Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Принцеска, имунологичните изследвания са много широко понятие Rolling Eyes..не са едно или две..най-общо пускат антифосфолипидни антитела и НК клетки ..погледни дали тях си пускала
Б лимфоцити, Т клетки,...но са и много други.. Peace

# 541
Принцеска, имунологичните изследвания са много широко понятие Rolling Eyes..не са едно или две..най-общо пускат антифосфолипидни антитела и НК клетки ..погледни дали тях си пускала
Благодаря, Зу!  Hug За тия питах.... ще разровя бумагите да видя какво, що. Помня, че пусках ТАТ, МАТ...ама АФА и НК  newsm78 не знам.... Ако не са пускани, сега мога ли да пусна?

# 542
ТАТ и МАТ са антитела на щитовидната жлеза  Mr. Green

# 543
Здравейте, момичета!  Hug
Тъкмо ви изчетох, след една разходка и викам да се включа и аз малко  Wink

Принцеска, да е жива и здрава майка ти.  smile3525 smile3525

Аз не се стърпях и преди час си направих един Шуърчек -  EFN  Cry Sad Sad
Малко сдухано ми стана, ама ще опитам да не го мисля много.
Гушкам ви  Hug Hug Hug

# 544
ТАТ и МАТ са антитела на щитовидната жлеза  Mr. Green
И нямат връзка с имунологията?  newsm78
Мина малко време и забравих кое какво беше  Embarassed Простете...

# 545
  • София
ТАТ и МАТ са антитела на щитовидната жлеза  Mr. Green
И нямат връзка с имунологията?  newsm78

Нямат...но виж, свестните имунолози може да ти кажат да изследваш ТАТ и МАТ-ако не си скоро и имаш проблеми с щитовидната Wink но не са в техния пакет.

# 546
Нямат...но виж, свестните имунолози може да ти кажат да изследваш ТАТ и МАТ-ако не си скоро и имаш проблеми с щитовидната Wink но не са в техния пакет.
ТенкЮ!  Hug Значи ще пусна само АФА и НК, ако открия че ги нямам.

# 547
Рокси, липсваш  Hug Не се притеснявай от еднократни врътки на цикльо, може да се дължи на всичко, само него ти остава да мислиш!
Принцес, нямат връзка ТАТ и МАТ с имунологията. И понеже отворихме тема - генетичните се правят веднъж в живота, т.е. можете да си ги пуснете когато искате, нямат "давност", за разлика от имунологичните, които са "със срок на годност" от 3-4, до макс. 6 месеца - след това вече не са актуални. Ти защо си тръгнала да ги пускаш тях?
Деситко, едно такова мило и хубаво ми става като те прочета  Heart Eyes Hug
Допълвам се с нещо, което одеве щях да пиша, но чаках да се събере мат'риал за коментиране  Mr. Green Обикновено за генетичните могат да ви вземат кръв във всяка клиника, която после изпращат за анализ в Геника. За имунологията - повечето клиники си имат имунолози, с които можете да се консултирате. Зуза ми беше похвалила имуноложката в Надежда, както и други хора, аз ще си запиша час за нея по-нататък.

# 548
  • София
Най-добре Имунолог да ти каже какво да изследваш...не са само НК клетките и АФА Peace

# 549
Рейни, мерси за отговора, мило Hug Сега не ми се мисли изобщо да ходя по лекари и да пускам хормони.... ooooh!
Моме, Hug ами сега като съм си вкъщи и ми прави впечатление всичко. Нищо чудно да е и от хапчетата, които пия, но такъв цикъл не съм имала досега. Между другото имах и едно слабо еднократно зацапване седмица преди да ми дойде беше слуз със малко кръв при забърсване, даже помислих, че ще ми идва доста по-рано.... newsm78
Скрит текст:
Аз утре пак съм на лекар и май пак ще сменяме лекарствата. Сега имам една слабост в краката, като омекнали са ми, все гледам да седна и може би е ефект от хапчетата, които явно не ми помагат... Вече ми писна..., не могат да ми улучат моето хапче и това е. Този път много ме измъчи това чудо, но не се давам... Не мисля за работа сега, защото това ме стресира още повече. Мъжо и родителите ми ме разбират и подкрепят и това ми дава сили.Работя и върху себе си, помага ми и психолог, работя с метода Силва, ходя на църква...., ей такива неща около мен. Трудното е, че не мога да излизам, още не е отминала паниката от големите пространства и тълпата, иначе се чувствам спокойно. Мисля, че съм на прав път, но ще стане бавно.

# 550
Еми, Кашмирче като не ти дойде и няма да ходиш до Малинов Heart Eyes Майтапа настрана, правилно решение си взела.
Зузка, стискам палци да я няма гадината. Но Момето е права, че откакто ти направи забележка в скрит текст са нещата, които касаят темата, а всичко останало не е Joy Дайте да напишем правилник и да го спазваме, съвсем сериозно, че и аз от доста време чета по диагонал.
Арвенче Praynig Praynig Praynig
Сигме, взимай мерки с мастита навреме. Не те плаша, но аз навремето накрая стигнах до антибиотици и се наложи да спра да кърмя по тази причина.
Рокси, много ни липсваш миличка! Hug Много се радвам, че имаш напредък. За цикъла и аз мисля, че може да е от смяна на сезоните, че и аз имах този проблем. Но, ако продължава по-дълго, потърси лекар.
Скрит текст:
Когато се почувстваш готова задължително се обади да излезем да се поразходим. Важното е, че се чувстваш по-спокойна и имаш подкрепата на близките.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 20:22 от white duck

# 551
Сори, че връхлитам с триста,

ама ТАТ и МАТ са си чиста имунология, това са антитела и се предполага , че ако ги има изявена дисфункция на имунната система, както и има предположения, че в определени случаи те могат да се активизират срещу плода.....

Аз чакам Ирен  Thinking Thinking  Утре викам да се ражда, така ми идва отгоре.... Laughing

# 552
  • София
Звезден^Прах ТАТ и МАТ не са в пакета Имунология, да, те показват дали има автоимунен просец наречен Хашимото,който може да го има и без да има повишение на антителата Simple Smile
Тях обикновено ги гледат ендокринолозите.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 21:52 от magnet_for_happiness

# 553
Аз имах леко завишени или ТАТ или МАТ не помня, но не им обърнаха много внимание. Може ли те да са причина за незабременяване newsm78 Никой не ми го е казвал. Пия си Еутирокса, вкарах ТСХ в норми и толкова.

# 554
  • София
Аз имах леко завишени или ТАТ или МАТ не помня, но не им обърнаха много внимание. Може ли те да са причина за незабременяване newsm78 Никой не ми го е казвал. Пия си Еутирокса, вкарах ТСХ в норми и толкова.
Не, с високо ТСХ може да има ядове за забременяване,но и това не винаги е така.

Общи условия

Активация на акаунт