Звездни компромати- 171

• 58 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
само не ми казвайте, че това дете с наднормено тегло е печелило конкурси за красота, било то и детски  Shocked. И как въобще го допускат до тези конкурси, няма ли все пак някакви критерии?

# 211
Христос воскресе!

Дано Чочо почива в мир. Стана ми много мъчно, но в същото време от последното интервю, което гледах с него, останах със смътното усещане, че самият той няма повече сили да се бори с живота...

А къде беше последното му интервю? Може ли линк, ако е качено някъде.

Ами аз последно го бях зърнала при Марта, но не можах да го намеря... Иначе из мрежата това се тиражира като "последното му интервю"

# 212
Изключително тъжно е последното интервю на Чочо!  Sad
Ех,... newsm78

# 213
  • София
само не ми казвайте, че това дете с наднормено тегло е печелило конкурси за красота, било то и детски  Shocked. И как въобще го допускат до тези конкурси, няма ли все пак някакви критерии?
Аз съм гледала подобни конкурси, но слава богу, не съм забелязала огромен наплив. Явно конкурсите за за определена прослойка американци.  Wink Та на тези конкурси почти всяко дете печели някакъв приз. Разбира се, има и кралица плюс две подгласнички, но общо взето като се започне с "най-чаровна усмивка" и се стигне до "най-красива рокля" и хоп - всяко дете получава награда. Една от гнусотиите на тези конкурси, че слагат и изкуствени зъби на децата за красива усмивка.  ooooh!

Аз имах "удоволствието" да попадна на един епизод от Хани Бу Бу по Ти Ел Си. В него една от сестрите в семейството, единствената слаба и що-годе симпатична, на 17 години роди бебе. Естествено, за таткото на новороденото не стана изобщо въпрос, тъй като нямаше такъв наоколо. Но на кой му пука - те са си по своему щастливи. Откачена работа.

# 214
  • Балчик
Кажете с 2 думи с какво са известни тези дебелани, за първи път ги виждам.   Laughing
Момиченцето участва в конкурси за красота, от онези американски извращения, в които майки/бащи правят децата си да приличат на малки фолк-куклички с перуки, грим, тен, мигли, лещи и всякакви подобни подобрители. Иначе самото Хъни има няколко по-големи сестри и всички заедно (вкл. горкият им баща) ходят по конкурсите из Щатите. Аз съм гледала 2-3 еп., от които разбрах, че абс. цялото семейство са ненормални и адски невъзпитани по отношение на неща като уригане, пърдене и приказване на глупости. Също и че не им пука, че са тлъсти.
А защо бащата е горкият ? По - горе прочетох същото за него.

# 215
  • София
Бекъм и синове на мач в Париж  1  2  3

Дженифър Лопез  1  2  3  4  5

Черил  Коул

Кайли  Миноуг

Алесандра Амбросио  1  2  3  4  не я намирам за невероятна красавица в лице, но ми харесва много излъчването й

Раян  Гослинг

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Брук Шийлдс    2

Ума Търман

Шарън Осбърн със снаха си  тази снимка трябва да отиде в темата за свекървите  Mr. Green

Гуен Стефани  1  2

Хани  Бу Бу  майка й Джун  с таткото  явно ще си подновяват брачните клетви - не ми се задълбочаваше върху простотиите им

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 15:32 от tonkabonka

# 216
  • Под липата
http://www.liveinternet.ru/journalshowcomments.php?jpostid=24745 … =next&categ=0

Една руска статия за семейството на Ханито

# 217
Някъде мернах преди малко, че докато днес Дженифър Лопез е снимала клип са стреляли по нея.

# 218
# 219
На тази снимка, краката ѝ изглеждат странно.

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 16:06 от Katrine

# 220
На тази снимка, краката ѝ изглеждат странно.

Да не би да се получава от сянката на наметалото й?  Shocked

# 221
Аз определям Хънин татко като "горък", защото той (май!) е единственият работещ човек в семейството, защото е заобиколен от 5-6 женски годзили и защото изглежда мил и грижовен човечец. Но изборът си го е правил той, не го съжалявам, просто забелязах, че него никой за нищо не го пита в тази къща.

# 222
  • София
Аз определям Хънин татко като "горък", защото той (май!) е единственият работещ човек в семейството, защото е заобиколен от 5-6 женски годзили и защото изглежда мил и грижовен човечец. Но изборът си го е правил той, не го съжалявам, просто забелязах, че него никой за нищо не го пита в тази къща.
Точно така е. Той е безгласна буквичка, него никой за нищо не го брои.

Не само кракът на Джей Ло изглежда странно на въпросната снимка, но и част от дупето й изглежда по същия начин. Не знам как се е получило, тъй като жената все още не дава вид да има дефекти. Държи се здраво Дженката за нейните години и изглежда прекрасно. Но тя си ми е слабост.  Grinning

# 223
http://ezine.bg/n60-36091-%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8_% … D1%82%D0%B1%D0%B8 изобщо не съм знаела че Галена Великова очаква бебе  Rolling Eyes Много се радвам за нея   bouquet

* извинявам се ако е коментирано и остаряло, аз уж следя темите ама може и да съм пропуснала

# 224
Благодаря момичета, много са противни тази Хъни Бу нещо си и цялото й семейство.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт