Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Спокойно, дрехите ти няма да миришат толкова силно, но тази миризма надвива всеки омекотител. Най-добре се вързва със синьо Коколино.

# 556
  • Sunshine state
Да,само там го има,но бяха много нередовни откъм снабдяване,та дано да го хванеш.Успях след 2 месеца да го сваря миналата седмица.Страхотно кафенце за еспресо. Heart Eyes
ОМО на мен именно заради силната си миризма ми харесва.Взех си 1 пакет и с кеф ще си го ползвам. Simple Smile

# 557
  • София
Случайно някой да знае сушените червени боровинки във Фантастико на каква цена са? Тези, които продават на килограм до стафидите и свежите плодове и зеленчуци. Миналия месец купих и смятах пак да купя в следващите дни, но нямам удобен магазин, а сега видях, че тази седмица в Лидл има пакетчета по 200 гр. и излизат 20 лв/кг.

# 558
  • София
Днес си купих на промоция кафе Tchibo Family - 2 бр. за 4.99 лв. Simple Smile в Кауфланд. Кафето не е лошо. И друг път сме купували от него. Днес имаше много хора в магазина и то следобедните часове, когато за  бабитериите е време за следобеден сън. Simple Smile

# 559
  • София
Случайно някой да знае сушените червени боровинки във Фантастико на каква цена са? Тези, които продават на килограм до стафидите и свежите плодове и зеленчуци. Миналия месец купих и смятах пак да купя в следващите дни, но нямам удобен магазин, а сега видях, че тази седмица в Лидл има пакетчета по 200 гр. и излизат 20 лв/кг.
вчера ги гледах 13.99 във фантастико на симеоновско шосе.

# 560
  • София
вчера ги гледах 13.99 във фантастико на симеоновско шосе.

Благодаря!  Hug  Логично беше опакованите в Лидл да са по-скъпи.

# 561
  • София
Днес си купих на промоция кафе Tchibo Family - 2 бр. за 4.99 лв. Simple Smile в Кауфланд.

Аз си купих днес същата промоция от Карфур за 3.69лв.  Simple Smile

# 562
  • София
Днес си купих на промоция кафе Tchibo Family - 2 бр. за 4.99 лв. Simple Smile в Кауфланд.

Аз си купих днес същата промоция от Карфур за 3.69лв.  Simple Smile

За съжаление, нямам наблизо Карфур. Sad

# 563
В Карфур са спрели да продават продуктите на Грюн Грийн. Да сте ги виждали другаде?
Нямаше и препарати за петна.

# 564
В Карфур са спрели да продават продуктите на Грюн Грийн. Да сте ги виждали другаде?
Нямаше и препарати за петна.
аз запитах фирмата, отговориха ми, че Карфур не били платили стари доставки и след изчистване на дълговете ще зареждат пак. И на мен ми беше удобен Карфур, но сега ходя до фирмения магазин на ГГ в Пловдив

# 565
Преди съм взимала ГГ от Пикадили

# 566
  • 1st floor
Аз не разбрах Омо-то за какво пране е? Само за бяло или за всякакво...някъде четох, че избелявали цветните дрехи? Какво перете вие с него? newsm78 Иначе си купих един пакет още първия ден на промоцията и така се заредих с поредния прах за пране. Mr. Green ММ ме обяви за луда... Laughing

# 567
  • софия
Бяло пера с прах, цветно/деликатно - с течен препарат Peace

# 568
  • Sunshine state
Аз си пера всичко с ОМО-то-и бяло и цветно.Не съм забелязала избелване.Иначе и аз предпочитам течните перилни препарати,но ОМО ми е фаворит по миризма. Simple Smile

# 569
  • In transit
...Иначе си купих един пакет още първия ден на промоцията и така се заредих с поредния прах за пране. Mr. Green ММ ме обяви за луда... Laughing
е значи ставаме две  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт