СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Не съм Русалка, но ще отговоря:http://www.prosveta.bg/?go=books&p=detail&bookId=2829
тест №22 зад.22

# 181
  • София
Не съм Русалка, но ще отговоря:http://www.prosveta.bg/?go=books&p=detail&bookId=2829
тест №22 зад.22

Точно там + в още два теста, нямащи нищо общо с Просвета. Peace

# 182
Това помагало е чудесно. Днес сина ми мина и 30 тест. Реши от 21 до 30 обобщаващите. Чудя се само сега какво да решава да мине предните тестове или да се хване с допълнителните задачи 1 и 2 модул.

# 183
  • София
Това помагало е чудесно. Днес сина ми мина и 30 тест. Реши от 21 до 30 обобщаващите. Чудя се само сега какво да решава да мине предните тестове или да се хване с допълнителните задачи 1 и 2 модул.
Аз бих заложила на задачите отзад. Наредени са по типове, така че ще се обхване всичко с решаването. Peace Първо тези близо 120 задачи от 1 модул, които ще затвърдят целия материал и после за десерт - втори модул. И след маратона от  още толкова задачи (даже повече) от 2 модул, детето ще е  ready за изпита отвсякъде. Сега ще скочат част от вас, че това е тормоз страшен. Но едва ли е такъв. Познавам дете, на което предложих този сборник, решило е  за 5-6  дни  3 обобщителни теста, всичките общи здачи от 1 модул и малко от втори. Пък не видях нещо да му е станало.

Помагалото е страхотно, но и в него има грешчици. Поне аз попаднах на 1 или 2  , докато си решавах за кеф.

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 21:54 от пенсионирана русалка

# 184
  • my own world....
Русалке, що не каза по-рано - да ти пратя за празниците и моята, барабар с помагалото  Laughing Ако успееш да я накараш 2 теста да реши ще е върха. Засега сме решили 1ви модул от 1ви обощаващ тест. И да не мислите, че нямаме нужда да решаваме повече ... няма желание. Аз вдигам ръце и бял флаг по отношение на математиката.  Sick

# 185
  • София
Имам някакви бегли спомени, че някой (мисля, че беше русалката), миналата година даде ценни указания при решаване на задачи с кръгова диаграма. Ако не греша, може ли да помоля отново да ги постне? Търсих из старите теми, но не намерих. Дано да не съм го сънувала  Embarassed

# 186
  • София
Русалке, що не каза по-рано - да ти пратя за празниците и моята, барабар с помагалото  Laughing Ако успееш да я накараш 2 теста да реши ще е върха. Засега сме решили 1ви модул от 1ви обощаващ тест. И да не мислите, че нямаме нужда да решаваме повече ... няма желание. Аз вдигам ръце и бял флаг по отношение на математиката.  Sick

Аааа, аз си решавах сама, за удоволствие,  само дадох помагалото на детето да си преснима нужното. Peace

Sisy, не си спомням подобно нещо. Какви насоки може човек да даде , като се има предвид, че задачите на ПИСА не са от един тип?Те де факто са си съвсем нормални задачи, за решаването на които се иска познаването на учебния материал, просто са поднесени малко по-различно с тези диаграми, картинки и графики. А това плаши малко или много децата, мислят си, че става дума за кой знае колко сложна задача.. Laughing Но като попаднат на няколко еднотипни и нещата им се избистрят.

ПП На "балкона" видях една форумка, чието присътвие ме радва. Тя ще се разпознае сама в описанието. Миналата година даваше адекватни коментари от позицията  хем  на действащ учител (май по БЕЛ), хем  на  зам. директор на училище, ако не се лъжа. Дано и тази година е на линия. Simple Smile И догодина, де.. Да намажем и ние, шестокласничките.

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 22:35 от пенсионирана русалка

# 187
Аз бих заложила на задачите отзад. Наредени са по типове, така че ще се обхване всичко с решаването. Peace Първо тези близо 120 задачи от 1 модул, които ще затвърдят целия материал и после за десерт - втори модул. И след маратона от  още толкова задачи (даже повече) от 2 модул, детето ще е  ready за изпита отвсякъде. Сега ще скочат част от вас, че това е тормоз страшен. Но едва ли е такъв. Познавам дете, на което предложих този сборник, решило е  за 5-6  дни  3 обобщителни теста, всичките общи здачи от 1 модул и малко от втори. Пък не видях нещо да му е станало.

Помагалото е страхотно, но и в него има грешчици. Поне аз попаднах на 1 или 2  , докато си решавах за кеф.
newsm78от утре почваме тогава 120 задачи 1 модул има време надявам се да мине всичко. Синът ми е мотивиран и здраво се труди  баща му помага а като се затруднят с нещо хоп на учителя. При него само с въпроси ходи.
Благо дяра за съвета. Щом другите могат и ние ще можем нали.

# 188
  • София

newsm78от утре почваме тогава 120 задачи 1 модул има време надявам се да мине всичко. Синът ми е мотивиран и здраво се труди  баща му помага а като се затруднят с нещо хоп на учителя. При него само с въпроси ходи.
Благо дяра за съвета. Щом другите могат и ние ще можем нали.
Именно защото съм убедена, че можете, го споделих. Peace

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 07:29 от пенсионирана русалка

# 189
Да го купя ли или да не го купя, това е въпросът? Mr. Green

Решава тестовете на Веди, в сборника на Просвета на Пиза гледам че има два теста по формата, имаме Архимед текуща подготовка и естествено още куп помагала, а време никак не остана.  newsm78

Май ще се предам и ще бягам до пазара на Славейков... Embarassed

Христос воскресе!

Светъл празник, момичета! Hug

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 09:09 от paleto

# 190
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!

Мир в душите, щастие в очите!

# 191
  • София
Честито Възкресение Христово! Мир и любов в сърцата ни!
Мад, изпуснала съм рождения ти ден Embarassed. Честит празник на патерици   bouquet! Пожелавам ти всичко най-хубаво!
Не съм влизала в темата и сега не мога да я изчета. Ние сме си вкъщи. Готвихме се за Великден и решавахме тестове , или по-скоро в обратния ред Simple Smile

# 192
  • Вече на светло в София
Благодаря на всички за милите думи!
Христос Воскресе!
Хубави мигове и светъл празник!

# 193
Честито Възкресение Христово! Сила, любов и красота в душите ни!

# 194
  • София-България, Израел - където си поискам
Честит Великден! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт