Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
17,30 след работа Sad

# 706
Тази сутрин имаше ОМО в магазина в Овча Купел, София. И като гледах колко кашона неотворени са останали, няма изглед да свърши бързо.

Благодарение на вас и аз си взех. Hug

# 707
споделете цената на Омо-то, като зарибявате така успешно...  Grinning

# 708
  • София
Относно ОМО-то - и за мен не представляваше голям интерес, защото от предишната промоция се заредих с 2 пакета и още първия не сме свършили. Колежка купи на няколко пъти по 2 пакета предния път, така, че хората се запасиха с ОМО.

Какво ви е мнението за възглваниците, които са на промиция сега? Simple Smile

# 709
В метро има 12 кг ариел за 40 лв  Peace

# 710
споделете цената на Омо-то, като зарибявате така успешно...  Grinning
Намален на 4.74 лв. за 20 пранета. Редовната цена е 9.49 лв.

# 711
В метро има 12 кг ариел за 40 лв  Peace

За колко пранета са 12 кг.?

# 712
# 713
Благодаря   bouquet

# 714
В брошурата на Карфур видях таблет Привилег за 89 лв.
От години в къщи сме с телефони от тази марка и нямаме оплаквания.
А таблета дали е читав, дали с него ще може да се ползва интернет?

# 715
  • София
Аплодисменти за десерта Perfetto desert от Vincinni Finest. Внася ги Real - София.  Купихме го от Кауфланд за 0,75лв./кутия. Оказа се, че вътре има 6 бр, но десерта е разкошен. С коняк. Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 17:15 от nikolinanik

# 716
Въпрос: днес видях зехтин в Била 1л - 6,59 (нещо такова беше), пише, че е произведен в Италия, стъклена бутилка, не е намален, редовната му цена е такава - някой взимал ли е от него? Впечатления?

# 717
  • София
Момичета, някоя взела ли си е от тиганите с точките? Доволни?

В брошурата на Карфур видях таблет Привилег за 89 лв.
От години в къщи сме с телефони от тази марка и нямаме оплаквания.
А таблета дали е читав, дали с него ще може да се ползва интернет?

За телефони са ок, за ежедневни нужди, но при таблетите те и Престижио не се справят добре. Занимавам се с компютри и техника и мога да ти кажа, че няма да сте доволни. Таблет под 200 лв. въобще не е добра идея, освен ако няма да го ползвате само да прочитате новини от време на време, което може и на телефона. Хардуерът им е много слаб а и тъч-скрийнът не е високо качество - трябва си усилие, за да натиснеш и да реагира.

# 718
  • София
Момичета, някоя взела ли си е от тиганите с точките? Доволни?

Не съм, но последния път в Била имаше момче да ги рекламира. Спомена, че са с 5 години гаранция, което (ако е вярно  Wink) е много примамливо. Досега не съм имала тиган, който да не се обели за толкова време. Попитах ако се случи нещо за тези 5 години към кого трябва да се обърна. В книжката имало адрес на фирмата - май някъде на бул. Стамолийски. Разбира се, докато не видя черно на бяло, че наистина имат гаранция от 5 години и условията, при които важи, не бих се доверила само на приказки. Wink

# 719
  • Sunshine state
Тиган с червена точка по средата ли?
Ако да,имам такъв на Тефал и да ти кажа не бях особено доволна-покритието му се скапа доста бързо,а го щадях като очите си. Сега го ползвам само за неща,които ми е все тая в какво пържа или за суха запечатка на меса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт