Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Аз успях да си взема Ариел от Карфур в мола на България. Беше останал само 1 вид - ето този:
http://apteka.framar.bg/30030863/%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BB- … 040-%D0%BA%D0%B3-
Пише , че става и за бяло и за цветно пране и мисля да рискувам и така да си го ползвам, дано е ок. Момчето, което отговаряше за праховете каза ,че е имало повече видове, но още сутринта са ги разграбили, а от този имаше не повече от 10 кутии преди 2 часа  Wink А да и относно баркода първите цифри са 401, което отговаря на Германия доколкото видях в нета, иначе на опаковката всичко е на гръцки  Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 15:31 от mushmurochence

# 166
Относно питането за Персила - синия е за цветно.

# 167
В Бургас имаше прах Ариел от трите вида в 18ч днес. Позволяат само по 1 кутия на клиент. Аз не си взех
Става въпрос за стария мол. На ГГ няма препарати там Confused

# 168
В Карфура на Лъвов мост нямаше Ариел, промоцията била в сила само за големите им магазини. Абе нямат пари да си поддържат стоките, ама се правят на интересни  ooooh!

# 169
  • Бургас
В Бургас имаше прах Ариел от трите вида в 18ч днес. Позволяат само по 1 кутия на клиент. Аз не си взех
Става въпрос за стария мол. На ГГ няма препарати там Confused
Е, ако знаех, щях да мина да си взема от там за цветно пране. В "Галерия" докато се усетя, обиколя за това онова, кутиите бяха намалели прогресивно, а когато попитах за този за цветно, ми казаха, че още вчера е свършил. Но, не е проблем, аз пера доста светли и бели дрехи.
Да добавя, че в Кауфланд нямаше кафе Лаваца от промоционално обявеното в брошурата.

# 170
Аз днес бях в Карфур в Изгрев (не заради праха) и нямаше изобщо за цветно пране. Имаше стандартния в зелената кутия, Alpine и два вида Fresh Sensations. Все още имаше и десетина кутии Диксан на ниската цена. Ако не сте успели да вземете Ариел, а ви трябва прах, вземете си Диксан. Както писах, Диксан е гръцкото име на Персил, така че прахът е качествен. Този в Карфур е за бяло.

# 171
Да добавя, че в Кауфланд нямаше кафе Лаваца от промоционално обявеното в брошурата.
Благодаря, че сподели! Спести ми ходенето до там
В Карфур Галерия забеляза ли дали има препарати на ГГ?

# 172
  • Бургас
Не погледнах, но ми направи впечатление, че всички препарати са доста разместени.

# 173
Взех течен Персил от Кауфланд, остава само да го пробвам и ще дам отзиви.
Вече няколко години ползвам прах за пране от Гърция и много рядко купувам от тук.

# 174
Течния Персил в Кауфланд не е ли само за бяло пране?  Sad

# 175
В Карфура на Лъвов мост нямаше Ариел, промоцията била в сила само за големите им магазини. Абе нямат пари да си поддържат стоките, ама се правят на интересни  ooooh!

абсолютно! И по телевизиите въртят реклами, а стоките ги няма. Както обясни Guess Who, цените на праховете са много по-ниски от Гърция и Карфур нямат сметка да продават Ариела, а само да ни дърпат за клиенти.

# 176
Ако някой има информация - има ли Ариел в Карфура в Мола на Цариградско?

# 177
  • София
Ако някой има информация - има ли Ариел в Карфура в Мола на Цариградско?

Не знам днес как е, но вчера свърши още около 12 часа на обяд. Пред мен момичето от информацията се обади по телефона и ѝ казаха, че е свършил изобщо. Все пак като е нов ден може и да са заредили от някъде другаде.

# 178
Благодаря!
Ако мъжът ми се навие да иде (че хич не ни е близо), после ще дам инфо от днес  Peace

# 179
Аз сега мисля да отскоча да видя  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт