Отговори
# 645
Дарина може би не си видяла правилно, защото при всяко адапте 1лъжичка мляко на прах се разтваря в 30мл вода.

С голямата не съм правила плавен преход. Когато стана на 6 месеца и половина и свърши мляко 1, на следващо хранене предложих мляко 2 (от 6м. до 12м.) и така продължихме до годинката.
Това е моят опит Peace

# 646
Много хубави синеоки  момченца сте показали Heart EyesА Кисела краставичка чак сега издаде,че нейната кукла е дългокоса Grinning
Мейбалин,на твоя хубавец боцки много му вървят Grinning

В жегите понамали малко яденето, но от вчера стана доста хладно по нашите баири и пак си хапва с пълна охота breastfeeding Misc Baby Bottle feeding

И моята е така,мисля че е нормално.
Кости,ако не си видяла в Масути има страхотни намаления на памперси Бейбилуно(много са хубави за лятото,тънички -50 %),на Памперс 1 пакет + един подарък ,и на Либеро. Кашите на Нутриция -35% и Ню Ню,плодовите пюрета на Нутриция -20 %.
Имаше и на Милупа(-35 %),но свърши на тях намалението.Аз се възползвах и взех от всички видове на Милупа,нека има CrazyМисля да започна с  Ризалеврото на Нестле,защото има пробиотик в нея,та да не се запече.
Да те питам,като предполагам минала през тези неща с голямата дъщеря,кашите Фарина Лакте от кой по-точно фураж се води Mr. Green?Предплагам са с глутен или е просо това? Crazy

# 647

Тия дни се каня да й кръцна бритона вече, че й влиза в очите и все се отказвам...някой да е "фризирал" вече бебето?  Joy

Това е нашият малък мъж - Крум. На 5 юли ставаме на 6 месеца. Simple Smile Аз го подстригах още като почнаха жегите - май месец и след като го кръстихме. Simple Smile

преди

и след

# 648
  • Варна
    Хипитата се много сладки всичките, аз на ваше място щях да си оставя кичурче от тези хубави косички. На Данчо му се смени косичката без да порасне и не можах, но на мен ми пазят първата коса и много ми е мила.

Майчета да ви се похваля, на Данчо му се показа първото зъбче,  Heart Eyes оооооооооо за това детето е било нервно.

Поръчах на баща му да му вземе сирене, че трябва да консумирам повече, като погледнах купил 1 бучка „Булка” и 1 „Кокона” сега го чакам да ми се яви от някъде и хубаво ще го подредя аз. #Crazy

пп Охо, сега видях Крум, да ти кажа Pina Colada след победата над Никифор великия Хан  Крум сигурно си е направил същата прическа  Hug

Лек ден на всички!

# 649
Аз съм запазила кичурчетата, които отрязаха в църквата, когато го кръщавахме. Simple Smile А за тези зъби... все имам чувството, че нас ни мъчат но нищо за сега... Simple Smile

# 650
Адел,вие поведохте хорото със зъбите  newsm47 HugДа му излизат леко и казват,че се пукали пуканки след първото зъбче Mr. Green

Поръчах на баща му да му вземе сирене, че трябва да консумирам повече, като погледнах купил 1 бучка „Булка” и 1 „Кокона” сега го чакам да ми се яви от някъде и хубаво ще го подредя аз. :crazyeyes

Joy Joy Joy Какво му е на това сирене,та така му се точиш на мъжо?

Пина Колада,как я избарахте тази прическа  Mr. Green?Не плака ли на машинката?

# 651
  • Варна
Evana, не са опаковани и няма как да видя етикета /щампата в/у бучките го издаде/, Twisted Evil но помня от рекламата, че са „имитиращ продукт” – значи нещо като сирене. Нямам нищо против, ама сега не е  момента да се храним с такива храни. За малкия човек най - доброто.  Hug

Pina Colada сигурно при всеки е различно, Данчо стана нетърпелив, преди като го вземех в скута си гледах по един филм, сега през 5 мин. мрънкане, дърпане. Много си дъвче ръчичките и понеже е хитроумно чедото предпочита моя пръст, защото явно го наболяваше неговия пък и последно вече леко драскаше зъбчето. Но не се е плюнчил много.
За пуканките не знаех, подадох игла но не знам и тази традиция с какво значение е. Simple Smile

# 652
Аха... сетих се... рекламата на Булка е с мадамата със циците JoyЕми той човека е гледал рекламата и помислил,че това сирене става за кърмачки.Все пак на цици се набляга в нея JoyМъжка му работа  JoyИначе  е загатнато в рекламата че е изкуствено сирене,защото и ''балкона'' на мацката е изкуствен. Joy
Ох,оправи ми настроението за деня Laughing
Пуканки се пукат,за да се пукали зъбчетата като пуканките.Т.е. лесно Grinning Абе бабини дивитини Mr. Green

# 653
  • Варна
Точно тази реклама  Joy
Я рекламата е била водеща в избора му, я продавачката. Той милия, ако продавачката е хубава к'во ли не ще си купи, да ти кажа  hahaha
Това не ми събира ума защо ще вземе 2 почти еднакви сирена, абе ще го оправя аз него.
   Не прекалявам с млечните продукти, но не съм от кърмачките дето се лишават иначе знам, че организма ми ще взима от моите кости и зъби, а те ще ми трябват още.

# 654
Evana, прическата я избрах такава, за да е като баща си Simple Smile А за машинката, даже го успокоява звука ако нещо не е на кеф, когато го подстригваме. Simple Smile

# 655
  • София
Днес моето най-голямо щастие навършва  6месеца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честити месечинки на мами petiu6a ,*Далинда* ,PyMkaTa и vanya_sk newsm67 Tada
Момичета,много сладки снимки на порасналите бебоци пускате  Hug , Pina Colada те т'ва е прическата   bouquet  Mr. Green Да пусна и аз една снимка по случай месечинката ни  https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002283_1 … 0_919959391_n.jpg Хубав ден от нас  Hug

# 656
Честита ви месечинка.

# 657
Pina Colada, страхотна прическа! Много ме изкефи, браво, много идейно. Ще се кефи и той като порасне и си види снимките  Joy А и много хубаво име сте му избрали - Крум.   Heart Eyes  Аз определено си имам слабост към старобългарските царски имена.
Глори, честита ви месечинка! И твоя бебо вече съвсем като голям човек си гледа. Май си го изненадала нещо с тая снимка?  Grinning
Адел, как се смях с това сирене. Ама мъже, отвеяни са мноооого. Моя пък един път ходи до магазина за кисело мляко и ми носи познай коя марка - Optima linia. Едно много гадно, 0.1 % ли беше, 1% не знам, ама много зле. А ние по принцип ядем доста по-маслено и гледаме да няма сухи млека вътре и т.н. Питам го "Абе какво е това мляко?" той поглежда и вика "Ааа, ма аз мислех, че е Опицвет, те бяха едно до друго..."  Joy

# 658
Аха... сетих се... рекламата на Булка е с мадамата със циците JoyЕми той човека е гледал рекламата и помислил,че това сирене става за кърмачки.Все пак на цици се набляга в нея Joy

хахахаха ще ме пукнете! Мъжа ти е за медал  или за ....  newsm66
Адел , честито зъбче!
Глори , честита месечинка!
Пина Колада, Крум е страхотен , ама с тая прическа върви и бира!  beer

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 14:52 от AtenaotnA

# 659
Леле не спирам да се удивявам колко готини бебета имаме в темата. Толкова съм впечатлена от големите перчеми! Ние сме с рехава косичка.

Глори, честита месечинка, ако не бях виждала снимки на човека как расте щях да съм сигурна, че е на годинка и го подмладяваш с 6 месеца. Пу пу! Simple Smile

Адел, честито първо зъбче!!! Колко вълнуващо!

Момичета, има ли неща, които вашите бебета обичат да правят и мислите, че са специфични само за тях? Борисчо обича например да чеше всичко - дивана, дрехите си, масата, абе всичко. Ноктенцата са му винаги изпочупени от драскане. Споделете.

Общи условия

Активация на акаунт