Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 775
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • На черешата
 И при нас парите вършат най-добра работа при каката. Малчо все още се радва на всякакви дреболийки.  Peace

# 556
Аз девойката Пенелопе съм я виждала на живо на летището в Париж. Едно таквоз дребно, малко над 1 и 60 и със сигурност не е повече от 45-46 кг... Много неврачна ни се видя на всичките...

# 557
  • Не от София.
Аз девойката Пенелопе съм я виждала на живо на летището в Париж. Едно таквоз дребно, малко над 1 и 60 и със сигурност не е повече от 45-46 кг... Много неврачна ни се видя на всичките...

И това в каква връзка го изпльоска тука,мари моме?  Joy
Хортуваме си ние за деца,за пари,за ядове и ей тЪ тебе..
Хормони,хормонииии....добре,че още можеш да се оправдаеш с тях.
Всъщност,аз понеже съм умна,веднага направих връзка...ама другия път искам да пишеш с увод,теза и заключение!..Лично ще те следя,тъй ша знаеш!  Naughty

# 558
Добро утро ! Hug

Фиф , както винаги , пак не си в час . Joy Joy Joy

Как в каква връзка ? Crazy
Във връзка със статията на Надето за идеалната жена . Grinning

Ти спиш ли още ? hahaha

# 559
Добър ден! Hug
Нямам време сега да прочета за идеалната жена, но понеже си знам, че съм такава, не е голяма загуба  Mr. Green.
Щастлива и успешна седмица пожелавам на всички! И Фионата да се събужда вече  Mr. Green...

# 560
Включвам се с пожелания за успешна и усмихната седмица   bouquet
Да се похваля, че шофирах в събота  Mr. Green  Сигурно доста "поздрави" съм отнесла, щото по незнайни за мен причини се нашибах в Искърското дефиле, по "ония" завои  Joy  Ужас ужасен изживях, и децата с мен, добре че един познат ми беше навигатор та не изпаднах в паника, като запръска и дъждец за разкош ooooh!  Справям се все по-добре и по-добре, надявам се до края на седмицата да се освободя от страха и ужаса, и да нямам повече нужда от навигатор-съветник и помощник до себе си. Това е за сега от мен  Simple Smile
Спокойна вечер и много усмивки   bouquet

# 561
Илита, браво на теб! Ще видиш, че много бързо ще свикнеш Simple Smile.

Днес никой не пише... Thinking Къде сте, заспички мои Rolling Eyes?

# 562
  • Не от София.
Хепи,аз уточних,че съм разбрала,бе..ама вие ,както винаги не разбрахте моята гениална мисъл...  Crossing Arms
Карай,съдбата ми е такава -гениите приживе са все неразбрани  smile3506

# 563
  • На черешата
 Писмено уведомих БНД, че съм съгласна да разширим режима на виждане с децата, т.е да ги взема по-често. Че напоследък всички надават вой, че се чувстват онеправдани, децата им липсват, ние им пречим - зали сме и т.н. Е, писмено получих отговор, че нямал нужда повече човека.  Mr. Green Не, че не го очаквах, но трябваше всичко да е черно на бяло, а не да ми разиграва мелодрами после горкият баща.

# 564
Торнадо- как писмено  Mr. Green с мейл ли? Или си пращате поща чрез адвокатите?

# 565
  • На черешата

Изпратих предложението по мейла и му казах, че ако е съгласен адвокат ще го напише и официално ще го внесем в съда. Отговора беше кратък и лаконичен - натоящият режим си е ОК.

# 566

Изпратих предложението по мейла и му казах, че ако е съгласен адвокат ще го напише и официално ще го внесем в съда. Отговора беше кратък и лаконичен - натоящият режим си е ОК.
Направо си го уплашила, че ще му даваш повече децата  Joy

# 567
  • На черешата
 И аз така мисля.  Mr. Green

# 568
и аз чакам да го вземе повече от 1 път на 3 год. ама .... женска му работа.  Laughing

# 569
  • На черешата
и аз чакам да го вземе повече от 1 път на 3 год. ама .... женска му работа.  Laughing

Joy Joy Като не искат, не искат, то на сила не става. Пробвах, предложих- отказаха ми. Щом няма нужда, значи няма нужда. Може би след  30 години ще има такава, но дали те ще имат!?

Общи условия

Активация на акаунт