Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Някой може ли да каже от коя верига мога да купя обезмаслител Меглио?

В Кауфланд има със сигурност.

# 631
  • In transit
в Карфур има  Peace

# 632
в Карфур има  Peace

Мелио има навсякъде, и в Била и в парфюмериите Елитис и в Метро имат двойни опаковки, няма да ти е трудно да го намериш  Peace

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Ако някой попадне на намаление на препарати против насекоми - Райд, Аутан, Брос ... намалени, моля да сподели. Ще ни изнесат с потниците тия гадове  smile3511 Гледах, че в брошурата на Кауфланда от понеделник има промоция на спрей Аутан 100 мл. за 8,49 лв. и на Брос - 90 мл. за 4,49 лв., но ми се иска да сравня и с другите вериги.

# 634
  • 1st floor
Аз купувам стик на Аутан. Мисля, че е по-икономичен, защото свършва по-бавно. Или просто на мен така ми се струва...  newsm78  Не размазваш нищо с ръка, пък и не вдишваш частици от спрея...

# 635
  • о`майна лунна нощ е
И ние сме фенове на стиковете. Но в Кауфланд, ако е само това по брошура, намалят спрей, и то с 10%, което не е кой знае каква отстъпка.

# 636
Ако става въпрос за вкъщи, мога да препоръчам спирали против комари и насекои, убива ги до крак Mr. Green

# 637
  • 1st floor
Ако става въпрос за вкъщи, мога да препоръчам спирали против комари и насекои, убива ги до крак Mr. Green
Какви са тези спирали?  newsm78 Аз знам само едни навити на Райд, които се палят, но задължително на открито, не стават за вкъщи.

# 638
Стават, затваряш прозорците палиш излизаш за около половин час, не забравяй някое домашно животно вътре Peace, после отваряш да се проветри и гледаш гадовете как са нападали по земята, преди имаше зелеи, сега май само на Райд има, но действат. Ползвала съм и за контакти, има ефект от белите машинки, но свършват бързо и не са особено евтини Peace

# 639
  • 1st floor
Аз съм с мрежи на прозорците, та нищо не влиза. Но на вилата има такива изстребители, че чак не ми се ходи заради тях... Confused

# 640
Аз ползвам Aroxol спирали, на които пише, че се стават за закрити помещения, но трябва да са до отворен прозорец или врата. По евтини са (купувам ги от Карфур за 3.70 лв.), а имат същото действие като Райд, само че Aroxol не миришат толкова зле и не правят толкова дим.

# 641
  • Sunshine state
Някой с наблюдения върху таблета за 99лв тази седмица в Кауфланд?  Thinking

# 642
  • о`майна лунна нощ е
И ние го загледахме. В крайна сметка е с 3 години гаранция. Гледам, че има слот за карта памет и уи-фи, което е идеално за фри ползване на нет. За сто лева все си мисля, че ще го бива.
Случвало ми се е да ми се скапе уред в гаранция и заради това, че нямаха друг такъв за подмяна, ми върнаха парите. И да не изкара 3 години, пак става. Много груба сметка 100 лева / 3 години излиза, че за да го ползваш, си плащаш по 33 лв. на година. Кръчмарска сметка, но може да се погледне и от тази страна.

# 643
Някой взе ли от чаршафите с ластик в Пени, хубави ли са?
 Hug

# 644
  • Пловдив
И ние го загледахме. В крайна сметка е с 3 години гаранция. Гледам, че има слот за карта памет и уи-фи, което е идеално за фри ползване на нет. За сто лева все си мисля, че ще го бива.
Случвало ми се е да ми се скапе уред в гаранция и заради това, че нямаха друг такъв за подмяна, ми върнаха парите. И да не изкара 3 години, пак става. Много груба сметка 100 лева / 3 години излиза, че за да го ползваш, си плащаш по 33 лв. на година. Кръчмарска сметка, но може да се погледне и от тази страна.

А къде го видяхте Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт