НВ-ВМХ - част 58

• 32 991
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Лурдес,ще пробвам рецептата,този уикенд,мерси.

Вкусовите качества много се променят с режима .То неусетно стана при мен.

Аз умирах за сладко преди /наскоро ядох шоколад,но определено след това даже но не посегнах към втори,трети шоколад,както правех преди Нв Embarassed/ А и съм си склонна към преяждане....

Ще мешам сметанка с дребни плодчета,по идеята на Шоки.  bouquet

amei,добре дошла   bouquet Много успех с режима .А къде е това "при вас" и този шоколад?

Да се похваля и тук ,че имам спад и в кг,и в мерки и съм много ,много щастлива.

# 376
Привет и от мен !
 Нямам време да пиша редовно, но пък чета редовно...

Режимна съм от края на януари, но упорито си стоя на пустите 60 кг Shocked Не мърдам и един грам - нито надолу, нито нагоре newsm78....
То вярно, че изобщо не спортувам, и през деня съм на бюро, ама биваше да мръдне тоз кантар за цялото това време... Crossing Arms

Както и да е , не му се впрягам толкова...няма отказване от режима.. Гледам напоследък, че визуално лееекинко съм се вталила, та дано да потръгне и кантарът надоле малко...

Да попитам нещо - семките защо са вредни и много ли са вредни? /слънчогледовите имам предвид/...

# 377
Привет момичета!
Браво Ioanna,
и при мен върви добре , коремчето се прибра, вероятно се изчисти....

Шоколадчето стана много вкусно! С органично какаово масло го направих , но какаото си беше нормално, че нямах органично. Общото количество е около 100 гр ,може и повече, за сега отчупвам като 1 хапче за лекарство . Горчив ,но ми е вкусен!

Хубав уикенд!
поздрави
маргарита

# 378
ООООО, слънчогледовите семки, печените ......за моето тяло са одебелителен фактор!
Пробвай да се откъснеш от тяхната зависимост и дано кантара последва надолу! Успех!

# 379
А сурови не хапвате ли ? Аз упорито си търся небелени ,сурови семки,но никъде не намирам. А обичам понякога пред филм да си чопля /стар навик/ Laughing

teta75,нали мерките вървят ? Може ли да опишеш някакво дневно меню  bouquet/винаги са ми полезни примерните менюта/

Маги,бравос  за коремчето:)

# 380
  • в шоки-land

amei,добре дошла   bouquet Много успех с режима .А къде е това "при вас" и този шоколад?

Да се похваля и тук ,че имам спад и в кг,и в мерки и съм много ,много щастлива.

Благодаря!  Hug...С режима се чувствам добре, много не гледам обаче  колко ВХ приемам на ден...малко са, само от плодове и зеленчуци са, ядките са само в десертите...а при нас е -в страната на шоколадите  Crazy, Швейцария....браво за резултатите, дано да продължава така, докато решиш!

# 381
  • София
teta75, много интересно защо така не си свалила нищо. Все пак това са си 5 месеца.
Колко кг си, колко имаш за сваляне, колко си висока?
И да - напиши няколко дневни менюта ... може там да е грешката.

amei, а ти сваляш ли? Защото гледам плодове, ядки ...
Или вече си свалила и задържаш?

# 382
Йоанка.....те мерките вървят, ама кантара се е закотвил ooooh!...

И на мен са ми от полза менютата, които момичетата споделят тук, както и разсъжденията и т.н. по въпросите на режима...

Предполагам, че при мен си беше повечко яденето, макар и режимно да е...малко съм си лакома.... и движение йок при мен....

А яденето-сутрин кафе със сметана или масло, на обед си нося месо със салата и сметанка заквасена, някой орех да хвърля в устата следобед и вечерята-като обяда обикновено..

грамове, калории проценти....ама хич ме няма, карам я на база прочетеното тук и на очо... то сигурно и затова кантара не мръдва де hahaha...ама здраве да е...

И друго не мръдва  от януари -  корема, все така стърчи. Момичетата тук споделят, че корема им се прибира Tired Винаги съм имала проблем с корема-и една хапка да хапна, веднага се издува като бременна в пети месец..ужас просто....но предполагам упоритост трябва Peace

# 383
  • София
И моя е от тоз модел, като съм гладна е по-прибран  hahaha

Иначе може да се поорежат орехите, сметаната ... по мое мнение. И да се увеличи маслото  Rolling Eyes И тогава вероятно ще тръгнат нещата.
Интересно ми е другите какво ще кажат.

# 384

Вивиан, 160 см съм висока, имам към 5 кг да сваля...айде да не ставам 50 кг, ами поне 55 кг Laughing
50 кг бях, когато спрях цигарите, Тогава напълнях до 55 кг, тъкмо минах на режима и забременях-спазвах го, по-разширено, и когато бях бременна... Когато родих, бях 62 кг, сега съм 60 точно...

Спазвам правилото храната да е колкото дланта, и салата толкова.....Месцето ми е шаренко-вратленце предимно, плешка...в гювеча запечено на фурна, плюс салата / която в началото може и да е била в повечко като количество/. Мазничко хапвам - таханче, сметанка заквасена, кашкавалче...
И на мен ми е странно, доста време си е това....но какво да се прави..Ще напиша по-натам примерно меню...ама не ми остава време, че тичам подир малкия дзвер, и съм на работа.....НО, чета мнооого внимателно всичко което се пише тук.. Peace

# 385
Ами и аз като четох тук какво се яде....моето ми се вижда множко. Ама пусти лаком г..з Joy

Маслото - и аз стигнах до този извод, викам да не ми е малко мазничкото, и от два дена си гризкам по мънинко.. Hug

# 386
И аз мисля като Вивиан...

Не мога да си спомня Embarassedкой назад бе споделил чудесни комбинации ,затова ще ги цитирам горе-долу /и мерси на мадамата,дето ги бе "открила",много са ми полезни на мен  bouquet/
С месо,без млечни-отслабване
С месо,с млечни-застой
С млечни ,без месо-отслабване.

Тета,и аз къцкам масло Heart Eyes

# 387
  • София
Хм, Тета, ти си точно моят ръст - и аз съм 160. Явно ние сме "прокълнати", и моето сваляне е трагедия ...  Laughing
Яденето ти ми се вижда добре, с изключение на маслото. Малко е според мен, пробвай да го увеличиш.

Иначе тази формула "с и без млечни, с и без месо" мисля Асос я пусна. Но на мен ми възниква следният въпрос по нея - за колко време минимум?
Защото като се замисли човек - не може безкрайно да се кара само с млечни и салати, или само с месо и салати. Та Минимума какъв е? Като време де.
И Яйцата къде са в тая схема?

# 388
Тета,аз също ядях тахан,но при мен само пречеше и като обрах последната лъжица,просто вече не купувам.
 Лесно се оливам в количествата с него.
Пробвай да го махнеш,както и ядките, и онзи принцип ,който цитирах по-горе.....Много е гадно наистина,че не си доволна от резултатите...Дано тръгнат нещата.

# 389
Ами яйцата май няма проблеми с тях,знам ли?
 Почти всекидневно ям яйца,наред с млечните .
А в дните,в които ям месо-не ям млечни.,но си ям пак яйца....
И масло-всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт