Scrapbooking & Cardmaking - 18

• 153 377
  • 701
  •   1
Отговори
# 135
Дани, и аз с новия шаблон  и в същото цветосъчитание Simple Smile))

http://mynewhobby-merypoppins.blogspot.com/

# 136
Привет, момичета! Всички сте прекрасни и творбите ви също!!! Наминавам набързо, за да покажа последното сътворено от мен, естествено пак с мастила, но вече доста лятно
http://marianascards.blogspot.com/2013/06/blog-post_18.html

# 137
Здравейте момичета ,чудесни картички сте показали ,аз ще ви покажа два албума..в блога де  Grinningтук снимко -линк Grinning

Hug

# 138
Още красоти виждам тук. Албумчетата са прелестни,Ади
 Аз съм на АТС вълна Simple Smile
http://elispassion.blogspot.com/2013/06/atc.html

# 139
Колко красиви неща - направо повече от уникални Simple Smile
Момичета много на бързичко наминавам с едно въпросче. Тъй като маркерчетата ми започват да се изписват (вече 3-то е на път и то за кожа) и съм решила да ги подменям бавно (най-вероятно за Копици, че поне в БГ има рефили и най-хубавото е, че ги продават по 1 бр.) та се чудех, дали няма да мога да си взема рефил за даден цвят и ако е близък до моят маркер да го напълня с него (моите не са Копици, ама да ги напълня с рефилите за Копик) - някой дали е  пробвал с нещо такова!!!!

# 140
butterfly Simple Smile, не съм на ясно по въпроса, но защо не вземеш един и да пробваш? А ти къде ги намери рефилите?

Моята кокетка

# 141
butterfly Simple Smile, не съм на ясно по въпроса, но защо не вземеш един и да пробваш? А ти къде ги намери рефилите?

Моята кокетка

Голяма е сладуранка тази кокетка Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Знам със сигурност, че има рефил поне за черният на Copic Ciao в една книжарничка до метростанция Сердика. Дори мога да проверя дали имат за всички цветове (ама с такова впечатление останах).

# 142
butterfly Simple Smile, благодаря!
Ако не те затруднява, провери за да знаем. Аз помислих,че си видяла в някой от интернет магазините.

# 143
Ако не те затруднява, провери за да знаем. Аз помислих,че си видяла в някой от интернет магазините.
mery_poppins - понеже е близо до работа минах да проверя и ми казаха, че по принцип имат всички рефили за Copic (при тях се продават Copic Ciao  и големите Copic), може в момента да нямат определени цветове, но чакат до 1 седмица доставка и ще имат всички налични Simple Smile Надявам се, че съм била полезна, а там книжарничката се казва Арт Център Ермитаж Simple Smile

# 144
mery_poppins - понеже е близо до работа минах да проверя и ми казаха, че по принцип имат всички рефили за Copic (при тях се продават Copic Ciao  и големите Copic), може в момента да нямат определени цветове, но чакат до 1 седмица доставка и ще имат всички налични Simple Smile Надявам се, че съм била полезна, а там книжарничката се казва Арт Център Ермитаж Simple Smile

Още веднъж благодаря за информацията   bouquet До сега са ми свършвали 3 Copic, ама аз ги заменях с нови . Изхабените не съм изхвърлила, така че ще ги ползвам отново.

# 145
mery_poppins1, сладка картичка, зеленото много я отваря!
 mariqnka66, корабчето някакъв шаблон ли е или сама си го рязала? Много е хубаво!

От мен бебешка картичка:

# 146
И понеже сме тръгнали да говорим за Copic - забелязвам, че Copic Ciao цветовете не са с поредни номера (да не би тези по-големите и скъпи да ги допълват)? Ciao са ми някак си по близки до бюджета и затова за тях разпитвам Simple Smile
А mery_poppins1 - забравих да ти кажа, че до колкото разбрах рефилите са по 14-15лв (това също е доста важна информация Simple Smile А също така видях, че продават и накрайници за смяна Simple Smile
Дано не прозвучава това като реклама, просто там открих да продават тези неща, ако някой друг има информация за други магазинчета, арт книжарници и подобни, вярвам, че на всяка творческа фея, която оцветява с маркери ще й е полезна тази информация.

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 11:32 от butterfly :)

# 147
И понеже сме тръгнали да говорим за Copic - забелязвам, че Copic Ciao цветовете не са с поредни номера (да не би тези по-големите и скъпи да ги допълват)? Ciao са ми някак си по близки до бюджета и затова за тях разпитвам Simple Smile
А mery_poppins1 - забравих да ти кажа, че до колкото разбрах рефилите са по 14-15лв (това също е доста важна информация Simple Smile А също така видях, че продават и накрайници за смяна Simple Smile
Дано не прозвучава това като реклама, просто там открих да продават тези неща, ако някой друг има информация за други магазинчета, арт книжарници и подобни, вярвам, че на всяка творческа фея, която оцветява с маркери ще й е полезна тази информация.

Напротив, много добре правиш,че споделяш с нас информация. И аз бих споделила, но при нас не се намира нищо свързано с картичкоправенето,така че много съм ти благодарна.
Рефилите сигурно са за доста зареждания и да те питам за накрайниците - същите са като оригиналните или са с различна дебелина?
Нямам представа за двата види копици и аз използвам по-евтините. Според мен са подходящи за непрофесионално приложение /все пак правим обикн. картички, не професионални проекти/.

Te4eto, много сладко водно конче !!!

# 148
Ехаааа, супер сладурски неща сте показали!  Heart Eyes Тук не бях наминавала скоро, но ви следя изкъсо в блог-пространството!  Wink
Аз ще ви покажа една много специална за мен бебешка картичка с винтидж звучене. Simple Smile
vintage, специален поздрав за теб, защото този стил винаги ми напомня за теб! А и гледам, че и ти си на бебешка вълна в картичките си!  Hug

Хубав, слънчев и усмихнат уикенд ви желая!   bouquet

# 149
  • Варна
Здравейте,... в крайна сметка ги завърших книгоразделителите: Те са за възрастна двойка и са изработени от бирен картон и декупажна техника  Wink

В публикацията в блога ми има още един книгоразделител със същата техника. Изпратих го като подарък на поръчителя на тези два.
http://diamondshandmate.blogspot.com/2013/06/blog-post.html

Момичета, правите разкошотии Grinning

Общи условия

Активация на акаунт