Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 546
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
Да,тази е машинката за кисело мляко. Доволна съм определено-лесно се поддържа,подквасва си идеално.Единственото е,че не се изключва сама,но пък ще я следиш.  Peace

# 691
За два дни, в които не си бяхме в града пуснаха в Карфур плажни чадъри на промоция цена около 5-6 лв.

В момента /или до 7-8 дни/ знаете ли къде се продават плажни чадъри  на подобна цена или малко по-висока?

# 692
  • Sunshine state
Взех си ОМО от Кауфланд. Много съм щастлива.  Simple Smile

# 693
Аз пък не си взех ОМО, защото имам 5-6 пакета на склад tooth (това ми е любимият прах още отпреди да го спрат преди десетина години) и просто нямам място за повече, колкото и добра да е цената, а тя действително е много добра. Ако не сте пробвали още ОМО и се чудите, възползвайте се от добрата оферта. Прахът е великолепен и е идеален за бели и по-светли и устойчиви цветни дрехи. Между другото, нямаше недостиг. Служителки редовно вадеха от склада и зареждаха.

Затова пък успях да си взема Листерин за 7.69 лв. и micro SD карта за 10.99 лв. освен другото, за което всъщнист ходих до Кауфланд.

# 694
  • о`майна лунна нощ е
Стига де, подстрекателки такива  Crossing Arms Имам цяла неотворена торба с Персил. Сега и за Омо ли да търча?
Я ми кажете къде има бира - кенчета на промоция. Тъкмо свършиха запасите на село и ето, че никъде по магазините няма хубаво намаление.  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms Търся нещо от типа на Амброзиуса /в Кауфланд/ или по-силна, но на цена до 80 ст.

# 695
Ами недей щом имаш неотворен пакет. Но всъщност и да вземеш, нищо няма да изгубиш, защото е премиум качество прах, а в момента е по-евтин и от Рекс, и от Бонукс - то направо срамота.
А пък аз съм се заредила да не би случайно пак да го спрат и да артисам без любимия прах.

# 696
  • София
От промоцията за сега купих Омо и кафе La Vista. Вчера някойписа, че тпва кафе е на промоционална цена. А хубаво ли е? Нямам спомен друг път да съм купувала от него.

# 697
Дали има смисъл да ходя утре сутрин за ОМО или всичко ще е разграбено?

# 698
  • Sunshine state
При нас има много ОМО и не вярвам да свърши. И аз имам 1 неотворен пакет от предната промоция в Билла,но този е безбожно евтин и нямаше начин да не взема. И на мен ми е любим препарат,понеже мирише силно и след изпиране,а аз не ползвам омекотители. Бях споменала и по-назад,че още имам дрехи,които ми миришат на него.  Heart Eyes

# 699
  • София
Този път навсякъде са заредили доста ОМО, защото видяха какви скандали се вихреха на миналата промоция.

Много моля, споделете мнение за кафето Ла Виста. Simple Smile

# 700
  • Sunshine state
Този път навсякъде са заредили доста ОМО, защото видяха какви скандали се вихреха на миналата промоция.

Много моля, споделете мнение за кафето Ла Виста. Simple Smile

При нас не върви на еспресо машината. Дадох го на свеки да вари на джезве. Peace

# 701
В Бургас са позволявали по 2 пакета на човек

# 702
  • София
По нищо не личи до утре да е разграбено, не видях да се интересуват от него, а количеството беше голямо. Grinning

# 703
В Бургас, в Славейков нямаше и помен от ОМО, освен табелата за изчерпани количества, не че нямам ама ме поблазни цената, но както винаги Кауфланд не ме изненадаха с малките количества.

# 704
В колко часа? Аз бях между 12:30 и 13:30 ч. и имаше тонове.

Общи условия

Активация на акаунт