ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 45 024
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
# 736
______Freya_______ ,
Много благодаря за винаги навременния отговор!   bouquet Hug Flowers Bouquet
Снощи пак сънувах, че искам да затворя вратата, отвън беше много неуютно, шумно, много чужди хора ......пак беше напрегнато. Този път бях гола/съвсем слабо облечена от кръста нагоре и това още повече ме напрягаше.

Сънувах и как съм сред някакви хора, които решиха, че ще ме мажат с някакви неща- мажеха ме /по тялото/ примерно с мед и разни други такива лепкави и цапащи храни или подобни....не ми беше особено приятно, още повече, че бях съвсем чиста/къпана.
сънувах и че летя, този път обаче, се появяваше  и таван, до който стигах и под който летях...
Има ли връзка между символите и какво биха могли да показват?

# 737
 Hug    bouquet Embarassed
take a smile, мисля,че тези сънища още повече затвърждават това, което написах последния път. Забравих да напиша,че когато даден символ се появява по-често означава,че той е важен,специален,значим и основен, останалото са подробности, например чувстваш се тъжен и независимо какво се случва настроението ти не се променя. Този ти сън със затварянето е много ясен и точен, напълно се припокрива с описанието ми от предишния пост. Голотата издава уязвимост,крехкост,ранимост и т.н. Другите два съня също мисля,че са свързани с този. Това цапане от други хора според мен означава,че се чувстваш омърсена или по-скоро си повлияна негативно от човек/група от хора или по принцип от комуникацията с хората в този момент от живота ти. Отново се появява желанието за уединение, за скриване, отдалечаване. Летенето насън е много хубав знак, означава буквално,че си окрилен, възвишен, радостен и т.н. , но в твоя случай има таван - лимит, бариера, граница, която пречи, спира и ограничава твоята свобода. Този таван може да символизира отново човек/група от хора или дадени обстоятелства, които те карат да желаеш спасение, уединение и освобождаване.  Peace

# 738
______Freya_______ ,

Да, така е точно както си го написала.
Изясних и си допотвърдих ситуациите около мен. Сърдечно благодаря!
 newsm10 smile3525

# 739
take a smile, няма защо  Hug радвам се,че успях да помогна   bouquet Blush

# 740
Фреичка, снощи сънувах,че печеля от лото - от картончета с изтриване .В да поредни дни - единият ден 50 лв. ,  а на другия - 75 лв. Харесах си палто - червено , кожено с качулка , чиито подгъв беше на розички ( така модерни напоследък Simple Smile Wink ) .Палтото беше в магазина , от който си купих картончето с печалбата .Питах каква му е цената - беше 80 лв. Казах си - "Тъкмо .Аз нали изкарах 120 лв. ) " .

# 741
Аз сънувах че аз и още може би 3 момичета  не помня влизаме в една стара сграда,къща в София.
Спомням си беше тъмно вътре, отвън е ден , на входа и е пълна с боклуци - съвсем естествено за такова място ,едвам се вижда бетона от долу но на входа има макар и поостаряла врата с дограма. Качваме се по тъмни стълби пак с неща по тях, но пък аз помня как излизах от това място а те си бяха вътре. След известно време минаваме от там по улицата  Rolling Eyes Confused
Страшно странен сън.

# 742
  • Кьолн
Здравейте момичета!

Сънувах че отивам някъде,не помня къде,но имаше един мъж с някакъв апарат ми прегледа сърцето и каза че ще умра от сърце. Че не съм била добре със сърцето! Много ме е страх...

# 743

______Freya_______
, може ли и от мен едно въпросче за сън, който ми остави силна емоция.
Като предистория искам да вметна, че напоследък имам лош период. Вчера си мислех, че откакто си смених броеницата ( нося от тези ластичните, за ръка, просто ми е навик) всичко ми тръгна наопаки. Разбира се, това едва ли е вярно, но просто тази мисъл мина през главата ми.
И тази нощ сънувах как влизам в църква с идеята да си купя нова броеница и влизайки, ме посрещна възрастната жена, която продава свещите. И странното е, че и казах, че се чувствам много зле и влязох вътре. Това беше целият сън.
Може ли влизането в църквата да е знак, че нещата за мен ще се подобрят?
Никой досега не ми е помагал в тълкуване на сън и ще съм много благодарна, ако дадеш мнението си. Hug

# 744
Qn-Bibiqn, сънят може би показва, че си реалистка и предпочиташ практичността  Peace
Dados, символиката на тази къща ми звучи като да представлява някакъв капан,нещо което не е такова каквото изглежда, един вид като съвет да не се подлъжеш по измамна външност.
mozila, спокойно рядко сънищата са толкова буквални  Peace По-скоро сърцето ти символизира нещо друго,което изпитваш може би, тъга,страх,опасения тревоги, свързани с нещо, което те притеснява и те паникьосва.
Beatrice, в случая, имайки предвид и броеницата, мисля че е много добър знак за благополучие, изцяло положителен  Peace

# 745
  • Кьолн
Много ти благодаря Фрея! Не веднъж си ми помагала! Hug  bouquet

# 746
Много ти благодаря Фрея! Не веднъж си ми помагала! Hug  bouquet
Hug

# 747
Здравей Фрея!
Благодаря ти за всички тълкувания до сега, сигурна съм че и сега ще го направиш перфектно!

Сънувах че съм с майка ми, баща ми и баба ми в една кола, сестра ми кара, по надолнище, колата развива скорост, най-отдолу на баира има метална порта, минаваме с колата през портата с всичка сила, аз си затварям очите... колата спира... и виждам че всички са добре, само баба е излетяла през предното стъкло, но нищо и няма.
Малко след това, се разхождаме на нещо като пазар, тъмно е, но много приятно. Срещаме един приятел с детето си. (Тук предполагам се включва моето подсъзнание, защото дъщеря ми я приеха в детската гадина до блока в групата на това детенце и моята дилема тези дни е, дали да я преместя там или да си ходи в далечната градина).

Благодаря!

Hug

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 10:41 от alina_si

# 748
Qn-Bibiqn, сънят може би показва, че си реалистка и предпочиташ практичността  :peace
Благодаря много .

# 749
Фреичка, какво означаваше, когато някой те гони и иска да те убие (непознати хора - ту мъже, ту жени), че напоследък често ми се случва. Не съм и в много добър период, но все пак, някакво тълкуване?

Общи условия

Активация на акаунт