НВ-ВМХ - част 58

• 33 055
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Кокичето ме залепи за стената!
Експеримента с ккал и вида храна съм го пробвала многократно. Има значение какво ядеш заклевам се!  Mr. Green С над 4000 ккал сваляш абсолютно сносно, да не кажа срамно. Кг няма да кажа колко свалих, защото сега има разлика от преди, но от талията си свалих 44 см., т.е. в деня на започване на режима талията ми беше само с 2 см по-малко от см в дена на раждането на детето ми. Crazy Обаче истината е, че усещането за здраво тяло не може да се сравни с нищо. Дори усещането за телесно съвършенство бледнее (това за по-суетничките и тези, които са започнали режима с идеята да постигната някакво идеално тегло).

# 121
Момичета, благодаря много за споделеното!
приготвила съм се за търпение и за мен както и за вас е най-важно здравето!
Не съм и няма да се тегля....но се надявам  все пак да си влезна в хубавите летни роклички дето съм ги опънала яко, така че ще вземам мерки на 2 седмици примерно.
започвам от талия 73, хааааанш  както казва Алфредо 106-104 Grinning и бедро 63, ии
винаги съм носила размер М, сега нещо L и наистина съм суетничка, обичам много плодове, но повече обичам здравето си!
 И наистина търся хранителен режим за цял живот, само на 43 съм....
Приемате ли ме такава ?

хайде лека нощ, че съня е много важен за регулиране на тегло, мерки, хормони и т.н

# 122
Момичета вчера в Била намерих 100 % жив. сметана, 30%, Newburger , 200 гр. малка кутия, светло синя, за лев и нещо, има изобразена кравичка в сърце. Пише произведено в Германия, срок ня годност до август 2013.
Хубав ден!

# 123
  • София
Но като го гледам си мисля колко силна е вьглехидратната зависимост при някои хора. Точно както и повечето алкохолици осьзнават, че алкохольт им разрушава здравето, но не могат да прекратят употребата му.
При родителите ми има една просякиня, която всеки ден виси на вратата им да моли не за храна, не за пари, а за сладичко. Бонбон, козунак, дъвка ... каквото им се намира. Много нещастна изглежда Sad жалка история ...

На мен досега ми беше изключително лесно да спазвам режима защото обожавам месо, но последните няколко дни получавам позиви само при вида му и нещата загрубяха. Едно печено агнешко бутче отлежава в хладилника и направо ми се плаче.

Сирене, масло, варени яйца, домати - май само на това карам, но вече ми е твърде еднообразно. Май ще трябва да се върна назад да изчета вегетарианските рецепти, да включа сметана, кокоските също звучат добре ... и аз не знам. Малко ми е странна цялата работа.

# 124
Кокиче и агнешко-поздравления ! Истината е в НВ-Вм,всеки ден се убеждавам,все повече . Като се сетя ,преди гледах предаванията на Милко и си казвах-Е,не,това е невъзможно ! Simple Smile
Веднъж,в едно предаване той си показа закуската-сурови яйца ,мисля,че бяха ,не знам колко на брой,ама доста,които просто си ги пийна ,като пич. И каза,че му стигат /засищащо и не чувства нужда,психическа ,от друг вид храна/
Но,аз и преди съм казвала,че за мен Милко е малко краен....Така де,къде отива удоволствието от храната? Simple Smile

И информацията,която пускате /Шоки,благодаря  bouquet/ е много полезна.
Успешно "вкарах" в режима моя близка. За 10 ина дни,вече има смъкнати см навсякъде ,а вчера накупи заквасени сметани,кокосови стърготинки,масла и меса Party

# 125
Assos, през първите 3 месеца много жени са така Peace Хапвай си млечни, яйца и всичко, което ти се яде и ти понася Peace Към месото сигурно ще можеш да се върнеш по-късно. И кокоски въведи, няма лошо Wink

maggiemagia, добре дошла! За сметаната от Била само да вметна, че и в нея, и в тази на Президент има карагенан - това е сгъстител, който се слага в течните сметани и е установено, че е канцерогенен при плъхове... За хора засега няма данни, а сигурно не може и да се установи толкова лесно и бързо, но аз избягвам течните сметани по тази причина Peace Купувам от време на време, когато наистина категорично реша да ползвам такава за някакъв десерт, както например наскоро правих една торта от шоколад, желатин и течна сметана. Но това е от дъжд на вятър, както се казва. Да, много обичам да слагам сметана в кафето, но предпочитам да се въздържам Peace

А иначе купувам заквасена - и 20% на Родопея и Пилос, понякога Бор Чвор и Мегле, и 30% на ЕлБи.

агнешко, ти си постигнала изумителен резултат с тези 44 см Shocked Ама ти си наистина желязна, аз не съм се мотивирала достатъчно да спра млечните Embarassed

А за суровите яйца - за закуска или в десерти - аз не смея Peace Много ми се ще да опитам шоколадовия мус, а има и куп рецепти за сладолед със сурови яйца, но не ми се рискува.

# 126
 Преди една година,имах пневмония и майка ми чула от някъде ,че домашните яйца,сурови,били полезни за това,та всяка сутрин ми носеше да пия /щото,ако опре до мен,нямаше да ги докосна/ ,но разбити с малко прясно мляко и мед. Много вкусни ми бяха,а и не съм имала някакви проблеми от тях /салмонела/

Assos,и аз така-месото нещо тези дни не го тача. Няколко хапки и това е. Зациклих тотално.Лошото е,че и варените яйца /които са ми най-удобни/ ,взеха да ми втръсват. Особено покрай празниците тези дни-направо прекалих с тях.

# 127
  • София
Ех, какви прекрасни неща разказвате  Heart Eyes Страхотно е да прочетеш нещо подобно и да си кажеш, "Добре че открих този начин на хранене"  Flutter
Аз например, от години чета от време на време темата тук, във форума, но за първи път решавам да започна да се храня така, а и мисля така и да си продължавам, дори и да отслабна колкото искам.

Мъжа ми се опитва и той да прави нещо подобно, засега е спрял само хляб, ориз картофи и мисли, че прави нещо, но не мога да му обясня, че не е така и че има още мъничко правила, които трябва да чуе, но особено едното никак не му изнася  Laughing а именно алкохола вечер. Той си пие вечер и по този начин си набавя сериозно количество въглени, които надминават дори супер толеранса от 15 %. Но все пак е нещо де, дори и без хляб си е полза за твърдоглав мъж като моя ...

Вчера четох при Спайдърите, че процеса на промяна в тялото става от два до шест месеца, т.е. до 6 мес. е срока тялото ти да започне да произвежда ензимите за разграждане на мазнини вместо ензими за разграждане на въглехидрати. Това ми дава на мен лично малко надеждица, че ще стане нещо и с моите телеса, тъй като аз се хранех основно с въглехидрати и тялото ми явно е свикнало тях да ги разгражда  Rolling Eyes Затова и така бавно стават нещата при мен.

Успешно "вкарах" в режима моя близка. За 10 ина дни,вече има смъкнати см навсякъде ,а вчера накупи заквасени сметани,кокосови стърготинки,масла и меса Party

Браво на жената! Ми как да не се изкефиш при такова изречение  Wink

Агнешко, Кокиче, вие сте просто феномени! Страхотни постижения във всякакво естество! Поразена съм!   bouquet

# 128
Вив,и аз много и се радвам,тя започна по-скоро Дюканско,но се вслуша в думите ми и препратките към блога на Шоки.
А на мъжа ти ще му трябва време,ако реши стриктно да го следва.После неусетно и алкохола ще махне. Simple Smile

# 129
Алкохолът вреди не само с въглехидратите, за съжаление, макар че зависи и от количествата. Обаче е добро начало, че е спрял високовъглехидратните храни Peace

# 130
аз да кажа за моя мъж
нямам намерение да му спирам нито бирата,нито виното (дори му правя компания понякога Wink)
при мъжете е по-различно и една бира или 2 ч вино на ден не се отразяват (поне при моя,който не е млад,напротив)
дори в началото му оставях някой и друг картоф/малко ориз,сега сам не ги иска  Grinning
той БЕШЕ от българите,които ядат картофите и ориза с хляб  Shocked
а си и мисля,че трудно ще намерите мъж,който да откаже ей така,от днес за утре любимите си картофки,биричка,хлебец,сладкиш
с голям кеф хвърлих цяла торта,купена по негово желание и цитирам "отровно сладка,как съм я ял преди"
и още нещо:никога не е чувал за тази "диета",нито за Милко
аз ,без много-много да обяснявам направих някои промени в ежедневното меню,за него постепенно
надявам се да ви помогне моя опит
за себе си открих,че рецептите с кокосови стърготини са по-хубави като се остави известно време сместта да престои или да се накиснат малко стърготините

# 131
Танче, благодаря за идеята за стърготините, ще я пробвам! И аз го подозирах това за накисването, но все нямам търпение да изчакам, когато забъркам сместа, а предварително не ми се занимава да накисвам Embarassed

# 132
  • София
Танче, благодаря за споделения опит  Hug
Нещо такова си мислех и аз, имам предвид постепенно да променям менюто на мъжа ми специално към ВМ-НВ, той няма и да се усети даже. Само през деня му казах какво да хапва, но понеже е много гол и бос в тези неща, вместо сурови ядки си купува печени фъстъци  Joy Но ще се научи де, особено ако почне да поотслабва. 15 кг ще са добре да свали.
А и като види моето "бъдещо" телце, ще почне още повече да се чуди, как може с масло и ребра да се отслабва.
Онзи ден направи уникално смешна физиономия, като видя мазното пенто от кокосово масло в кафето ми, просто беше потресен  hahaha

# 133
  • Бургас
Но,аз и преди съм казвала,че за мен Милко е малко краен....Така де,къде отива удоволствието от храната? Simple Smile

http://www.--спам--/bg/2011/nutrition/%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D … %B5-%D0%B3%D0%BE/
http://www.--спам--/bg/2012/blog/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5- … 0%B5%D0%BD/ 
за съжаление това ,което исках да постна излиза като спам
Напишете в гугул  "Емоционално хранене?Оставете го!"

# 134

http://www.--спам--/bg/2011/nutrition/%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D … %B5-%D0%B3%D0%BE/
http://www.--спам--/bg/2012/blog/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5- … 0%B5%D0%BD/ 
за съжаление това ,което исках да постна излиза като спам
Напишете в гугул  "Емоционално хранене?Оставете го!"

Инес винаги излиза като спам тук. Мерси за статията,май съм я чела,но сега ще и метна още едно око.
  bouquet

И все пак,защо да не се радваме на храната,да и се наслаждаваме.....Не говоря за тъпкането /не ,че не съм го правила Simple Smile/,а просто да ни е приятел . На мен дълго време ми беше враг,сега гледам с други очи на нея.

Общи условия

Активация на акаунт