Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • о`майна лунна нощ е
Кауфланд - брошурата за тази седмица. Те го пускат за втори или трети път този таблет. На същата цена. Видях го на живо в магазина предния път, но само през стъклото на витрината. Не съм го пипала и разглеждала като меню.
Чудя му се, но основната причина, поради която не го взимам, е че нямам излишни пари в момента. Иначе дребният ще му се зарадва много. Но - ще почака, докато и той не вземе участие в закупуването му. Така ще има още един стимул да си го пази повече. Тези таблети няма да свършат, нито ще се вдигнат като цена. За това и не сме се затръшкали да го купуваме на момента, въпреки добрата оферта.

# 646
  • Mediterraneo
И ние го загледахме. В крайна сметка е с 3 години гаранция. Гледам, че има слот за карта памет и уи-фи, което е идеално за фри ползване на нет. За сто лева все си мисля, че ще го бива.
Случвало ми се е да ми се скапе уред в гаранция и заради това, че нямаха друг такъв за подмяна, ми върнаха парите. И да не изкара 3 години, пак става. Много груба сметка 100 лева / 3 години излиза, че за да го ползваш, си плащаш по 33 лв. на година. Кръчмарска сметка, но може да се погледне и от тази страна.

Така де! Напълно съм съгласна. Ама аз понеже и 100 лв няма как да дам, взех таблет на изплащане. И като е марков, и като скъп?! На десетия ден от купуването заминава на сервиз  Stop Така че- по- добре по-евтин и от Кауфланд, че е с дълга гаранция и не те обвързват с плащането на услуга  Peace

# 647
  • sofia
Тези таблети няма да свършат, нито ще се вдигнат като цена. За това и не сме се затръшкали да го купуваме на момента, въпреки добрата оферта.

Цената по-скоро ще върви надолу. През февруари взехме таблет за 270 лв, понеже се развали и не подлежеше на ремонт, трябваше да го сменим. Та май месец, същият струваше 230 лв. Ние доплатихме и взехме друг модел (с по-голяма батерия и да не се зарежда през usb порт-а)

# 648
  • о`майна лунна нощ е
Веси, точно това имам предвид. Че цената на техниката е винаги надолу, заради развитието на технологиите. За това, когато и да се купи, все си се "прекарал", защото след ден вече на по-ниска цена.

# 649
И аз се замислям за таблета за малката.  newsm78 Май ще го вземем.

# 650
  • Пловдив
вкъщи имам таблет със същите характеристики (този в Кауфланд не съм го виждала на живо, но по картинката от вестника - същичкия си е Mr. Green) - вярна машинка, но батерията вече си отива (а моята е "по-силна" - 3200mA/h - за 30мин. с включено ви-фи си е заминала Naughty

# 651
  • sofia
На стария беше към 4000mA/h и най-бързо си отиваше, когато играеха нещо. Тъпото беше че, се зареждаше през usb порт-а и не можеш да правиш нищо. Отделно, че точно тази платка се разби.

Новия е 6000 mA/h и дори и да падне батерията, си включваш зарядното и си ползваш usb порт-а (аз го ползвам за нормална клавиатура, а децата слагат външна памет и си гледат филми)

# 652
Някой знае ли кои дни ще има намалено олио в Карфур. Май беше Лазур, за 2,10.... newsm78

# 653
  • Sunshine state
Момичето на информацията ми е познато и я разпитах за въпросния таблет.Шепнейки ми каза,че от началото на промоцията са върнали поне 60% и не си заслужавал. Отщя ни се да го купим.

# 654
  • 1st floor
Момичето на информацията ми е познато и я разпитах за въпросния таблет.Шепнейки ми каза,че от началото на промоцията са върнали поне 60% и не си заслужавал. Отщя ни се да го купим.
Благодаря, че сподели.   bouquet Да не го мисля, значи... Laughing

# 655
  • Sunshine state
Ох,бях на косъм да го взема,но нали първо се обаждаш на момичето на гише Информация,понеже витрината е точно там. Добре,че беше на смяна. Много ме човъркаше,но сега съм спокойна. Laughing

# 656
  • София
Да, мнението за таблета и на мъжа ми, който е IT специалист е, че показателите му не са никак добри и не си заслужава.

# 657
Как да не споделя радостта си с вас - днес трябваше да купя прах, пепси, захар - и какво гледам в новата брошура на Била - всички те са намаленииииии - Ариела е на 8,59; захарта е на 1,69 (Захира) и Пепси на 1,79 - както и свинските шницели отново намалени на 7,49лв/кг , много ги харесваме  newsm44 Добре, че имаме wc хартия, че тя е намалена (2,69), щях да взема и от нея ...

# 658
  • Mediterraneo
Мда, за Ариел ще мина и аз днес  Peace

# 659
Много съм щастлива - след изброените покупки от Била по-горе + още няколко промо продукта, на касовата ми бележка пишеше, че съм спестила 10лв   Money - как да не се изкефи човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт