Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, знаете ли от къде може да се купи опаковъчна хартия на руло? Подаръкът ми е дълъг и тънък и ще ми трябват 2-3 метра. Виждала съм в някои магазини, но не помня къде.  Embarassed Мъжът ми отива близо до Практикер. Дали там има, за да го накарам да спира? И от какъв порядък цена да очаквам? Може би ще влиза и в Била, но там май не съм виждала.  newsm78

Започнах да се чудя дали споменатите ролки с подаръчна хартия в кашон до касите не съм виждала само около празници.  newsm78

# 571
Момичета, знаете ли от къде може да се купи опаковъчна хартия на руло? Подаръкът ми е дълъг и тънък и ще ми трябват 2-3 метра. Виждала съм в някои магазини, но не помня къде.  Embarassed Мъжът ми отива близо до Практикер. Дали там има, за да го накарам да спира? И от какъв порядък цена да очаквам? Може би ще влиза и в Била, но там май не съм виждала.  newsm78

Мисля, че в Практикер, както и в Бриколажа, директно може да си опаковаш там на място подаръка ... обаче не знам дали е условие подаръка да е закупен от тях  Rolling Eyes Иначе щом така или иначе ще ходи, да види ролките за подаръци с каква дължина са ... не може ли да ги насложиш хартиите една до друга? - ако не е тайна, сподели какво е, за да го измислим най-добре  Peace

# 572
  • София
Хамак. Дъските са дълги около 1 метър, а мрежата е увита около тях и е доста неравно. Мога и да сложа 2 листа един до друг. Аз си представях да навия хартията леко под ъгъл и да е с по-голямо припокриване, за да е по-стабилно.

# 573
Хамак. Дъските са дълги около 1 метър, а мрежата е увита около тях и е доста неравно. Мога и да сложа 2 листа един до друг. Аз си представях да навия хартията леко под ъгъл и да е с по-голямо припокриване, за да е по-стабилно.

Хм  Thinking че 1м не е толкова много - 2 листа ще ти стигнат идеално, а ако не ти харесва там където се съединяват, слагаш една по-широка панделка и готово  Hug

# 574
  • София

Хм  Thinking че 1м не е толкова много - 2 листа ще ти стигнат идеално, а ако не ти харесва там където се съединяват, слагаш една по-широка панделка и готово  Hug

Благодаря ти!  Hug  По-скоро въпросът ми беше дали в някой от супермаркетите продават опаковъчна хартия. Без проблем ще го накарам да влезе в един магазин, във втори също, но ако и там няма, ще ме побърка от мърморене. Затова ми се иска да го изпратя на точното място. А да си кажа честно, толкова отдавна не съм влизала в книжарница с подобни неща, че не знам къде има около нас. Нали супермаркетите са ми станали "втори роден дом"  Laughing и първата ми мисъл беше да купя от там.

# 575

Хм  Thinking че 1м не е толкова много - 2 листа ще ти стигнат идеално, а ако не ти харесва там където се съединяват, слагаш една по-широка панделка и готово  Hug

В Джъмбо, ако имате наблизо, има такива.

Благодаря ти!  Hug  По-скоро въпросът ми беше дали в някой от супермаркетите продават опаковъчна хартия. Без проблем ще го накарам да влезе в един магазин, във втори също, но ако и там няма, ще ме побърка от мърморене. Затова ми се иска да го изпратя на точното място. А да си кажа честно, толкова отдавна не съм влизала в книжарница с подобни неща, че не знам къде има около нас. Нали супермаркетите са ми станали "втори роден дом"  Laughing и първата ми мисъл беше да купя от там.

# 576

В Била съм почти сигурна, че съм виждала  newsm78 и  Кауфланд и Карфур трябва да има при канцеларските неща, където и да го изпратиш директно да пита, за да не търси  Peace

# 577

Била, Кауланд, Карфур и Метро със сигурност има Simple Smile

# 578
  • София
Благодаря на всички за помощта!  Hug  За Джъмбо не се бях сетила, а беше съвсем в района. Имало е и ролка от 2 метра, която върши идеално работа. Дори е намерил единствената на розички, а не на Мики Маус или Барби, че точно се чудехме как на 50-годишна жена ще ѝ опаковаме подаръка с хартия с хилещи се колички.  Laughing

# 579
  • Пловдив
Преди 2 или 3 седмици в Карфур имаше промоция на течен Ариел (2,7л за 13 или 14 лева)... Взех си, да се пробва, понеже от капсулите им съм много доволна, но не и от праха... изпира чудесно, но проблема е, че имам само 1 туба hahaha
Та някой ако е виждал по другите вериги, да "свирка" hahaha

# 580
  • София
Преди 2 или 3 седмици в Карфур имаше промоция на течен Ариел (2,7л за 13 или 14 лева)... Взех си, да се пробва, понеже от капсулите им съм много доволна, но не и от праха... изпира чудесно, но проблема е, че имам само 1 туба hahaha
Та някой ако е виждал по другите вериги, да "свирка" hahaha

В Пикадили бях виждала да продават туба около 4 кг, но не си спомням цена. Ако си близо можеш да провериш. Ако не си, в събота-неделя най-вероятно ще ходя в мола в Пловдив и ще ти кажа дали има и на каква цена.

# 581
  • Пловдив
Благодаря Simple Smile
В събота и ние ще сме в мола, та ще видя има ли и дали ме устройва Peace

# 582
Днес видях промоция на Била - свинска плешка без кост - 5.99. Някой купувал ли е, как е месото и докога е промоцията?

# 583
  • София
Днес видях промоция на Била - свинска плешка без кост - 5.99. Някой купувал ли е, как е месото и докога е промоцията?

Промоциите на Била са от четвъртък до сряда. Последните 15 години купувам свинско месо само от Била и оплакване съм имала 2-3 пъти за това време. Предполагам, че и плешката е хубава, но ще я готвя утре. Все пак зависи и от кой магазин се купува, защото в някои месото е добре изчистено, а в други се е случвало да има скрита някоя жила отдолу. Зависи от местните месар и управител.  Wink

Впрочем, откриха ли магазина на Пиротска? Grinning

# 584
  • софия

Впрочем, откриха ли магазина на Пиротска? Grinning
Не е още.

Общи условия

Активация на акаунт