Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • In transit
Според мен Милде-то ще ги въртят цяло лято.
Скоро коментирахте Ариел в Карфур-а. Утре и в сряда 4.8кг ще бъде на цена 15,99лв.

Аз да питам за Лавацата...забелязвали ли сте, че има две опаковки на Крема и Густо? Едната е изцяло на италиански написаното ( нея съм купувала от Пени), а другата е за износ в Русия мисля, тя е тая 1+1. Интересно ми е дали има разлика в самото кафе вътре?

А в Май маркет има Lavazza Suerte на 3,89лв. Някой ако го е пробвал да сподели как е?

# 151
Здравейте! Сега видях, че Ариел ще бъде на промоция в Карфур, а в същото време има и Персил в Кауфланд. По принцип си купувам от течните и съм много доволна, но искам да си взема от тези , защото са за 60 пранета и ми се виждат изгодни. Трябва ми за цветно пране - кой от двата да избера? И ако сте за Ариел -  има три вида ...кой ще ми препоръчате, че никога не съм си купувала такъв.

# 152
Снощи видях някаква реклама по тв за Ариел голямата кутия в Карфуф за 16 лева...но докато ми се изостри вниманието така да се каже, беше минала...в брошурата е 23 лева, това намаление за деня ли е някакво ( снощи например имаше столове по 5 лева за деня само)

# 153
Според брошурата която видях промоцията за Ариел важи за днес и утре. Само не мога да разбера и трите вида ли стават за цветно пране, защото за бяло на мен не ми трябва, а ако пише на гръцки няма да разбера.

# 154
  • София
Ето я и брошурата за 2та дни цена на Ариел http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%83%D1%80- … 0%B7%D0%BF%D1%80/

# 155
Някой взимал ли е от касеролите в Карфур? Гледам, че сега 3 бр. са на цена 14,99 лв.

# 156
Ааа супер...е аз взех една кутия на 23 лева, ама ще взема и на 16  ooooh!
Иначе снощи имаше освен трите вида, за които съм писала и по-нагоре, и два вида в обикновена синя и зелена кутия... пише на гръцки, но има малка лепенка с указания на бг  Peace

# 157
  • София
Lost, в Карфур имаше 8 дни да размислиш и да върнеш покупката ако пазиш касвата бележка и не си го отворила - възползвай се.

# 158
MilenaZ- добра идея  Peace
Току що бях в Карфур и няма Ариел- питахме персонала, свършил е и не са потвърдени допълнително количества
За първи път ми се случва с тяхна промоционална стока- да не е налична  Sad

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 13:25 от ♥ LOST ♥

# 159
  • София
А кой Карфур?

# 160
  • о`майна лунна нощ е
MilenaZ- добра идея  Peace
Току що бях в Карфур и няма Ариел- питахме персонала, свършил е и не са потвърдени допълнително количества

След последното им фиаско с Лавацата, не съм стъпвала там. Сега потвърждавам, че това благо за душата си го има в Кауфланда за 5,89 лв. за комплект от две пакетчета.
Имаше питане за разлика в партидите - аз лично не мога да хвана такава. Добре си е кафето.

# 161
На тази цена клиентите са го овършали още докато беше 23 лева и сега се пукат от яд, но това е типичен карфурски кален номер - да намалят нещо допълнително. Преди време имаше един италиански прах Ace, на който два пъти му бяха смъквали цената, но пак не можаха да го продадат изцяло, защото не е известна марка тук. И Диксан от миналата брошура си стоеше, макар че реално е великолепен прах (Диксан в Гърция отговаря на марката Персил в България, Германия, Австрия и други държави).
Отделно, много се чудя как докарват такава ниска цена. В Гърция такава голяма кутия струва около 15 евро и обикновено е с подарък по-малка опаковка течен препарат или омекотител. В магазините за паралелен внос големите кутии Ариел, Скип и Диксан вървят между 29 и 34 лева, което е реално, знаейки цените в Гърция.

# 162
Не знам, досега винаги е имало от всичко в промоциите, стана ми обидно и определено ми паднаха в очите...макар че работя точно до него и пазарувам там откакто е отворен просто защото бях доволна от комбинацията локация, стоки, цени...до сега поне...
Карфур в Дъ Мол  Crossing Arms
Снощи нямаше почти никакви пакетирани сирена на стилажите...от поне 2 години не ми се е случвало такова нещо в този магазин, а съм в него почти всеки ден...какво се случва, запада доста яко  и с бясни темпове newsm78

# 163
Преди няколко дни споделих впечатлението и учудването си за празните рафтове. Ето причината - тук.

# 164
  • София
И аз се връщам от Карфур на Цариградско шосе. Имах късмета да взема от последните останали бройки прах за пране. За цветно пране е бил свършил още предните дни, а докато попълня няколко талончета за играта им, свърши и за бялото пране. Всъщност са нарисувани и бяла дреха, и цветна. Може би е универсален.  newsm78  Все пак едва ли ще рискувам да пера цветно.

Иначе в касовата бележка пак имаше цена на стока, която не отговаряше на етикета в магазина. Забелязах я и на информацията ми дадоха разликата. Но повечето хора не проверяват какво е маркирано и си мислят, че са взели нещо на промоция.  ooooh!  Карфур правят лошо впечатление с тези чести "грешки".

Общи условия

Активация на акаунт