ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 45 054
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
_____Freya______благодаря ти и аз Hug

# 751
Здравей Фрея,отдавна не съм писала.
Тази нощ сънувах няколко змии в краката ми.Опитвах се да убия една-две от тях.На едната мисля че се опитах да откъсна главата.

# 752
Daisy Rose, стрес, страхове, напрежение, съзнанието ти се чувства застрашено от заобикалящата те среда и обстоятелства и илюстрира напрегнати, заплашващи те сюжети. Както каза в лош период си затова са и такива сънищата  Peace
At Night, в този случай, според мен, змиите символизират някаква спънка,трудност,с която ще (или в момента се) опитваш да се справиш.

# 753
Благодаря, Фрея  Hug

# 754
Здравей, Фрея, сънувах доста странен сън. Ще съм ти благодарна, ако можеш да ми кажеш нещо за него.
Предистория: Майка ми имаше най - добра приятелка, която почина от рак на 32г./на колкото съм аз в момента/. Казваше се Галя. Те бяха неразделни, тя има две дъщери и ни отглеждаха заедно, тъй като и на двете съпрузите им бяха моряци и ги намаше постоянно. Тя почина преди 25г. Бяше много модерна жена, обличаше се хубаво, беше модел в списания.
Съня: Сънувам, че по някаква причина отивам да живея в техния апартамент, в който живееха тогава. Искам да правя ремонт и започвам да обикалям стаите, за да видя какво трябва да се направи. Влизам в тяхната спалня и виждам, че всичко стои непокътнато. Дори дрехите на леля Галя са на стола, както ги е съблякла. Виждам, че има много рокли, ризи, дрехи, чанти, шалове от хубави по-хубави. Много модерни в момента. Чудя се /в съня си/, как са я приемали хората тогава с такива дрехи. Толкова ми харесват, че решавам да ги запазя и да ги нося. Отворих и един гардероб и там видях запазени всички играчки на дъщерите ѝ, кънки и други, които в момента се продават в магазините. Решавам да извикам по-голямата ѝ дъщеря и да ѝ покажа всички тези неща и да я питам дали мога да задържа дрехите или ще ги вземе. След като показах всичко и си говорихме, легнахме на леглото да починем. Погледнах към прозореца и там видях една ръка, която ни маха. Маха ни извесно време, след което се показа леля Галя, погледна ни /без да се усмихне/ и изчезна.
Това е моят сън. Помня всичко с подробности, рядко ми се случва.
Ще ти бъда благодарна, ако съня ми има някакво тълкуване да ми го кажеш. Лек ден!

# 755
Здравейте, сънувах, че съм бременна с близнаци, момчета. Сънувах го преди две седмици този си сън, но мира не ми дава. Ще съм благодарна, ако се намери добра и знаеща душа да го разтълкува.  Simple Smile

# 756
Freya, привет!

Нощес сънувах, че с брат ми отиваме на пицария. По пътя ни се налагаше да прескачаме разни дупки/шахти, на моменти аз дори пълзях.
В заведението си поръчах кестени + наливна бира, а брат ми- пържени картофи. През цялото време бършех сълзи.

# 757
Сънувах, че съм направила аборт, а съм забременяла много лесно.
В реалността нямам нито аборт, нито бременност.

# 758
Здравей Фрея!
Благодаря ти за всички тълкувания до сега, сигурна съм че и сега ще го направиш перфектно!

Сънувах че съм с майка ми, баща ми и баба ми в една кола, сестра ми кара, по надолнище, колата развива скорост, най-отдолу на баира има метална порта, минаваме с колата през портата с всичка сила, аз си затварям очите... колата спира... и виждам че всички са добре, само баба е излетяла през предното стъкло, но нищо и няма.
Малко след това, се разхождаме на нещо като пазар, тъмно е, но много приятно. Срещаме един приятел с детето си. (Тук предполагам се включва моето подсъзнание, защото дъщеря ми я приеха в детската гадина до блока в групата на това детенце и моята дилема тези дни е, дали да я преместя там или да си ходи в далечната градина).

Благодаря!

Hug

Фрея, ще съм благодарна ако ми кажеш две думи за моят сън.
Имам голяма дилема за местенето на дъщеря ми в новата градина, та вярвам че този сън може да е някакъв знак.
Благодаря!

# 759
 Здравейте, бгмами Embarassed Надявам се някоя от вас да ми помогне в разтълкуването на два съня, които не ми дават спокойствие. Не мога да се съвзема от няколко дена и непрекъснато плача  Tired Face

Преди няколко вечери сънувах огромна змия или по - точно анаконда... Преследваше ме, но аз успях да се скрия във входа на моя блок, а след това заключих.  Sad
По принцип не бих обърнала прекалено голямо внимание на този сън, но моя приятел ми сподели, че преди време ме е сънувал, че съм призрак и се опитвам да му пиша разни неща на стените... Sad Sad
 Веднага потърсих някакво тълкувание в съновниците, а това което прочетох ме стресира ужасно много. С една дума, ако сънуваш жив човек, че е призрак, то това значи, че може да го сполети болест и дори смърт...
Място не си намирам от притеснение Sad Sad

# 760
Сънувах, че изпращам на гарата една позната (на живо като я видя странно, но ми носи нещастия, поради което я избягвам), качи се на влака и замина. Какво означава това?

# 761
И аз сънувах 2 неща: Rolling Eyes Laughing
1. Бях в училище , трябваше да влизам в час, на 1 етаж бяхме в последната класна стая,
не знам защо се разхождах по коридора само аз , в стаята имаше малко ученици.
Друго - ами спомням си че посрещнах класният ни и заедно с него отидохме до стаята, аз и мисля че още едно момиче.

2. Абитурентски бал - мисля че бяхме в нещо като ресторант, имаше маси с покривки.
Мисля че в един момент всички седяхме около една маса, а аз бях точно срещу класният ни,
после виждам всичко момичета облечени в едни странни костюми с маски на очите , светещ цвят като синьо. Имаше завеси за преобличане , даже седях на една тераса , беше тъмно.

# 762
vanini81, хм интересен сън... Първото,с което го свързвам като значение е може би нещо от миналото, което можеш да използваш за в бъдеще (настояще). Нещо, което е спряло/било е в застой дълго, сега е време да потръгне/да се промени/да се развие. И както в повечето случаи може да е всичко, надявам се сама да откриеш какво е за теб.
Касита, обикновено такъв сън се свързва с двойна радост, неочаквано благополучие, нещо хубаво, което се оказва по-голямо от очакваното. Бременността обикновено се свързва с промяна, нещо ново, което набира скорост, развива се. Но едновременно с това носи и по-голяма отговорност и грижи.
kalpazankata, аз го тълкувам като желание (дори молба) за повече късмет, тъга и меланхолия произтичащи може би от липсата му.
Естел Бързоход, може да означава,че се отказваш лесно от отговорност в момента или по принцип.
alina_si, съжалявам, някак съм те пропуснала,а си спомням,че четох съня ти. Може да се тълкува, като леко премеждие/сътресение, което обаче завършва (е завършило) благополучно и без последици. За последното сигурно си права, като аз ще добавя,че тъмнината символизира неизвестност, приятното чувство най-вероятно подсказва за правилна насока.
Болейн, хем ми е смешно, хем пък знам какво е да се плашиш от крайностите в съновниците... Няма страшно призрака в случая изобщо не мисля,че има връзка с буквалното си значение. Според мен сънят на приятеля ти говори,че се опасява,че оставаш нечута/неразбрана/невидима така да се каже. А тази анаконда представлява някакъв твой страх или комплекс, който не знаеш как да премахнеш веднъж завинаги.
Смарагд, щом я възприемаш така, може би сънят подсказва,че временно неприятностите и проблемите ще те избягват или съня просто изразява твоят стремеж към това.
Dados, това училище май не те оставя намира  Grinning Звучи ми като да не успяваш да научиш нещо, по-скоро да се поучиш, да се развиеш, да намериш добро решение за нещо.

# 763
Вярно е, Фрея.  Blush Благодаря ти!  bouquet

# 764
  Фрея, искрено ти благодаря Hug Hug Аз по принцип отдавам голямо значение на сънищата и тълкуванията в съновниците на тези двата ми разклатиха психиката  Cry Сега като се замисля има доста голяма истина в думите ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт