Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Нелка, тук и на мен ми ги пуснаха още в 8-ма, но в България ги пускат по-късно.
Тони, не знам мила дали ще си закъсняла, питай док кога да си ги пуснеш. Нямам спомен и аз кога съм ги пускала с Емо.

# 631
Тони, обикновено в 8-9 г.с. вече записват на ЖК и назначават първите изследвания. Не мисля, че една седмица при теб ще е от значение.

Ох, това Зеленото как ли е?  Rolling Eyes НЯкой няма ли новини от нея Praynig

Добре дошли на новите момичета Hug

# 632
  • София
мен преди 12 г.с. не искаха да ме запишат на ЖК.   Peace

# 633
Много по диагонал ви прочетох, че съм каталясала от работа.
Рейни дано всичко минава гладко:pray:
Прашулино нищо няма а казвам, само Praynig  Hug
Моме, прегледът е минал добре. Хайде да идва цикъла и да правите процедурата, ние ще стискаме палците Hug
Арвен, радвам се, че вече сте си у дома. Следващият път да си в болница по термин Hug
Зузо, гледам, че и ти си добре. Ще ти се догажда, няма как нали кенгурче носиш Hug
Скрит текст:
На ММ скоро му взехме тениска с едно кенгуро отпред и като го видя все за теб се сещам Mr. Green

# 634
мен преди 12 г.с. не искаха да ме запишат на ЖК.   Peace

моя доктор си записва в 8 г.с., въпрос на гледна точка.  Mr. Green

Патунчо,
Скрит текст:
то гаденето ясно, не ме тормози толкова, но стомахът ме побърква. Следобед започва да ме боли и чак вечерта минава Whistling Хормони ли е, не знам к'во е, ама е голяма мъка, особено докато съм на работа Crazy Значи тениска с кенгуру, а Joy

# 635
Зузка
Скрит текст:
spokoнямаше емотикона да те погаля по корема Hug Дано да отмине скоро. Нещо хомеопатично не можеш ли да взимаш?

# 636
Патунче,
Скрит текст:
аз си взех капки Вомитус Хийл за гаденето, а иначе си карам с моята хомеопатия. Някои дни съм добре, но днес направо си беше мъка..до преди малко ме боля. Карам на препечени филии със сирене, сурови бадеми и днес за първи път шоколад, нищо друго не ми се яде Joy Няма да се оплаквам, нали това беше целта Mr. Green

# 637
Моята докторка искаше даже след БХС да се запиша на ЖК  newsm78
Ама съм голяма патка наистина. Ми ще питам в Четвъртък дали мога да ги забавя с още седмица изследванията. Ако не ще си ме бодкат и така. А те какви рискове могат да крият всъщност?
Арвенче, бе забравих да те питам- захар 5,56 не е ли в границите или тъй като е към горната ще се наложи да правиш обременяване с глюкоза и да я следиш  Rolling Eyes

# 638
  • до едно тепе
Прахче дано този път всичко е наред Praynig
Арвенче по принцип е рано за обременяане с глюкоза-прави се към 26-28 г.с. Иди на ендокринолог да ти пуснат един кр.захарен профил и гликиран хемоглобин.Ако има проблем с кръвната захар те ще го покажат и без да се налага да пиеш глюкозата сега.Аз като инсулиново резистентна не съм правила обременяване през бременността Peace
Тоничка аз се записах на ЖК  в 5 месец и тогава пуснах първите изследвания.Една седмица не е фатална Whistling А при бременност не се чака кр.захар да премине горната граница,защото Гест.диабет е опасен за бебето  Rolling Eyes
Рейни дано беба не те мъчи много Praynig
Зузко ще ядеш каквото можеш мила. Hug Това да не е някакъв страничен ефект от някое лекарство(фраксито или утрогестана) newsm78
Добре дошли на новите момичета и скоро в отчетните  bouquet
Лека и бебеносна Hug

# 639
Поспаланче, аз Утрогестан не слагам. Едва ли Фраксито има нещо общо. По-вероятно е просто да е от лудите хормони и да отшуми. Никога не съм имала проблеми със стомах, така че няма връзка с някакво заболяване. Ще оживея, важното е Кенга да расте Praynig Целувки на сладкия блондин Слав Laughing

Който спи от 18.30 до 20.00 ч, сега ще брои мухите Joy

# 640
Който спи от 18.30 до 20.00 ч, сега ще брои мухите Joy
Сега комари  Mr. Green и мухите спят....
Обаче не си сама....
Скрит текст:
ММ е включил дъскорезницата и ме влудява  smile3511 Ще го измаам един лаптоп, нИ вЪ лъжЪ....  #Silly

# 641
Зуз, мен също ме боли стомах често, най-вече от салати.  Месо близвам малко веднъж седмично, вече втори месец   Confused  Според мен си е от бременността, не от лекарства.   Peace

# 642
  • София
Добро утро Hug
Гледам още нямаме новини от Рейни. Гушкам те и дани малкото зелено не те е изцедило Hug Hug
Зузи И аз бях така с корема-каквото и да хапвах си ми беше така. Мина с времето просто. Hug
Гледам за ЖК си говорите-аз така и не се записах. Лекарката ми от Вита каза, че няма нужда. Дано не съм сбъркала.
Моме Hug
Авренчее Heart Eyes Сега мила само почивки и глезене и никакви болници до края Hug
Айдеееее момичета вадете + тестовете.. babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 643
Чакайте, първо да събера прашец.... newsm79 newsm79  и после ще ви кажа Добро утро!  bouquet
Виждам че още нщмаме щъркелови вести от Рейни.
Лек ден на всички!  bouquet

# 644
Добро утро!

Още бебе Ирен не се появило ли  newsm78?
Метформин (метфогама-различни имена) пия magyg да ,ще преди като имах ПКЯ го пиех 2-3 години.Като ми даде док зелена светлина да действаме след К каза да го почвам пак.До колкото знам предпазвал появата на кисти доколко е така.........Но и с Рали го пиех до 3 месец при бременност пък предпазвал от аборт  newsm78 .Но предполагам още малко ще го пия.
В петък вече ще се запиша за ЖК и ще видим този док какво ще каже.Дали ще продължавам и Утрогестана......ако се е образувала напълно каза че ще го спира.

Общи условия

Активация на акаунт