Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 727
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Може онлайн да е проверил резултата й?
Моя пък днес затвори на детето като му звънеше, а после си изключил телефона. Сакън на не поиска да се видят и да трябва да харчи пари по него.

# 676
Не може онлайн , защото не знае входящия номер .
Не се интересува просто ! #Cussing out

# 677
Явно с безразличието на БНД към децата ни не се свиква....

# 678
................

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 17:54 от PinotNoir

# 679
Добро утро! Съжалявам, че постът ми няма да е позитивен, но имам нужда от подкрепа и някой да ми набие канчето преди да съм се побъркала. Страхувам се от самотата. Как ще остана сама и то с дете с увреждания. Това ме съсипва. Мисълта, че бъдещият бивш ще има ново семейство, дете... а аз сама. Знам, че не съм в ред, но това е. Нямам сили дори да дишам.

# 680
  • Не от София.
Ohi,аз канче не мога да ти набия,щото самата съм минала през тези мисли...
Животът ми доказа,че не съм права.И друг път съм споделяла,че детето даже ми беше като тест за чувствата на човека отсреща.И то безпогрешен.Тъкмо по-лесно ще отсяваш сериозните мъже,какво се тюхкаш?  Peace

# 681
Добро утро ! Hug

Освен да те подкрепя виртуално ,  Ohi , май друго не мога да направя ... Hug Hug Hug
Наистина е трудно с дете с увреждане ... Confused Confused
Близки роднини не ти ли помагат ?

Девойки , какво стана с бирата? Sunglasses
Никакви отзиви няма ? Thinking

# 682
Happy mama, имам близки. Няма да ме оставят, а и не се и съмнявам, че ще се справя с отглеждането на малкия. Страх ме е да видя баща му щастлив с друго дете. Може да има, може и да няма. Но мисълта, че има възможността, а аз не.... ме убива.  Sad

# 683
Ohi , кураж от мен! Hug Нормално е в момента да се страхуваш и да не знаеш кой път да хванеш, но това ще мине. Направи възможното баща му да продължи да мисли и да се грижи за него, а всичко останало ще се нареди някак с времето. Каквото може той, го можеш и ти!

Искам и аз да разбера дали се е състояло пиенето на бира  Laughing.

Торнадо, кога ще идвате? Аз трябва да си постегна колата, че изтекоха и граждански и прегледи и не мога да мръдна в момента  Confused.

# 684
  • Не от София.
Торнадо, кога ще идвате? Аз трябва да си постегна колата, че изтекоха и граждански и прегледи и не мога да мръдна в момента  Confused.

Че ти къде се гласиш да мърдаш пък?Нали на крака ще ти идваме това лято?  Mr. Green

# 685
  • На остров
Добро утро  Hug,

Липсвахте ми Heart Eyes!

Охи и аз споделям горе написаните мнения. Кураж и не се предавай, времето лекува ще видиш  Hug!Колко е голямо детенцето ти?

# 686
# 687
  • На остров
Особено принцесите се знае, че са ми любими Hug!

Да ви питам аз котка порода chartuex, нещо да ви говори? Много ми е харесала тази порода Sunglasses!

# 688
ОнчеHug

Не съм те поздравила за успешното завършване на учебната година ! Heart Eyes  bouquet
Все така да се представяш и за напред ! Hug Hug Hug

Моята девойка измисли ново желание - ЕГ , немски език , защото нейните приятели щели да са там . Crazy
Като се замисля - не е лошо ! Peace

Ohi , не си мисли така , дай Боже и ти да си имаш друго здраво детенце ! Hug Hug Hug

# 689
  • Не от София.
Да ви питам аз котка порода chartuex, нещо да ви говори? Много ми е харесала тази порода Sunglasses!

На мене нищо не ми говори,аз съм фенка на руска синя....и ще я имам скоро!!  Crossing Arms
Чакай да видя в нета каква е тая chartuex

П.П...ми че тя едно към едно с руската синя,беее!!!

Общи условия

Активация на акаунт