Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 577
  • 736
  •   2
Отговори
# 675
Днес купих бутилка олио от Карфур за 2.05лв

# 676
 Дали мога да върна в Кауфланд закупена зимата електрическа самобръсначка? За пореден път се убеждавам какъв боклук е. Само бръмчи и не маха космите.

# 677
Дали мога да върна в Кауфланд закупена зимата електрическа самобръсначка? За пореден път се убеждавам какъв боклук е. Само бръмчи и не маха космите.

Зимата....

Законовият срок за рекламации не е ли 30 дни... даже 7...

# 678
 А като не прави нищо и само бръмчи, а е в гаранция какво следва?

# 679
Ами обръщате се към сервиза извършващ гаранционното обслужване.

# 680
Веселото в Кауфланд гаранцията е 3 години, връщай смело, кажи че не работи добре и ще ти върнат парите, никакъв проблем  Peace Бях купила такава на баща ми, той не я хареса и я върнах без много да им обяснявам.
Бяхте похвалили машинка за кисело мляко, сега има Сапир в Кауфланд, тази ли е ? отзиви?

# 681
  • Stuck in a moment
Включвам се да похваля хавлията, която купихме на дъщеря ни от Кауфланд (Плн) миналия уикенд. Материята и много хубава, памучна и номерацията си отговаря, цената също беше напълно приемлива.
Взехме и един термос, но на редовна цена, не от намалените.
Мога са мо да съжалявам, че нямаме Кауфланд в нашия град.

# 682
  • София
Persil Expert Sensitive за 40 изпирания е на промоция
във Фантастико /големите магазини от веригата/.
Цената му е 12.99лв. Ето този:

От утре прах за пране OMO за цветно и бяло пране
2кг /20 пранета/ ще струва 4,74лв. вместо 9.49лв в Кауфланд.

# 683
  • София
От утре прах за пране OMO за цветно и бяло пране
2кг /20 пранета/ ще струва 4,74лв. вместо 9.49лв в Кауфланд.
Супер, ще се възползвам непременно.  Hug

# 684
  • София
Запис.ще следя темата с интерес.

# 685
Предполагам, че утре в 8ч вече ще е свършило Омо то

# 686
  • Пловдив
От 22 .7 в Куфланд промоция на кафе Ла Виста. Преди беше 1.49 сега ще бъде на 0.79 лв.

# 687
Момичета, дали все още може да се намери някъде машинката за махане на костилки ?   bouquet

# 688
Момичета, дали все още може да се намери някъде машинката за махане на костилки ?   bouquet
Отдавна не са я пускали,но да споделя,че аз поне не останах много доволна от нея.Втория път като чистих череши и ми се беше прокъсала гумичката,която помага костилките да паднат долу в контейнерчето  Confused В сладкото имаше доста костилки и добре,че после го пасирах,та изплуваха отгоре  Tired

# 689
Веселото в Кауфланд гаранцията е 3 години, връщай смело, кажи че не работи добре и ще ти върнат парите, никакъв проблем  Peace Бях купила такава на баща ми, той не я хареса и я върнах без много да им обяснявам.
Бяхте похвалили машинка за кисело мляко, сега има Сапир в Кауфланд, тази ли е ? отзиви?

Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт