Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Впрочем, откриха ли магазина на Пиротска? Grinning
Не е още.

Сложили са табела за предстоящо откриване, но няма обявена дата.

# 586
  • София
Минавам да кажа, че съм много разочарована
от Карфур в Мол, България. Напоследък много
лошо го менажират, не знам тенденциозно ли е
или просто толкова си могат. Вече два пъти ходя,
откак е в сила новата им брошура и половината
неща ги няма. Например много харесвам тънката
им наденичка, тази седмица е на промоция и
исках да купя. Отидох още първия ден, нямаше
и ми казаха, че нямали тънки черва. Вчера пак
ходих, пак нямаше. Нямаха и от ядките на промоция,
както и яйцата, които бяха обявени на 0,99лв.
само на 03.07. и на 04.07. Вчера попитах служителка
за яйцата и тя каза, че утре щели да ги получат.
След разочароващия ми опит за пазаруване, отидох
до Карфур в Мол Парадайз. Е, всичко си имаше.

# 587
Не беше ли точно карфур веригата, която имаше някаква политика за компенсиране при изчерпан промо продукт?

# 588
  • 1st floor
...Иначе си купих един пакет още първия ден на промоцията и така се заредих с поредния прах за пране. Mr. Green ММ ме обяви за луда... Laughing
е значи ставаме две  Grinning
Съмнявам се, че сме само две... Mr. Green Сигурно имаме още куп колежки тук, но си мълчат...

Да кажа за Омо-то от Била. След всичките суперлативи, които четох за уханието му, днес го отворих, въпреки, че не му беше ред!  Mr. Green Е,...разочарована съм.  Crossing Arms Не мирише нито хубаво, нито силно, нито...никак. На менте ли попаднах, не знам...чак си забивам носа в дрехите да помириша - на нищо интересно не миришат!  Crossing Arms В сурово състояние  Mr. Green повече мирише, но върху прането ми не оставя никакво ухание... Naughty

# 589
  • Sunshine state
На мен ми остава и то много дълго.Още имам дрехи от промоцията на ОМО в Кауфланд,които миришат на него.Не съм отворила този от Билла,понеже имам още от стария.Дано да мирише,че иначе.. Crossing Arms

# 590
  • In transit
...Иначе си купих един пакет още първия ден на промоцията и така се заредих с поредния прах за пране. Mr. Green ММ ме обяви за луда... Laughing
е значи ставаме две  Grinning
Съмнявам се, че сме само две... Mr. Green Сигурно имаме още куп колежки тук, но си мълчат...

Да кажа за Омо-то от Била. След всичките суперлативи, които четох за уханието му, днес го отворих, въпреки, че не му беше ред!  Mr. Green Е,...разочарована съм.  Crossing Arms Не мирише нито хубаво, нито силно, нито...никак. На менте ли попаднах, не знам...чак си забивам носа в дрехите да помириша - на нищо интересно не миришат!  Crossing Arms В сурово състояние  Mr. Green повече мирише, но върху прането ми не оставя никакво ухание... Naughty
Thinking брех ще ме накараш утре да го отворя и аз да пера с него да видя...в сурово състояние наистина мирише много.

# 591
  • 1st floor
Да кажете после, само аз ли съм прецаканата...

# 592
Някой може ли да сподели впечатления за тестото за пица в Била с тяхната марка "Била", много прилича на тестото на "Бела", така навито е пак на руло, но се чудя дали стават хубави пици от него ... Или да кажете за готовото тесто, което продават за мекици и пици ... Никога не съм взимала  newsm78

# 593
  • Sunshine state
Взимала съм от него преди време и честно казано не бях очарована-беше превтасало и едвам се разтегляше.Малко като гума седеше. Според мен зависи и от самия филиал,може аз да не съм попаднала на хубаво. Peace

# 594
  • In transit
Промоцията в карфур на стоки с тяхната марка си стува Peace. Почти всичко е на -20-30%.

# 595
А аз искам да похваля овчето мляко на промоция в Била тази седмица, както и свинските шницели в тарелка намалени на 8,99 - станаха страхотни на фурна с гъбки - чисто месо без мазнотии  Peace

# 596
  • о`майна лунна нощ е
Кой ми изпи Самърсби-то? Отидох днес в Билла да си взема и на стелажа .... само 8 бройки, грижливо подредени така, че да заемат място за цял палет.

# 597
  • Пловдив
Днес си взех от Кауфланд за 1.90 лв. за кг. маслини .Малки са ,но аз си ги харесвам и не са солени .

# 598
  • In transit
Да кажете после, само аз ли съм прецаканата...
не искам да кажа, че си прецакана.... ама моя мирише и след пране...е не толкова силно, колкото в суров вид, ама си миришат дрехите...т.е не мирише по силно от останалите прахове, които ползвам. Миризмата обаче не мога да си изкривя душата да кажа, че мнооооого ми харесва. Аз най-често пера с Первол, различните му цветове и ми харесват много повече като аромат и трайност.

# 599
От утре до 21 юли Персил прах и гел в Карфур ще са на 7.39 лв. Поредната кампания ще обиколи всички вериги.

Общи условия

Активация на акаунт