НВ-ВМХ - част 58

• 33 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Мерси, ще го пробвам утре за закуска, и ако го докарам ще се похваля  Hug

# 526
Вивиан, за това ли тая бо писа, че си правила???? https://www.youtube.com/watch?v=pYCueHFM1_Y&feature=youtube_gdata_player

На гладно ли да пробвам и ли да хапна парче масло:-D
Поздрави
Маргарита
Ще пробвам да направя сланинката, че мама обича!

Поздрави
Лека вечер

# 527
Добро утро на всички!
Вивиан, направих 15 мин. Тая бо......страхотно, взе ми захарта....
Малко, но като за първи път такава военна подготовка пак съм доволна, че поддържах тяхното темпо.
И се чувствам перфектно! 1 см минус на талията.
Успех и хубав ден на всички!
М

# 528
Вчера реших да наблегна повече на мазнините и по правилото или млечни, или месо - бях на заквасена сметана (2х 200гр) с 2 пакетчета кокосови стърготини, малко бадеми и вечерта около 50гр масло и още толкова кашкавал.
Е да, ама през целия ден ми беше едно гадно, подуто, продължава и днес...  Confused
Защо така?
Вместо да докарам плоско коремче, то обратния ефект  Rolling Eyes

# 529
Добро утро и от мен.

Асос,"правилото" ти е злато Wink Всички го започнахме.  bouquet

Наде,да ти кажа,преди и аз имах подуване от млечни.
 Сега -не/не зная как стана това изведнъж да не се чувствам като подута от тях Rolling Eyes/

Може да ги изключиш за известно време,знам ли....Да караш на месце,масло?
А зеленчуци присъстваха ли в менюто ти вчера? Ако е имало,да не си прекалила с тях ?

# 530
  • София
Маги, радвам се, че тае бо-то ти е харесало. Не съм правила това, което си пуснала, ами ето това:
https://www.youtube.com/watch?v=WOfAWHAC1O8
Но което и да правиш - няма да сбъркаш.
Оф, като го гледам и ме е срам, че сега от чист мързел не се захващам.

Вчера си ме питала колко порции е манджичката с домати - ми по мое мнение около 4 порции някъде. Всички го харесаха вчера, пак ще правя.

# 531
  • гр.Бургас
Добро утро,
Това с разяснението около мазнините е хубаво....мерси.

Още не съм закусила - не съм гладна...странно състояние. Явно агнешката мазнина от вечерта добре ме храни, защото сутринта тичах 60 мин при пулс 160-170 . Незнам дали е от храненето но тялото ми дава възможност да отида в зоната на 85% от възможностите си. Имам енергия и твърдо съм надолу в теглото и то след толкова кратко време и при нетърсен ефект. Според харт рейт монитора ми съм с 500 ккал разход...което е доста за тренировка.

Значи да споделя, като калории приемам доста...направо ме е страх да ги броя. Грубо на ден - 30 гр масло, 400 гр. заквасена сметана - 20%, 150 гр.-200 гр. мазно месо, 70-80 гр. кашкавал и 2 лъжици кокосово масло (20 мл), 2 -3 цели яйца и зехтина в салатката - по сметки към 2100 ккал. Незнам сигурно се дължи на биохимията, че имам енергия и слизам надолу в теглото ...Мъжът ми смята за много вредно "холестеролното " хранене, но ме е оставил да правя какво искам ...щом  има ефект.

Бременни жени могат ли да ползват този режим?

# 532
  • гр.Бургас
Ако започна да правя въглехидратни дни с шоколад, както съм намислила ...ще стресирам със сигурност всички около себе си Joy

# 533
Е,за стресиране-няма Simple Smile
Кога и колко често ,смяташ да ги правиш ?

# 534
  • гр.Бургас
веднъж на 10 тина дни смятам да правя едно хранене поне с шоколад .... и -или домашно направено маскарпоне, сметана и какао. То по- скоро става десертен ден newsm78

Какъв шоколад ? Това даже не съм разсъждавала досега...

# 535
веднъж на 10 тина дни смятам да правя едно хранене поне с шоколад .... и -или домашно направено маскарпоне, сметана и какао. То по- скоро става десертен ден newsm78

Какъв шоколад ? Това даже не съм разсъждавала досега...

Приготвяй си режимен,в рецептите има прекрасни идеи

# 536
не,с въглехидратно хранене никой не е шокиран
"холестеролното" хранене шокира ooooh!
има режимни шоколадови и други "десерти" за диверсия Wink

# 537
  • гр.Бургас
къде мога да намеря рецепти за режимни шоколади....дайте линк
мерси Wink

# 538
  • София
Ето темата с рецептите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675266.0

# 539
Не ям зеленчуци въобще, ще ги включа след време като добия по-приличен вид  Peace
Не ми липсват, не ми пречи еднообразното и просто хранене - често обяд и вечеря са ми еднакви, без засукани рецепти - обикновена пържола, или яйца с бекон.
Обаче как го заобичах маслото... съвсем неусетно изяждам сериозни количества, 100гр за нищо ги нямам  ooooh!
Калории не искам да броя - много са, а и няма смисъл, особено след онази статия която беше линкната тук  Peace

Май наистина ще е от млечните, сега за обяд 2 яйца с около 100гр крема-сирене (домашно) и веднага усетих подуване.
Жалко, но ще се наложи да ги спра за известно време, а толкова ги обичам  Cry

Общи условия

Активация на акаунт