Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 725
  • 732
  •   1
Отговори
# 15

Тед,аз никога не съм съгласна с Манги,ама тоя път е прав-без козунак на Великден,не вАжиш!!  Crossing Arms
ХУбу де  Crossing Arms то и агнешко май няма да пека с моите разстроени господа... а точно пред блока има фурна и сега така ухае на козунаци, ама не продават гадовете, само на бусчета товарят.

# 16
  • Не от София.
ХУбу де  Crossing Arms то и агнешко май няма да пека с моите разстроени господа...

Ауууу...как можа да го напишеш?!?  Shocked
С какво ще го заместиш него?..С пилешки кълки?  Joy
Егати изчанчения Великден,дето ще си изкарате  hahaha
Ама,хайде-да ви е честит и весел  Heart Eyes

# 17
Хахахаа! Не бре, те не може и пилешки кълки да ядат. С това повръщане и разстойство- глад и чай!
 Пък едно агнешко бутче си имам- мама ми донесе  Heart Eyes  Ако до неделя се освестят, може и да го сготвя.

# 18
Бонго, ти направи ли козунак като си кулинар, а? Хепи каза, че няма да ти направи  Joy
тц .
кога го е казала това  newsm78 не ми се верва.  #Cussing out  ако е истина ще диря друга мома да ми направи.  Joy  мен ме мързи. ама така ме мързи , че ... кръста ме боли. Laughing

# 19
Теди , много ти е хубав пая ! Heart Eyes  bouquet

Бонго , мерси за корекцията , значи вода може да се пие днес . Wink
Ако зависи от мен народа ще умре от глад и жажда . Crazy

Хепи каза, че няма да ти направи  Joy

Всички разбрахме,че от Хепи нема да се видят ни яйца,ни козунак,ни курабии..ни дявол.
Тя била само за веселата част с бирата и след това-ако трябва да се почисти  hahaha

Бравос , Фиф , позна !  bouquet
Бонго ако не е доволен , че ще го водя на бира , може да му купя готов козунак , да уважим традициите !  Hug
У нас има тамън 10 бр. , различни модели ! Crazy

# 20
Бонго ако не е доволен , че ще го водя на бира , може да му купя готов козунак , да уважим традициите !  Hug
Бонго е доволен на всичко. добра свиня е. ама друго си е да си "измиеш" ръцете в тестото. така е по-сладко.  hahaha
и все пак защо не зави Бонго , а го остави да му се схване гръбчето ?

# 21
първата оферта е на лице. ще ме водят на бира. предполагам,че няма да е по Нова година  Joy
другите моми може да предлагат и други оферти - пърж.картофи , цаца....

# 22
Бонго е доволен на всичко. добра свиня е. ама друго си е да си "измиеш" ръцете в тестото. така е по-сладко.  hahaha

На мен това ми е много противно ! Crazy

За кръста - ти да не чуеш , че някой нещо го боли и веднага прихващаш ! Joy
Не знам с коя кака си спал отвит ! hahaha

# 23
грях или не , но пуснах една пералня. ако отложех за утре щяха да са 2. а пък за тогава се очертават и много други други работи. ако беше за неделя тогава пък щяха да са 3. но за този ден се очертава великото плюскане , а и Бонго обича да си го почива неделния ден.  hahaha  за понеделник вече идват множко 4 перални. за това днес им излезна късмета на дрехите. и се готви (работа) защото трябва да се яде. целият съм грешен  #Cussing out

# 24
 bishop

Много си грешен ! Sunglasses
Аз утре ще пера и после чак след Великден ! Peace

Миналата седмица прах и на Цветница и на Лазаровден , но на Великден , Коледа , Йордановден , Задушници и Св. Дух никога не пера .

# 25
Аз уж за запис влизам, ама дали не обърках темите... Тук много праведен народец води религиозни сказки. Къде ли се бутам и аз сред миряните  Whistling Няма я Либова, а пък Фионата е в някакъв бял и добър период, направо не се чете  Mr. Green Ако се съгласи за втори път с Бонго, официално съ отписвам, да знаете  Joy

# 26
bishop

Много си грешен ! Sunglasses
Аз утре ще пера и после чак след Великден ! Peace
ще ти се увонеят гащите бре  Joy

# 27
Аз уж за запис влизам, ама дали не обърках темите... Тук много праведен народец води религиозни сказки. Къде ли се бутам и аз сред миряните  Whistling Няма я Либова, а пък Фионата е в някакъв бял и добър период, направо не се чете  Mr. Green Ако се съгласи за втори път с Бонго, официално съ отписвам, да знаете  Joy
ти няма ли да се съгласиш с мен за нещо?

# 28

ти няма ли да се съгласиш с мен за нещо?

Не мога, Бонго, сърце не ми дава  Joy Евентуално за някоя рецепта може, но не гарантирам  Mr. Green

# 29
  • Не от София.

Отде пък се святна и ти...и на този светъл празник не оставяш хората да си покажат дълбоко скритите добродетели  Crossing Arms
Похвалих ли се,че се мушнах под масата днес на църквата,и плащеницата целунах  Flutter Значи,Шамсовата..докарвам го отвсякъде на мирно,смирено,божие чедо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт