Звездни компромати- 171

• 58 991
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
http://ezine.bg/n60-36091-%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8_% … D1%82%D0%B1%D0%B8 изобщо не съм знаела че Галена Великова очаква бебе  Rolling Eyes Много се радвам за нея   bouquet

* извинявам се ако е коментирано и остаряло, аз уж следя темите ама може и да съм пропуснала

Ама не са писали за Лора Крумова,че и тя чака бебче

# 226
  • София
  bouquet

# 227
  • София
Ако е вярно това, че Галена Великова очаква бебе, много се радвам за нея. Много ми е симпатична тази жена, нищо че ми е неприятен акцентът й.  Grinning

В събота Богдана Карадочева в предаването на Лора Крумова каза, че е научила за хубавите неща около нея, а Лора отговори "Да, разраствам се".  Laughing Та и за Лорчето изключително се радвам - винаги съм я харесвала.

# 228
# 229
Та и за Лорчето изключително се радвам - винаги съм я харесвала.

и аз много се радвам. Много ми е миловидна и добричка Simple Smile

# 230
Единствено нея харесвам от бившите на Джони Деп

# 231
 И Шерилин Фен е много красива  Peace

# 232
Май,за нея е в минало време-беше Wink

# 233
Сега грозна ли е?
http://www.contactmusic.com/pics/md/hollywood_show_111010/sheril … _fenn_3043721.jpg

Ясно е че само ССФ е еднакво красива на 20 и на 40. Wink

# 234
Ако е вярно това, че Галена Великова очаква бебе, много се радвам за нея. Много ми е симпатична тази жена, нищо че ми е неприятен акцентът й.  Grinning

В събота Богдана Карадочева в предаването на Лора Крумова каза, че е научила за хубавите неща около нея, а Лора отговори "Да, разраствам се".  Laughing Та и за Лорчето изключително се радвам - винаги съм я харесвала.

Аз четох някъде, че и Мия Сантова е бременна, не помня дали сме коментирали тук.

# 235

Аз четох някъде, че и Мия Сантова е бременна, не помня дали сме коментирали тук.
В Уикенд пише за МИа Сантова и за Лора Крумова. Мия пуши, а Лора ще има момче. Peace

# 236
На Миа Сантова и Лора Крумова това първи деца ли ще са? На каква възраст са, че на всякъде пише различно, а тук ми казаха, че и двете са набор 73, тоест на по 39 години. Rolling Eyes

# 237
Да, първи деца са им-за годините не зная,но посочените са много правдиви.

# 238
Не ми се струва да са на 39...Или ако са..младеят Wink

Ама са им първи дечица, да

# 239
  • Sofia
Лора е на 34,а Мия е по-голяма...
Лудото семейство по ТЛС много ме забавлява напоследък  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт