с подходящите материали! Сега си търся Big shot  машина.... да,скъпичко хоби...но си заслужава Simple Smile

# 248
Момичета, ако някоя може да предложи линк как се правят лесни цветя (от хартия или плат), моля да помогне  Hug. Все попадам на красиви неща, но над възможностите ми  Laughing.

# 249
# 250
Първо добре дошли на новичките!
martinidan, нямам идея какви са ти възможностите, ама мога да ти предложа последното ми уроче
http://te4eto.blogspot.com/2014/02/blog-post.html

# 251
Здравейте, момичета! Улисана съм в четене на предишните теми - толкова много красота и ентусиазъм, просто е възхитително, че има такова местенце   bouquet
Благодаря на Маги и на Течето за жеста да споделят опита си с нас, новаците!
Желая Ви много вдъхновение!  newsm51

# 252
Първо добре дошли на новичките!
martinidan, нямам идея какви са ти възможностите, ама мога да ти предложа последното ми уроче
http://te4eto.blogspot.com/2014/02/blog-post.html
Благодаря много, момичета  Hug! Честно казано изобщо ме няма в ръцете, ама за сметка на това ми се иска да мога да правя това . Ако някой открие лесен начин, моля да сподели  Laughing Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 10:02 от martinidan

# 253
http://marianas-handmade-art.blogspot.com/2014/02/blog-post_9.html
Успешна и изпълнена с много любов и късмет седмица!!!

# 254
Отново страхотни творения от mariqnka66
Успешна седмица и на теб!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт