ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 45 088
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Marry Djane, самота и отчуждение са най-честите причини за сънуването на смърт. В твоя случай обаче може да се свърже и с издевателство над душата ти, болезнен период от живота ти, непоносими обстоятелства и т.н.
Смарагд, сънят може да показва,че наяве се чувстваш притисната от времето и/или от някого, въобще някакъв контрол над теб.
Dados, мога ли да попитам какви са ви отношенията или по-скоро какво е твоето мнение за твоята АГ? С какви асоциации свързваш нея, кабинета, обстановката и твоите посещения наяве?
take a smile, обикновено числата са пояснение или предупреждение за нещо. Поради множеството и различни символики, които могат да имат, е много трудно да се каже точно какво означават, за всеки е строго индивидуално. Независимо,че не използваш числа и цифри буквално (като счетоводител например) те могат да имат символично значение, тъй като всеки човек в живота си пресмята (рискове,решения и прочие), оценява (случки,хора,обстоятелства и т.н.), брои (грешки,успехи,време и т.н.). А относно другия сън, според мен означава най-общо,че имаш да научиш нещо.

# 721
Здравейте Simple Smile Снощи се сънувах сама себе си.Сънувах че се виждам на леглото и се учудвам и така се събудих.Четох в съновника че ако се сънуваш себе си е първи признак на болест,или че си на кръстопът.Някой имал ли е подобен случай?

# 722
Здравейте. Моля за помощ в тълкуването на нещо, което не е съвсем ясно какво е. Мой приятел от известно време сутрин се събужда уморен, с рани по ръцете и тялото, болят го краката, коленете, ставите. Не помни какво е сънувал, не помни дали се е будил, нищо не помни, но е твърдо убеден че цяла нощ е яздил кон в бой. Не знам как да обясня това. Какво мислите? Звучи ми направо като от филм. А той казва: "Все едно съм другаде нощем". И на мне ми се случваше да съм другаде нощем преди години, но всичко си спомнях и нямах реални измерения (в смисъл - рани, болки и т.н.)

# 723
Благодаря ти Фрея , много точно го разтълкува
tarzanka според мен , това е на психична основа и приятелят ти трябва да си почине някъде сред природата за известно време , така аз преодолях сумнанбуството си преди години

# 724
  • София !
______Freya_______ - Искам да ти пиша на ЛС , но ти е пълна кутията ,ако може да изтриеш нещо , че да мога да ти пратя съобщението  Hug .

# 725
със сигурност не сомнамбулства и вероятно няма външни прояви, защото жена му не е забелязала да става или нещо да прави нощем. а тя не спи дълбоко.

# 726
pupinka9111, може да означава,че трябва да се вгледаш в себе си, да се чуеш/разбереш, да прецениш действията си. Също така сънят може да е съвет да се поставяш ти на мястото на другите, за да ги разбереш по-добре.
tarzanka, единствения вариант да се разбере какво всъщност се случва е жена му да будува една нощ и да го наблюдава. Аз също помислих,че може би прави разни неща насън и не помни и щях да пиша,че някой ако може трябва да го наглежда поне за една нощ. Предполагам,че щом е яздил кон си е стискал много силно дланите в юмруци и така ги е наранил,както и останалите болки да са от голямото напрежение и стягане на мускулите по време на съня. Каквато и да е причината за нараняването обаче, причината за сънищата е ясна - голям стрес, напрежение, безпокойство, несигурност, страх, хаос и др. И както Marry Djane е предложила добър вариант за справяне със ситуацията (периода), спокойствие, отпускане, почивка са основните предпоставки за добрият сън.  Peace
bunny : ), готово  Hug

# 727
Здравейте
Аз сънувах че търся капак на тенджера. Беше странно постоянно търсих този капак,питах всеки който виждах  

# 728
Здравейте
Аз сънувах че търся капак на тенджера. Беше странно постоянно търсих този капак,питах всеки който виждах  
Сънят може да символизира,че искаш да спреш или да скриеш нещо.

# 729
Благодаря ви!

# 730
  • Sofia
Здравейте, тази нощ първо сънувах, че съм на непознато екзотично място и готвех различни ястия за някакви гости. И трябваше да ги нося до тях по някакъв прашен път. Но един леопард започна да ме гони, подхвърлих му храната и избягах. След това се озовах на някакво място с море и се ядосвах, че сме изгубили време в глупости, вместо да разглеждаме забележителности  Laughing Laughing Не знам дали изобщо значи нещо този сън  newsm78 Ще разчитам на тълкуванието на Фрея  Peace Simple Smile

# 731
______Freya_______ ,
как би тълкувала появата на един и същи символ в различни сюжети. Вече няколко пъти (повече от 3 пъти ) сънувах как затварям/заключвам вратата на жилището си. Много го искам и ми е почти спасително или жизнено важно.  Сюжетът винаги е напрегнат, тъй като затварянето е съпроводено или със заплаха или трудност, или препятствие.

# 732
Фрея сънувах изгубеното си бяло коте че се е върнало само вкъщи но беше гладно и слабо , интересното е че не съм си мислила за него скоро то изчезна преди месеци  newsm78

# 733
max17, ами най-логично би следвало да означава,че наяве се разсейваш от чужди проблеми и нужди, вместо да оползотвориш времето за себе си,за нещо което намираш за полезно и важно. Чувството,че си губиш времето в съня може да е показателно за периода,в който се намираш в реалността.  Peace
take a smile, заключването на врати най-общо символизира някакъв край/възпиране/застопоряване/желание за бягство,за уединение/желание за спасение, защита. Всъщност както си го усетила - за твоя закрила, инстинкт за съхранение. Може да се чувстваш заплашена, застрашена в дадена ситуация, страх от евентуално ощетяване, евентуална емоционална (или физическа вреда). Трудността/препятствието/заплахата идват от страховете, уязвимостта, която изпитваш, слабостта и т.н. Peace
Marry Djane, може сънят да е породен от чувство за вина спрямо реалната случка за котето или нещо друго "изоставено" от теб, обвиняване на теб самата без да имаш реална вина за нещо, което се е случило.  Peace

# 734
  • Sofia
Мерси, Фрея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт