Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • 1st floor
Много съм щастлива - след изброените покупки от Била по-горе + още няколко промо продукта, на касовата ми бележка пишеше, че съм спестила 10лв   Money - как да не се изкефи човек Simple Smile
Laughing Поздравления!!!

# 661
  • Варна - Черна гора
Момичета, виждали ли сте някъде моп на Виледа ? Търсих в Kaufland, Бодинор, Promarket и Фантастико, но няма.
zvanche,
такъв моп на Виледа не зная дали ще намериш. Такива мопове можеш да потърсиш в: Метро, Баумакс, Баухаус, 345, Фантастико, Бриколаж, Европа и Хит.  Peace

# 662
  • Пловдив
И мен ме интересува за олиото в Карфур Crazy

И за да съм полезна... Някой се интересуваше от Лаваца Крема Густо - на промоция ще е в Метро (2 за 5,40), но забравих от кога, пък мъжа взе, че хвърли брошурите Embarassed

# 663
  • Пловдив

И за да съм полезна... Някой се интересуваше от Лаваца Крема Густо - на промоция ще е в Метро (2 за 5,40), но забравих от кога, пък мъжа взе, че хвърли брошурите Embarassed

18.07-31.07

# 664
  • Пловдив
Ихаааа, мерси много Hug
Предполагам пак има ограничение за до 3 бутилки на човек newsm78

# 665
  • Пловдив

18.07-31.07
Ихаааа, мерси много Hug
Предполагам пак има ограничение за до 3 бутилки на човек newsm78

Става въпрос за кафето в Метро. За олиото в Карфур не знам.

# 666
При нас даваха по 6 бутилки олио.

# 667
  • Пловдив
Снощи тук в Кауфланд имаше олио по 2,09лв. и ограничението беше 1стек.

# 668
  • Пловдив
В Кауфланд предполагам е Вита Доро - такова втори път няма да купа, докато на Карфур е Лазур, а от него съм доволна Heart Eyes
REAL_WOMAN, за Карфур в Галерията ли става въпрос newsm78 там досега винаги има табела над палетите, че ограничението е до 3 бутилки на клиент newsm78

# 669
  • о`майна лунна нощ е
В сайта на ел. изданието Разкрития е публикувана статия, че Кауфланд изтеглят превантивно от магазините си опасен дървен фенер. Не мога да дам линк, защото системата го приема за спам, за това копирам самата статия:

Скрит текст:
От веригата хранителни хипермаркети Кауфланд обявиха, че изтеглят от пазара опасна стока.

От пресцентъра на веригата обявиха, че от пазара ще бъде изтеглен дървеният фенер „Фар”.
Действията се извършват в изпълнение на законите в страната и като превантивна мярка с цел предотвратяване на тежки инциденти.

От Комисията за защита на потребителите подчертават, че съществува опасност фенерът да предизвика пожар. Това може да се случи даже и при употребата му с оказаните чаени свещи.
kaufland 300x200 Внимание! Kaufland предупреди, че изтегля опасен продукт

Стойността на стоката ще бъде възстановена на клиентите

За да се избегнат евентуални тежки инциденти, веригата хипермаркети организира превантивно изтегляне на стоката от търговските си обекти.

От Кауфланд подчертават, че действията им са в съответствие с изискванията на фирмата да се отговори на изискванията на многобройните потребители да се отговори адекватно на очакванията им да се предлагат на пазара само висококачествени стоки, които са безопасни.
От веригата хипермаркети посочват, че всички клиенти, които са закупили опасния фенер, могат да го върнат във всеки един от търговските им обекти и допълват, че за целта не е необходима касова бележка.

Сумата, заплатена за опасния фенер ще им бъде възстановена веднага.
От пресцентъра на хипермаркети Кауфланд призовават клиентите, които са закупили дървен фенер „Фар” да го върнат обратно с цел предотвратяване на инциденти и осигуряване на тяхната безопасност ...

# 670
Лаваца Крема Густо - на промоция ще е в Метро (2 за 5,40), но забравих от кога, пък мъжа взе, че хвърли брошурите Embarassed
Видях я брошурата, но не ми стана ясно дали 2бр са 5.40 или всеки по двата е по 5.40 /общо 10.80/ Blush

# 671
Лаваца Крема Густо - на промоция ще е в Метро (2 за 5,40), но забравих от кога, пък мъжа взе, че хвърли брошурите Embarassed
Видях я брошурата, но не ми стана ясно дали 2бр са 5.40 или всеки по двата е по 5.40 /общо 10.80/ Blush
всяко пакетче е по 5.40...тоест 10.80лв .И това разбира се написано с най-малкия възможен шрифт  Crossing Arms

# 672
  • Пловдив
всяко пакетче е по 5.40...тоест 10.80лв .И това разбира се написано с най-малкия възможен шрифт  Crossing Arms

Че то идва скъпо. Последното, което купих на промоция беше, около 7-8 лв. за двата пакета.

# 673
  • In transit
 да споделя, че днес в кауфланд-а до мол Варна имаше още от евтиния Первол - 4,5л за 12,49лв. (промоцията беше от миналата седмица мисля)

# 674
  • Пловдив
Тази вечер олио 2.19 лв. в Кауфланд- Пловдив .

Общи условия

Активация на акаунт